Firefox mu kullanıyorsun? İnternetexplorerda olmuyor ama. O sorunu bende yeni farkettim. firefox kullanmıyorum.Dediğin gibi ekran kararıyor ses var görüntü yok.Kitleniyor sonra.. İe kullanıyorum sorun olmuyor..
Sorunu çözdüm arkadaşlar flash playerden kaynaklanıyor.
videoyu normal olarak açtıktan sonra video üzerine sağ tıklayıp ayarlar a tıklıyoruz, donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir yazısının yanındaki tik i kaldırdığımızda sorunu da ortadan kaldırmış oluyoruz...
evet firefox kullanıyorum chome da da aynı problem oluyordu nasıl bi problemse bilgisayarı yeniden başlatamıyordum bile oturumu kapatıyor ekranı da kapatıp kilitlenip kalıyordu şimdi düzelti şükür...
AEK68 süpersin dostum :) çok teşekkürler sayende sorun kalktı.. Firefoxu kullanabilirim artık :))
Samsung Servisi nasıl bilirsiniz? Tavsiye eder misiniz bu bilgisayarı???
quote:
Orijinalden alıntı: mnbvc
Samsung Servisi nasıl bilirsiniz? Tavsiye eder misiniz bu bilgisayarı???
3 samsung laptop elimden geçti 2 3 defa servislik işim olmuştur. (çoğunlukla kullanıcı hatalarından dolayı) gayet hızlı ve iyi hizmet veriyorlar. Bir bilgisayarın ekranını çatlatmıştık 4 gün içerisinde değiştirip verdiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme