Şimdi Ara

samsung PS42C91HX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: digidoktor

Kafanız fazla karışmasın Plazma ve LCD seçimi sadece kullanım alanına bağlı iyi yada kötü diye yorumlanabilir
    1. Eğer sadece Uydu yayını seyredecekseniz Plazma çünkü Plazmalar LCD lere nazaran resimleri oluştururken daha iyi interpolasyon (büyütüyor) yapıyor neredeyse CRT kadar. LCD lerin SD performansı pek iyi değil ve boyut büyüdükçe daha kötü oluyor.

2. Eğer daha çok oyun oynamak daha TV seyretmek arada HD-DVDRip filmler ve DVD seyredecekseniz LCD seçecekseniz. Nedeni ise Plazmalarda şu anki çözünürlükler yetersiz 42'' ler 1024x768 ancak LCD lerde 1900x1080 e kadar çıkabilirsiniz buda oyun oynayan ve HD film seyredenler için aranılan özellik.

maalesef şuan için herşeyi çok iyi yapan bir TV yok seçiminizi yaparken böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorsunuz

+1

ARKADAŞIMIZ ÇOK İYİ AÇIKLAMIŞ. KATILIYORUM.

• bende bludan aldim bugun :)
    sehpasi ile birlikte haftaya gelip kuracaklar isallah yardimlariniz icin tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytach

bende bludan aldim bugun :)
    sehpasi ile birlikte haftaya gelip kuracaklar isallah yardimlariniz icin tesekkur ederim.

Hayırlı olsun. Hangi modeli kaça aldınız? Ayrıca seyre dalıp deneyimlerinizi de aktarmayı unutmayın. Bu Forumun (iyi niyetli) kullanıcılarının deneyimleri bir çok arkadaşımız için önemli.
  • arkadaşlar artık bende kararımı 3' e indirmiş bulunmaktayım. Yardımcı olursanız sevinicem. Lcd almaktan vazgeçtim ve bu 3 modelden birini alıcam inşallah. Fiyatlar ve İst. Bil. A.Ş içinde yorumlaranızı bekliyorum

Samsung PS-42Q92 3199 YTL
    LG 42PC1RR 3158 YTL
    Panasonic Viera TH-42PV71F 3198 YTL

Fiyatlar İstanbul Bilişim A.Ş.
  • 42c91 aldim :) bi arkadasla iki tane aldik ayni model sehpa dahil taksitli olarak 3100 ytl'ye maloldu.
    Izlenimlerimi kurulumdan sonra aktaracagim isallah.
  • aytach aldığın mağazayı bana özelden söyleyebilirmisin. Ben de q92 almayı düşünüyorum. Aldığın fiyat gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 6 Haziran 2007; 12:55:02 >
  • açıkca yazarsan bizim gibi bu ürünü düşünenler de faydalanır..sanırım bunun mahsuru yoktu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytach

42c91 aldim :) bi arkadasla iki tane aldik ayni model sehpa dahil taksitli olarak 3100 ytl'ye maloldu.
    Izlenimlerimi kurulumdan sonra aktaracagim isallah.

Hayırlı olsun. Ankara Blu'dan aldığınızı da yazmışsınız. Bir de kampanyaları olacaktı; plasma fiyatının %50'si kadar giyim eşyası da alınabiliyordu. Oranı yanlış hatırlıyor olabilirim. Bundan yararlandınız mı? Eğer öyle ise bedavaya alınmış demektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.