Şimdi Ara

samsung p850 artık satılmıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün telefoncular artık üretilmedigini sölüyor çok sorunları oldugundan kullananlar bilgi verebilirmi gerçekten alınmayacak kadar kötümü birde internette araştırırken SGH-Z700 böle bi markaya rastladım aynı gibi özellikleri filan bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: judas

Bütün telefoncular artık üretilmedigini sölüyor çok sorunları oldugundan kullananlar bilgi verebilirmi gerçekten alınmayacak kadar kötümü birde internette araştırırken SGH-Z700 böle bi markaya rastladım aynı gibi özellikleri filan bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

FORUMDA ARARSAN BULURSUN TOPİĞİNİ GÜZEL ŞIK VE ÇOK GÜZEL FOTO VEVİDEO KALİTESİ OLAN BİR TELEEFONDUR

SATICI GİBİ KONUŞTUM

• kapak tusların üstüne yatmadan ters cevrili vaziyettede kamerası calısıyormu mesela kendimi cekmek istedigimde ekrandan görülebiliyormu acaba? :)
  • pazar günü vardı sotakta sipariş ettim onaylandı pazartesi ama şimdi tedarik süreçinde diyor ne zaman gelecek diye sordum 2-3 güne kdr dediler ilk defa hepsiburadadan alışveris yaptim oda böyle oldu sizce ne zaman gelir gelemezse iptal edeceğimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.