Şimdi Ara

samsung pro tab 8.4 veya i pad mini retina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *tv, usb bellek ve kart okuyucu bağlantı kabloları da almam gerekiyor.
    *çektiğim fotoğrafları pratik şekilde tablete atmam, işlemem veya tablette depolamam gerekiyor.
    *pdf dosyalarla çok işim oluyor. özellikle kitap ve döküman takibi yapıyorum.
    *oyun-film vs çok ilgilenmiyorum.
    bu amaçlara uygun olacak şekilde tercihimi hangisinden yana kullanmam mantıklı olur?
    bir de 16 gb ne kadar yeterli? samsung 32 gb satışı tr de yok. 16 gb pişman edecekse 32 gb i pad mini mi düşünmeliyim?
    samsung 16 gb için elimde 32 gb hafıza kartım var. ne kadar faydası olur?
    yabancı sitelerde pek çok kıyaslama yazısı var bu ikili için ama türkçe bir bilgilendirmeye rastlamadım. fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

• uraltay kullanıcısına yanıt
    bende bu 2 cihaz arasında kalmıştım ve oyun performansına önem verdiğim için 64 gb ipad mini retina aldım(WQHD ekranda adreno 330un performansı mağlumunuz iğrenç ).madem oyunlarla ilgilenmiyosun o zaman 8.4 tam sana göre kamerası zaten ipade oranla daha iyi ve flaşıda da var bağlantı kablolarıyla androidde uğraşmazsın hemen tak çalıştır bence 8.4 tam sana göre
  • iPad eğlenceye odaklanır. O yüzden Tab Pro 8.4 tam size göre. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad mini retina kullanıyorum ama samsung pro tab sizin amacıniza çok daha uygun.ıki cihazı da inceleyin derim fakat kolaylık acısından örnek fotoğraf pdf dosyaları için pro tab.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.