Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SAMSUNG QVO 860 1TB V-NAND Sata III SSD [SATILDI] Satın Al 19 Ekim 2022 13:29 1 1 SATILIK SAMSUNG QVO 860 1TB V-NAND Sata III SSD [SATILDI] Yeni sistem topladığım için artık ihtiyacım kalmayan SSD'leri satıyorum.Ürün SAMSUNG QVO 860 1TB V-NAND SSD olup 550MB/s okuma 520MB/s yazma hızına sahiptir. 14.6TB'lık kullanım gerçekleştirilmiştir, diğer kullanım bilgileri resimlerde yer almaktadır.Temmuz 2019'da alınmıştır. Garantisi bitmiştir.Ürün tertemizdir, serin bir kasada çalışmıştır. Bu konuda çok titiz olduğum için düzenli olarak temizlikleri yapılmıştır.Takas kabul etmiyorum. Kargoyu ben karşılayacağım.FİYAT: SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LOGITECH G935 LIGHTSYNC WIRELESS KULAKLIK SATILIK 8.NESİL XBOX CONTROLLER + WIRELESS ADAPTER (ORJ. KIT) SATILIK LOGITECH G604 LIGHTSPEED MOUSE SATILIK SAMSUNG QVO 860 1TB V-NAND Sata III SSD [SATILDI]