Ekran Boyutu : 21,5" Wide Çözünürlük : 1920*1080 (WSXGA+) Parlaklık : 300 cd/? Kontrast Oranı : DC 50,000:1(1000:1)(Typ.) Tepki Süresi : 2ms(GTG) Görüntüleme Açısı (Yatay / Düşey) : 170°/160° (CR>10) Desteklenen Renk : 16.7M Sync. Sinyali : Separate H/V, Composite, SOG Video Sinyali : Analog RGB, DVI Bağlantı : 15pin D-SUB, DVI-D Güç Tüketimi : 45 Watts Stand by Power(DPMS) : <1W Tip : Built- in Plug & Play : DDC 2B Mac uyumluluk : YES Renk : Rose Black Özellikler : Low Power Consumption(0.3W Power Off, Energy Saving Mode) LED Brightness control, MagicBright3, Image Size,Color Effect,Customized key,MagicWizard & MagicTune, Windows Vista Premium,DVI with HDCP ,Safe Mode Boyut : Ürün Yönetimi (Stand'lı, WxHxD) 520*442*215 Ürün Boyutu (Stand'sız, WxHxD) 520*373.5*74.5 Yükleme Boyutu (WxHxD) 601*542*141 Duvara Asılabilir
Arkaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum canlı ve net görüntü arıyorum tasarım yaptığım için görüşleriniz neler başka önerebileceğiniz monitör varmı.
Arkadaşım bu monitörden bende almayı düşünüyorum şuan alınabilecek en iyi monitör.applee cinema displaya kafa tutan bir monitör.hp, asus, gibi monitörlerden uzak dur bende 3d stüdüo max kullanıyorum en kıza zamanda bende alacağım inş.hiç düşünmeden gözün kapalı git al derim ben.vatanda inceledim her açıdan on numara monitör.
quote:
Orjinalden alıntı: nirvana34
Arkadaşım bu monitörden bende almayı düşünüyorum şuan alınabilecek en iyi monitör.applee cinema displaya kafa tutan bir monitör.hp, asus, gibi monitörlerden uzak dur bende 3d stüdüo max kullanıyorum en kıza zamanda bende alacağım inş.hiç düşünmeden gözün kapalı git al derim ben.vatanda inceledim her açıdan on numara monitör.
nasıl kafa tutuyor, biri TN diğeri IPS panel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme