Şimdi Ara

SAMSUNG-PANASONİC bir bakın arkadaşlar bu hafta alacagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500-2000 ytl arası tv lazım ne önerirsiniz acaba,

Samsung LE40 A330 LCD 1850 YTL 12 taksit
    Sansung os42 a410 plazma 1650 ytl 12 taksit

Panasonic TH-42 PV80 Bbunlardan hangisini önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentana -- 7 Ekim 2008; 20:47:22 >

• Teknosa'da LG 37LG5000 (94 cm), 50.000:1 kontrast, 5 ms tepki süresi, full HD60 (1080p-60) özelliklere sahip tvnin peşin fiyatı 1.599 YTL, 12 taksitle 1.799 YTL....yaklaşık 20 gündür kullanıyorum, çok memnunum...ölü piksel garantisine gelince,...1 ay içinde, ürününüzü, sebep göstermeksizin değiştirebilirsiniz (LG garantisi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Teknosa'da LG 37LG5000 (94 cm), 50.000:1 kontrast, 5 ms tepki süresi, full HD60 (1080p-60) özelliklere sahip tvnin peşin fiyatı 1.599 YTL, 12 taksitle 1.799 YTL....yaklaşık 20 gündür kullanıyorum, çok memnunum...ölü piksel garantisine gelince,...1 ay içinde, ürününüzü, sebep göstermeksizin değiştirebilirsiniz (LG garantisi)

sağolasın,futbol karşılaşmalarında acaba top arkada iz bırakıyormu,hareketli filmlerde yani aksiyon filmlerde sorun varmı,
  • LCD'lerde bu tip problemler olduğundan bahsedilir hep...açıkçası aynı şeylere, tanınmış markalarda dahi ben de şahit oldum...ancak yeni nesil LCD'lerde bu sorunlar azalıyor artık git gide...bahjsettiğim üründe ise, bahsettiğin problem veya yandan bakınca kararma gibi sorunlar kesinlikle yok...zaten, alırken, diğer marka/model teşhir ürünleriyle (etrafında, Samsung ve Sony'nin bazı modelleri vardı) verdikleri görüntüleri kıyaslayarak karar verdim (en fazla detayı ve renk tonlarını bu ürün veriyordu)....aslında, bizzat gidip, kendi gözünle bakıp, karar vermende fayda var...bir de full HD maç görüntüsü koydurursan (ben öyle yapmıştım), karar vermen kolaylaşır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

LCD'lerde bu tip problemler olduğundan bahsedilir hep...açıkçası aynı şeylere, tanınmış markalarda dahi ben de şahit oldum...ancak yeni nesil LCD'lerde bu sorunlar azalıyor artık git gide...bahjsettiğim üründe ise, bahsettiğin problem veya yandan bakınca kararma gibi sorunlar kesinlikle yok...zaten, alırken, diğer marka/model teşhir ürünleriyle (etrafında, Samsung ve Sony'nin bazı modelleri vardı) verdikleri görüntüleri kıyaslayarak karar verdim (en fazla detayı ve renk tonlarını bu ürün veriyordu)....aslında, bizzat gidip, kendi gözünle bakıp, karar vermende fayda var...bir de full HD maç görüntüsü koydurursan (ben öyle yapmıştım), karar vermen kolaylaşır...

yarın bakacagım,samsung ve bunun arasında karar verecegim.

• Samsung LE40 A330 LCD 1850 YTL 12 taksit
    Sansung os42 a410 plazma 1650 ytl 12 taksit

Panasonic TH-42 PV80 Bbunlardan hangisini önerirsiniz
  • Kesinlikle Panasonic TH-42 PV80.
    Her açıdan üstün bir plazma.
  • yardım
  • 42"px80
  • almama iki gün kaldı başka düşünce yokmu acaba bu veya başka marka model.
  • son yardımlar arkadaşlar
  • söylemiş ya arkadaşlar pv80 alacaksın tabii ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.