Şimdi Ara

SAMSUNG QLED Q7F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsungun yeni tv si Qled leri alan kullanan ya da inceleyen oldu mu
    Geçen sene KS 8000 alacaktım ama buradaki şikayeyrtleri okuyup cesaret edemedim
    Şimdi qled ler çoktı ve benim 65 inch bir tv alma planım var
    Değerli görüşlerinizi rica ediyorum
    Herkese iyi Pazarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prizmax P kullanıcısına yanıt
    Q serisine para vereceğine oled tv al parlaklık hariç her türlü daha üstünler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hic bilgisi olan yok mu?

• Üstadlardan yardım rica eriyorum

• Tutmadı bu model 55 inç olanı 10.000 tl lik fiyatıyla hiç f/p ürünü değil.Şuan 8000 e düşmüş ve fiyatı düşme eğiliminde.Aralık ayı gibi 6000 i görür diye düşünüyorum.
  • su an malsef dusmedı. dusmezde ks 9500 ü 6500 denn satıyorlar . bazen parlaklıkta lazım. oledte hdr olmadımı renkler cok sonuk kalıyor . yarın normal ızleye gıdeceğım ya oled ya qled yada mu 9500 alacağım duruma gore
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    hocam son karar ne oldu ve memnun musun diye sormak istedim. ben de qled ile mu8000 arasındayım da. 65" lerinin arasında 2.600 TL fark var. değer mi diye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    Lg Oled 65e7
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu tvyi kullanan var mı? İnceleme sitelerinde tek eksikliğinin pahalı olması ve yan açılardan bakıldığında görüntü bozulması olduğunu söylüyolar. Onun dışında KS serisiyle hemen hemen aynı olduğu yazılmış.

• erdertugrul kullanıcısına yanıt
    Rtings den compare yaptım tüm özellikleri KS den daha düşük çıktı hangi dandik siteleri takip ediyorsanız artık...

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    rtings puanlama sistemi değişti ks puanları eski sisteme göre q7 yeni sisteme göre puanlanmış o yaptığınız karşılaşmanın o yüzden pek bir anlamı yok ama karşılaştırmaya gerek yok q serisi ks ayarında tv ler değil..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Puanlama sistemi senin dediğin kadar değişmedi temel özelliklerin testleri yerinde duruyor Qled ler oled lerin yanında bomba gibi patlayan vasat tv lerdir.

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.