laptoplari kaliteli mi yani diger urunlerinde oldugu gibi?gonul rahatligyla alabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: mmin
laptoplari kaliteli mi yani diger urunlerinde oldugu gibi?gonul rahatligyla alabilirmiyim?
garantisinde sorun yaşadığını söyleyenler var ama onun dışında malları gerçekten iyi, bir çok arkadaşım samsung kullanıyor.
tesekkurler artik kararimi verdim o zaman
arkadaşlar bu pc de bluetooth yöneticisini bulamadım. dosya aktardıktan sonra bluetooth kendiliğindenmi kapanıyor yoksa açıkmı kalıyor? kapanmıyorsa nasıl devredışı bırakabiliriz?
Bende bundan almayı düşünüyorum. R620 ile bunun arasında pek fark yok bu 200 tl daha ucuz.
Arkadaşlar ben de bu laptopu alacağım. Şu an fiyat araştırıyorum. Vatandan alsam uygun mu sizce fiyatı? İnternetten alışveriş yapmıyorum mağazalarına gidip alacağım.
Arkadaşlar ben de bu laptopu alacağım. Şu an fiyat araştırıyorum. Vatandan alsam uygun mu sizce fiyatı? İnternetten alışveriş yapmıyorum mağazalarına gidip alacağım.
Vatandan almak istiyorsan world card'ın olması lazım. World Card'ın yoksa 1.673 TL ödemek zorundasın World card warsa o zaman 1.472 tl ödüyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
quote:
Orijinalden alıntı: -maNga-
Vatandan almak istiyorsan world card'ın olması lazım. World Card'ın yoksa 1.673 TL ödemek zorundasın World card warsa o zaman 1.472 tl ödüyosun.
World Card var hocam. iyi midir fiyat? alayım mi?
İnternette ödeme imkanın varsa 50 tl daha ucuza da ödeyebilirsin ama elden almak istiyorsan fiyat uygun bekleme derim
@Anesthesia
dostum ben de dün vatandan aldım bu cihazı.sen de kullandığın için sormak istedim. Sandisk Cruzer Titanium 8GB bir USB Belleğim var.Ancak belleği sağ tarafta üstüste bulunan USB girişleri görmüyor.Sadece ara kablo kullanırsam sağ tarafa taktığımda algılıyabiliyor cihaz. Ama sol tarafta bir sorun yok. Bunun yanında USB Belleğim dışında mouse,mp3 player,harddisk ne taktıysam hiçbir sorun olmadı. USB Bellekte sorun var dicem ama o zaman da sol tarafta ve tüm diğer makinalarda sorunsuz kullandığım için bellekte de sıkıntı yok diyorum. Sağ taraftaki USB'lerin belleği algılamaması neden kaynaklıdır acaba? Bir de sağdaki USB girişlerin çok sert olduğu dikkatini çekti mi?
Saygılar...
makinanın şarjı sadece internet kullanımına kaç saat gider??
Ben de aleti 2 hafta kadar önce Eksen'den aldım. Şimdilik gayet güzel diyebilirim.izlenimlerim şöyle:
Bu r522 serisinde ısınma probleminden ve hoparlörlerin zayıflığından şikayet ediliyodu. Bence ısınma probleminden bahsedenler daha önce laptop kullanmamış. ısınması gayet makul. laptopla ısınan bekar evleri biliyorum ben öle bi niyetiniz varsa sakın bu laptopu almayın. ses konusuna gelince eleştiriler biraz haklı. sesi gerçekten zayıf. fazla açınca da cızırdıyo. ayrıca sanırım 5+1 desteğinden bahsedilmiş. Öyle bi şey yok. 5+1 e bağlarsınız ama sadece 2 hoparlörden ses alırsınız. bende 5+1 var. ona bağlamak için vatan da güzel harici ses kartları var onlardan birini almayı düşünüyorum 150 lira civarı. o zman sorun kalmaz
windows 7 yükleyenler de fn tuşunu çalıştırmak için samsungun easy display manager programını yüklesinler.
ben 32 bit windows 7 yükledim ram miktarı olarak 4gb( 2.96 usable) yazıyo şu an. zaten 32 bit sistemlerde böyle olması normal. ama yüklü gelen 32 bit vistada 4gb görünüyodu. ben asıl ona şaşırmıştım. ayrıca windows 7 den sonra performans değerleri 5.7 olanlar(işlemci ve memory) 6.1e, 5.9 olanlar(grafik ve oyun grafikleri) da 6.7ye çıktı. hard diskin puanı ise 5.4 te kaldı.
aletin wireless özelliği de gayet başarılı. sanırım bu 802.11 bgn n si sayesinde gayet güçlü çekiyo. abimin msi ının hiç görmediği modeme excellent seviyesinde bağlanıyorum. bu arada modem nerde ve kimin bilmiyorum. şifrelememiş sağolsun
pil performansı da fena değil. sadece internet kullanımında ne kadar gider diye sorulmuş. tahminim 2.5-3 saat civarı. tabi bunun da performans ayarları var. değişebilir. ama ben 3saatten fazla kullanamadım hiç.
peformansına diyecek yok. call of duty world at war ile gta san andreas oynadım en son.
usb girişlerinde de bir sorun yaşamadım. 3ü de çalışıyo. hatta bi de e-sata sı var o da sorunsuz.
