Mahkemeye gidin direk derim. Tüketici heyeti fiyat yüzünden başvurunuzu red edebilir. Gerekli Belgeler kısmındaki 3 madde de yazan rakamların üstünde bir bedel olduğundan sizin iş büyük olasılıkla mahkemeye kalacaktır BAŞVURU KOŞULLARI 1- Tüketiciler ile satıcılar arasında çıkan uyuşmazlıkları çözümlemek ve tüketici mahkemelerinde delil olarak ileri sürebilecek kararları almak üzere İlçe Hakem heyeti kurulmuştur. 2- Başvurular tüketicinin mal veya hizmeti satın aldığı veya tüketicinin ikametgahının bulunduğu yerdeki hakem heyetine yapılır. 3- Kapıdan satışlarla ilgili uyuşmazlıklarda tüketicinin bulunduğu yerdeki hakem heyetine başvurulur. GEREKLi BELGELER 1- Uyuşmazlık konusunu içeren dilekçe 2- Delil oluşturan ilgili belgeler (Fatura,Ürün İnceleme Raporu) AÇIKLAMALAR 1- Müracaatlar, başvuru tarih ve sırasına göre en geç üç ay içinde hakem heyetince görüşülür ve karar bağlanır. 2- Kararlar alındığı tarihten itibaren 5 gün içinde taraflara yazılı olarak bildirilir. 3-Tüketici Hakem Heyetlerine yapılacak başvurularda, büyükşehir statüsünde olan illerde değeri 6 bin 920 Türk Lirası’nın altında bulunan uyuşmazlıklarda İlçe Tüketici Hakem Heyetleri, yine büyükşehir statüsünde olan illerde değeri 6 bin 920 Türk Lirası ile 10 bin 390 Türk Lirası arasındaki uyuşmazlıklarda İl Tüketici Hakem Heyetleri ve büyükşehir statüsünde olmayan illerin merkezlerinde ve bağlı ilçelerde değeri 10 bin 390 Türk Lirası’nın altında bulunan uyuşmazlıklarda İl Tüketici Hakem Heyetleri görevlidir. |
Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sayın Arkadaşlar, ben Dava açmayı planlıyorum. Nasıl açabilirim Samsung a dava hiç bilgim yok. Aldığım Samsung 24bin e yakın ödeme ile aldığım 65Q800T 8K den memnun değilim. Bilgisi olan arkadaşlar yol gösterebilirse sevinirim. Nekadar a mal olur, nekadar sürer, İstanbul Avrupa Avcılar nerden açabilinir Dava? Avukat mı tutmalıyım yoksa direk açılırmı mahlum Avukat parası uçuk olabiliyor. Yardımcı ve yol gösterebilirseniz sevinirim. Saygılarımla
-
E devlet uzerinden, sebepleri ve resimleriyle birlikte Tuketici mahkemesine basvuruyorsunuz o kadar..Ucretsiz sanirim varsa da cuzi miktardadir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony 65XH9077 ile aynı sorunu yaşayan birisi olarak takipteyim.
-
hocam sizin durum ne oldu?
mahkeme aşaması ne durumda ? süreci buraya yazarsanız süper olur takipteyiz saygılar
-
www.sikayetvar.com
Samsung 65q800t Dikey Gölgelenmehttps://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-65q800t-dikey-golgelenme -
Siz de durum nedir? Tv'yi kullandikca, Tv isindikca Banding bayagi azaliyor, azalma var mi sizde de?
Bende banding yok DSE var ve azalmıyor.
-
son durum nedir var mı bi gelişme
-
Aynı sorunlar bende de mevcuttu.Tüketici hakem heyeti limitlerine girmek için 1 sene bekledim.1 Ocak'da e-devletten başvuru actım 4 ayda sonuclandı.1,5 sene izlediğim tv yi geri almak zorunda kaldılar yerine 65Q80A verildi.Yeni tv nin verildiği gün servis panelde vuruk tespit etti.Tekrar değişim kararı alındı.Bu sefer 75Q70A modeli verildi.Samsung'un bu işten ciddi zarar ettiğini düşünüyorum.Eğer garantiniz bitmediyse e devletten limitler dahilinde davanızı açın.
-
Siz de son durum nedir ?
Benim tv THH kararıyla değiştirildi. 65x90j ile değiştirildi. DSE'nin sıfır olduğu panel bulmak çok zor. Bunda da var biraz ama önceki kadar rahatsız edici boyutta değil.
-
Dse' nin sifir oldugu panel Yok zaten de ? En azini bulmak lazim..Rtings'de Tekduze puanlari var Tv'lerin..Normalde xh9096 Tekduze puani bayagi iyi..Size kotu denk gelmis sanirim..Aynisi degisin olsaydi, belki daha iyi panel denk gelebilirdi..ama x90j de iyi tv Xh9077 ile benzer..
x90j'de blooming 9077'ye göre biraz daha fazla. Bendeki tv'de öyle, belki başka bir x90j'de farklıdır.
-
Sonuç ne oldu hocam haber var mı
Bu sorun Samsungun 2022 TV lerinde de var mı?
Samsung 50QN90B
Samsung 55Q80B
-
Hocam Ekim 2022'den yazıyorum bunu, Samsung Q80A almak üzereydim ve şu an bildiğin buz gibi soğudum. İyi ki farklı modellere bakayım demişim ve bu iletiyi görmüşüm.
Umarım sonuç alabilmişsinizdir.
-
Kıymetli adaşım ne yaptınız TV işini ben de Q80A/B karar kılıyordum, bunları gördükçe LG bakacağım heralde.
-
Şuan hala beklemedeyim çünkü fiyatlar çok yüksek. Ama alacak olursam Samsung alacağım fakat bahsedilen sorunlar beni soğutuyor.
55Q67B de düşünüyorum fakat dediğim gibi fiyatlar çok yüksek.
Bilgilendirme yapmis olayim merak eden vardır, hakem heyeti üzerinden dava açtım sonuçlandı ve değişim karari çıktı. 65 Q80T yerine 66 QN85B teklif etti samsung, kabul ettim. Ürün 1 hafta önce kuruldu. Banding kesinlikle yok, local dining çok daha üst seviyede.Samaung servisine çok kızmıştım ama mahkeme kararı elime ulaşmadan Samsung'un bana ulaşıp Miniled TV önermesi çok şaşırttı. Panel Ads ama miniled durumu kotariyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtonan -- 19 Ekim 2022; 18:18:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X