Şimdi Ara

Samsung R522 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
1
Favori
163.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxelll

koltuktan yere dustu laptop

Allaha şükür çalışıyor kapanmadı bile ama

başından kaynar sular dökülmüştür hafiften,yusufada seslenmişindir azıcık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

quote:

Düşer gibi olmuştu benimde elimden o hissi bilirim.

Seslendi o arkadaşta.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuK

quote:

quote:

Seslendi o arkadaşta.

seslenmezmiyim yahu ..dustukten sonra aldım elime laptopu bakamadım sonra kulagımı dayadım yaşıyomu diye kontrol ettim içimden bi ses bi şey olmamıstır zaten ozelliklerindede yazıyor anti shock diye saglamdır samsung diye dedim ve de bastım bi kac tusa baktım calısıyo acayip rahatladım

aman nazar degmesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FuK

quote:

quote:

Seslendi o arkadaşta.

seslenmezmiyim yahu ..dustukten sonra aldım elime laptopu bakamadım sonra kulagımı dayadım yaşıyomu diye kontrol ettim içimden bi ses bi şey olmamıstır zaten ozelliklerindede yazıyor anti shock diye saglamdır samsung diye dedim ve de bastım bi kac tusa baktım calısıyo acayip rahatladım

aman nazar degmesin

Bu anti shock ne oluyor?

• quote:

anti shock baska modeldeymiş

bizde dayanıklı kasa varhttp://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/r-series/NP-R522-XS03TR/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

Hey yavrum hey ne özellikleri varmışta ben bilmiyormuşum.

• Merhaba,
    Kısa bir sorum olacak muhtemelen başkalarının da başına gelmiştir. Bu laptopu aldğımda 64 bit windows henüz çıkmamıştı ve 32 bit windows 7 home premium yüklüydü. Dolayısıyla sadece 3 gb ram kullanabiliyorum. Şimdi 64 bite ihtiyacım var. Samsung servisine götürünce upgrade ediyorlar mı? Ya da microsofttan upgrade etme yolu falan var mı? Ne önerirsiniz?
  • merhaba arkadaşlar. bu bilgisayarın esata özelliğini kullananlar varmıdır. varsa nasıl kullanılıyor. smartdisk 1.5 tb esata aldım. ama bi türlü tanıtamadım. donanım ekleden içindeki diski görüyor. normal disk olarak kullanıyorum ama dosya yüklemeye gelince 2.5 mb/s geçmiyor. xp pro yüklü. biostada bi ayarı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankutbey -- 21 Eylül 2010; 23:59:54 >
  • merhaba arkadaşlar,
    Samsung R522 Laptop İçin SLIC 2.1 Modifiye BIOS nasıl yapabilirm forumda ki tüm yazıları okudum.
    Samsungun sitesinden güncel bios u indirdim yükledim. Win 7 32 bit olarak yüklendi. Win 7 64 bit olarak nasıl yükleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renas21 -- 29 Eylül 2010; 15:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renas21

merhaba arkadaşlar,
    Samsung R522 Laptop İçin SLIC 2.1 Modifiye BIOS nasıl yapabilirm forumda ki tüm yazıları okudum.
    Samsungun sitesinden güncel bios u indirdim yükledim. Win 7 32 bit olarak yüklendi. Win 7 64 bit olarak nasıl yükleyebilirim.

Samsungun sitesinde 07LL zaten slic 2.1 tablosuyla geliyor. 32 bitle 64 bit arasında fark yok...
  • bu laptopu kullanıpta birkaç ay sonra oyunlarda kapanma sorunu yaşayan arkadaşlar. bendede aynı sorun vardı defalarca kez açıp temizlememe rağmen pek iyi bir sonuç vermedi. en sonunda garantiyi düşünmeden için açtık ve işlemci ekran kartı termal macununu temizleyerek yeniledik. xilence marka gümüş içerikli termal macun kullandık. şuanda ilk aldığım gibi performans veriyor sabahtan akşama kadar oyun oynuyorum :) bilgisayarı alalı 1.5 yıl oldu tekrar eski performansı yakaladım. aynı sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubes -- 25 Aralık 2010; 12:13:49 >
  • HDD i 500gb 7200rpm olan bi HDD ile değiştirmek istiyorum ne yapayım acaba??
  • quote:

HDD i 500gb 7200rpm olan bi HDD ile değiştirmek istiyorum ne yapayım acaba??

bende düşünüyorum değiştirmeyi biraz araştırma yaptım.http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=24226 buradaki model işimi görecek sanırım, sadece sıcaklık değerleri nasıl onu öğrenemedim henüz.
  • bir yıldır r522js02tr kullanmaktayım 2 gündür bilgisayarda "Pil değiştirmeniz yararı olabilir" yazısı var zanedersem pil miadını doldurmuşki windows bu uyarıyı çıkartıyo fakat daha garanti dolmamışken bunun çıkması normalmidir garantiye versem sonuç alırmıyım. bayram önü olduğu için hiç gitmedim garanti için nede olsa tatil dolayısıyla onlardada yatıcaktı bir hafta bari bende dursun işime yarar dedim ama tatil dönüşü ne yapmamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

bende düşünüyorum değiştirmeyi biraz araştırma yaptım.http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=24226 buradaki model işimi görecek sanırım, sadece sıcaklık değerleri nasıl onu öğrenemedim henüz.

