Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.497
Cevap
407
Favori
702.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 2019 modellerde 2017gibi ince tvlere geri donerse 2019dan 1 tane almayi planliyorum. 55mu9uda satcam tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Samsung 2019 modellerde 2017gibi ince tvlere geri donerse 2019dan 1 tane almayi planliyorum. 55mu9uda satcam tabiki
    Mu9 5400 e düştü vatanda. Q7fn 8400 trendyol. Aradaki 3000 tl ye değer mi yarın canlı görüp karar vereceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Vatanda ben 10bin alti tvlerde indirim goremedim fiyatlar ayni.teknosada sayfasi arizali.vatandaki mu9 teshirdir q7fn de almaya deger.8.400 alti satan yerlerde var ama oda ayni fiyat dusmemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 23 Kasım 2018; 12:34:4 >
  • Çok fena arada kalmış durumdayım. Görüşlerinizi rica ediyorum. Sitelerde 55Q7FN 8400-8500 TL'ye var. 55NU8000 ise 5700-5800 TL'ye bulunabiliyor. Aradaki fiyat farkına değer mi bilemiyorum hiç. Gönlüm QLED'den yana :)
  • quote:

Vatanda ben 10bin alti tvlerde indirim goremedim fiyatlar ayni.teknosada sayfasi arizali.vatandaki mu9 teshirdir q7fn de almaya deger.8.400 alti satan yerlerde var ama oda ayni fiyat dusmemis
    Haklısın , sabah vatan a gittim ve teşhir olduğunu öğrendim. Sonra bir samsung bayisine gittim ve 8250 gibi bir fiyat aldım 55q7fn için ama bana gösterdikleri kapalı ambalaj kutu hoşuma gitmedi. Özellikle ürünün sıfır saatte olması gerektiğini de söyledim. Kontrol edeceğimi bildirdim. Yine de içime sinmedi, tamamen düzgün kapalı ambalaj teslim alabileceğim bir yer bulursam alırım bugün Tv yi. Yoksa da İnternet üzerinden siparişi verip geçeceğim. 8250-8500 aralığında zaten mevcut nette. Mediamarkt 8999 yazmış internet sitesine.
    8.250sifir kapali kutu ise algec.baktin kararsiz kaldin oled algec.sen mu9mu istiyorsun

• quote:

8.250sifir kapali kutu ise algec.baktin kararsiz kaldin oled algec.sen mu9mu istiyorsun
    Vatan fiyatına göre arada 3000 fark olunca bir göreyim dedim ama teşhir ürünüymüş. q7fn alıp geçeceğim. bugün yarın.
    Q7f de iyidir.arti dts var

• 55q7 ile 55q8 arasinda 300 tl fark var sizce hangisini alinmali arada ne farki var

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    300lir icin q8 almak daha mantikli

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    N11 de satildi bitti 9200 tl di. Q7 ile Q8 arasindaki fark ne cozemedim ozellikler hemen hemen ayni

• Aynı kararsızlardan birisi de benim. Temmuz ayında 7500 TL seviyelerinden 55Q7FN almadığıma yanıyorum. O yüzden inatla aynı fiyata yaklaşmasını bekliyorum. Alternatifim 55NU8000 benim de.. Zaten onun oneconnect kutusu olsa hiç beklemeyip alacağım.. şu kablo olayı bozdu beni.. Fiyat gelmezse 2019 serisini bekleyecek gibi duruyorum.. hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

N11 de satildi bitti 9200 tl di. Q7 ile Q8 arasindaki fark ne cozemedim ozellikler hemen hemen ayni
    1-q8 en başta "curved". yani kavisli.
    2-aradım bulamadım ama 2-3 ay önce görmüştüm q8c de "direct led" kullanıldı. q7f edge led.
  • aksu01 kullanıcısına yanıt
    Q8c de edgeledmis.

• 2016 quantum led tv leri (ks serisi) de bu kategoride görerek burada yazıyorum.

arkadaşım 2016 model 60ks8000 almak istiyor. tv nin uzunluğu 135 cm. ama koyacağı masa 120 cm. ks8000 serisinin ayakları kenarda ve bu masaya sığmıyor.
    sormak istediğim: bu tv nin ayaklarını kenara değilde ortaya doğru çevirebilir miyiz? yani ayağın yönünü değiştirebilir miyiz?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 24 Kasım 2018; 10:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

İkisinin arasında fark yok aynı TV kumandalari farklı. Bu Samsung in yaptığı üçkağıtcılığı basit şekilde anlatmaya çalışacağım. Samsung 2018 Q serisini ilk önce amerikada piyasa ya sürdü 4 model olarak Q9, Q8, Q7 Q6 . Amerkadakiler Q9, Q8 fald Q7, Q6 edge led tv lerdi. Samsung avrupa ve Türkiye ye gelince tuhaf bir hareket yaptı. Q6, Q7, Q9 modelleri aynı Amerika'daki gibi Avrupa ve turkiyeye de çıktı ama Q8 modelini Avrupa ve turkiye de Amerikada ki Q7 modelinin yanına daha pahalı bir uzaktan kumanda koyarak Q8 adı altında piyasaya sürdü. Avrupada forum sitelerinde bu konu tartisma konusu oldun. Bundan tam 2 ay önce Samsung Amerika'daki Q8 modelini Avrupada da Q8d ismiyle satmaya başladı. Yani şuan Avrupada Q8 ismi ile satılan 3 farklı TV var Q8c edge Led kavisli TV bu Türkiyede de satiliyor. Q8FN amerikada ve turkiye de satılan Q7 nın lüks kumandalı versiyonu buda edge Led. Q8d Avrupada yeni satılmaya başladı Amerika'daki Q8 ile aynı TV. Bu fald olan Q8d turkiyeye gelirim bilmiyorum.

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• Valla hocam samsungdan vazgececem gibi sony xf9005 alacam ama su indirim (bindirim) furyasi gectikten sonra.. Fiyatlar dusecegine durmadan saatlik yukseltiyor saticilar bilerek insanlara psikolojik olarak bakin ucuz satiliyor stoklar bitiyor yarin bu fiyata alamazsin gibi bir algi olusturmaya calisiyorlar...

• 2016 quantum led tv leri (ks serisi) de bu kategoride görerek burada yazıyorum.
    arkadaşım 2016 model 60ks8000 almak istiyor. tv nin uzunluğu 135 cm. ama koyacağı masa 120 cm. ks8000 serisinin ayakları kenarda ve bu masaya sığmıyor.sormak istediğim: bu tv nin ayaklarını kenara değilde ortaya doğru çevirebilir miyiz? yani ayağın yönünü değiştirebilir miyiz?

• 55Q9 tr de hicbir yerde yok gelecekmi arkadaslar. Yurtdisinda satista ama tr se yok..

• Arkadaşlar Q7 alınmaz mı yani? 😔 ben NU 8000 istiyordum , ama birden Q7 ye kaydım. Amaç film ve az da olsa oyun oynamak. Ve telden bişeyler yansıtmak, youtube twich gibi uygulamaları kullanmak. Ve daha yükseğine bütçe olarak çıkamam. Q7 kötü mü? Lütfen aydınlatın beni. Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.