şimdilik izlenimlerim bunlar. başka sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla paylaşabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: mutlureyhan
Ben de aleti 2 hafta kadar önce Eksen'den aldım. Şimdilik gayet güzel diyebilirim.izlenimlerim şöyle:
Bu r522 serisinde ısınma probleminden ve hoparlörlerin zayıflığından şikayet ediliyodu. Bence ısınma probleminden bahsedenler daha önce laptop kullanmamış. ısınması gayet makul. laptopla ısınan bekar evleri biliyorum ben öle bi niyetiniz varsa sakın bu laptopu almayın. ses konusuna gelince eleştiriler biraz haklı. sesi gerçekten zayıf. fazla açınca da cızırdıyo. ayrıca sanırım 5+1 desteğinden bahsedilmiş. Öyle bi şey yok. 5+1 e bağlarsınız ama sadece 2 hoparlörden ses alırsınız. bende 5+1 var. ona bağlamak için vatan da güzel harici ses kartları var onlardan birini almayı düşünüyorum 150 lira civarı. o zman sorun kalmaz
windows 7 yükleyenler de fn tuşunu çalıştırmak için samsungun easy display manager programını yüklesinler.
ben 32 bit windows 7 yükledim ram miktarı olarak 4gb( 2.96 usable) yazıyo şu an. zaten 32 bit sistemlerde böyle olması normal. ama yüklü gelen 32 bit vistada 4gb görünüyodu. ben asıl ona şaşırmıştım. ayrıca windows 7 den sonra performans değerleri 5.7 olanlar(işlemci ve memory) 6.1e, 5.9 olanlar(grafik ve oyun grafikleri) da 6.7ye çıktı. hard diskin puanı ise 5.4 te kaldı.
aletin wireless özelliği de gayet başarılı. sanırım bu 802.11 bgn n si sayesinde gayet güçlü çekiyo. abimin msi ının hiç görmediği modeme excellent seviyesinde bağlanıyorum. bu arada modem nerde ve kimin bilmiyorum. şifrelememiş sağolsun
pil performansı da fena değil. sadece internet kullanımında ne kadar gider diye sorulmuş. tahminim 2.5-3 saat civarı. tabi bunun da performans ayarları var. değişebilir. ama ben 3saatten fazla kullanamadım hiç.
peformansına diyecek yok. call of duty world at war ile gta san andreas oynadım en son.
usb girişlerinde de bir sorun yaşamadım. 3ü de çalışıyo. hatta bi de e-sata sı var o da sorunsuz.
şimdilik izlenimlerim bunlar. başka sorusu olan varsa bildiğim kadarıyla paylaşabilirim.
hocam windows 7 de sürücü problemi yaşadınmı ? ben windows 7 64 bit yükledim wirelles çalışmadı ne yaptıysam.. windows 7 32 bitte driver'lar sorunsuz çalışıyormu ?? bilgilendirirsen sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: sefagurel
quote:
Orijinalden alıntı: mutlureyhan
hocam windows 7 de sürücü problemi yaşadınmı ? ben windows 7 64 bit yükledim wirelles çalışmadı ne yaptıysam.. windows 7 32 bitte driver'lar sorunsuz çalışıyormu ?? bilgilendirirsen sevinirim.
windows 7yi yüklediğimde wireless çalışmadı. hatta network adapter lerin hiçbirini tanımadı(ethernet,wireless,bluetooth fln). sora birlikte gelen cd yi takıp sürücüleri orda arattım. ordan kendisi yükledi. geri kalan sürücülerde sorun çıkmadı
bu laptopu kullananlardan ısınma sorunu yaşayan varmı??
Arkadaşlar mümkünse 3D Mark06 punlarınıda ekleyebilirmisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: thebaylo
Arkadaşlar mümkünse 3D Mark06 punlarınıda ekleyebilirmisiniz?
Aynen
bu sabah dartyden bu ürünü aldım, forumdaki yönlendirmeler kararımda çok etkili oldu. şu anda notebooktan yazıyorum. almayı düşünenler ucuz fiyata kaçırmasınlar derim. çok güzel bir ürün, gözüme çarpan bir eksikliği olmadı. yanında gelen çantası biraz kötü, ileride değiştirilebilir. bunun dışında, seste ufak tefek cızırtılar var, onu da efektlerden düzelttim. wireless bağlantı hızı mükemmel, oyun performansına zaten söyleyecek söz yok. bu fiyata daha iyisi olamaz
arkadaslar bu laptop gta IV hangı performansda acar orta seviyede rahatlıkla oynarmıyım cod 4 cod 5 vb cıkan oyunları da kaldırırmı
Arkadaşlar merhaba.Pcnin web kamerası çalışmıyor artık.Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor.Sistemi ilk aldıgım güne yükledim ama hala çalışmıyor.Fikri olan var mı?