bende bu wdnin 320lik olnanı var sıcaklık değeri fln normal oyun oynarken aşırı ısınmıyor,
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd5000bekt-2.5-500gb-scorpio-black-sata-2.0-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=48358

• xs08 için sogutucu önerisi olan var mı? pes oynarken 2-3 mactan sonra cayır cayır yanıp kapanıyor.fm oynarken de yarım saat sonra ateş gibi oluyor 1saat sonra kapanıyor.cpu 85 dereceye cıkıyor evereste göre.ne gibi işlemler yapabılırım? makıneyı söküp içini temizlemeye cesaret edemem açıkçası.güç yönetimini nasıl yapabılırım ati catalyst control centre da powerPlay i kapatıım sadece şimdilik.sogutucu alcam heralde.hangısını almalıyım? zalman nc1000 işimi gorurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctnr

xs08 için sogutucu önerisi olan var mı? pes oynarken 2-3 mactan sonra cayır cayır yanıp kapanıyor.fm oynarken de yarım saat sonra ateş gibi oluyor 1saat sonra kapanıyor.cpu 85 dereceye cıkıyor evereste göre.ne gibi işlemler yapabılırım? makıneyı söküp içini temizlemeye cesaret edemem açıkçası.güç yönetimini nasıl yapabılırım ati catalyst control centre da powerPlay i kapatıım sadece şimdilik.sogutucu alcam heralde.hangısını almalıyım? zalman nc1000 işimi gorurmu?

soğutucu alacaksan nc2000 modelini al,diğer nc1000-1500 küçük laptoplar için en uygunu nc2000 veya nc3000,ben nc2000 kullanıyorum oynamadığım oyun yok,gta4 te bile saatlerce ben ve arkaşalarım oynuyor,bilgisayarı yaklaşık günde 10 saat oyun için kullanıyoruz ne kapanma oldu nede başka birşey,tabi nc2000 ile...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ctnr

xs08 için sogutucu önerisi olan var mı? pes oynarken 2-3 mactan sonra cayır cayır yanıp kapanıyor.fm oynarken de yarım saat sonra ateş gibi oluyor 1saat sonra kapanıyor.cpu 85 dereceye cıkıyor evereste göre.ne gibi işlemler yapabılırım? makıneyı söküp içini temizlemeye cesaret edemem açıkçası.güç yönetimini nasıl yapabılırım ati catalyst control centre da powerPlay i kapatıım sadece şimdilik.sogutucu alcam heralde.hangısını almalıyım? zalman nc1000 işimi gorurmu?

soğutucu alacaksan nc2000 modelini al,diğer nc1000-1500 küçük laptoplar için en uygunu nc2000 veya nc3000,ben nc2000 kullanıyorum oynamadığım oyun yok,gta4 te bile saatlerce ben ve arkaşalarım oynuyor,bilgisayarı yaklaşık günde 10 saat oyun için kullanıyoruz ne kapanma oldu nede başka birşey,tabi nc2000 ile...

nc1000 alcaktım ama sımdı sen 10 saat fln dıınce baktım bıraz dedıgın gıbı nc1000 i 12'-15' laptoplara onerıyorlar.nc2000 alıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

bende bu wdnin 320lik olnanı var sıcaklık değeri fln normal oyun oynarken aşırı ısınmıyor,
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd5000bekt-2.5-500gb-scorpio-black-sata-2.0-7200rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=48358

ürün güzele benziyor fiyatıda seagate ucuz .. acaba siz urunu alıp servistemi değişim yaptınız yoksa kendiniz mi değiştirdiniz ayrıca laptoptAN CIKAN 320gb hdd de bi 2.5" kutuya koyup e-sata kablosu ilede kullansak nasıl olur

• Benim pc yaklaşık 1 haftada sadece 10-12 saat kapalı kalıyordur,devamlı dosya indirdiğim için mecburen açık kalıyor,oyun oynamadığım zamanlar soğutucuyu en düşük ayarda çalıştırıyorum,oyun oynadığım zaman en yüksek ayara getiriyorum biraz sesli oluyor ama oynarken farkında bile olmuyorum.
    Bugün vatanda nc3000 olanı inceledim nc2000 göre malzemesi biraz kalitesiz ama iş görür,nc2000 tercih etmeniz daha uygun olur.
    Evet wd iyidir seagatten,değişimini ben kendim yaptım,servise falan vermedim,içinden çıkan hddyide 1-2 ay taşınabilir olarak kullanıp forumdaki bir arkadaşa satmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 15 Kasım 2010; 19:57:44 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.