Şimdi Ara

Samsung R522 Vs. Asus N50VN Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki senedir kullandığım sorunlu bir Packard Bell laptopum vardı en sonunda garanti şartları doğrultusunda bana 1700 liralık para iadesini gerçekleştirdiler.

Ben de bu parayla kendime iyi bir cihaz almak istiyorum.Araştırdım,Asus N50VN ve Samsung R522 arasında kaldım.

Makina Mühendisiyim.Ağırlıklı olarak da çizim programları kullanıyorum.(SolidWorks,AutoCAD vs..)Ayrıca arada oyun da oynuyorum.Fakat bilgisayarı multimedya yönlerini de oldukça kullanan biriyim,müzik dinlemek,film izlemek gibi.

Şimdi bu ihtiyaçlarım doğrultusunda alacağım bilgisayarın ne olması gerektiğine karar veremedim bir türlü.

Samsungların ucuz olması,ekran kartının daha performanslı olmasının yanında Asus'ların da üretim ve servis kalitesi,işlemcisinin daha iyi olması da bir etken gibi duruyor.

Sizce Samsung iyi bir yatırım olur mu?Yeniden arızalanmaktan kendini alamayan bir laptop istemiyorum,Packard Bell'den dilim yandı yeni alacağım bilgisayarın hem dayanıklı hem de olabildiğince f/p oranı doğrultusunda kaliteli olmasını istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

• Beyler hadi yardımınızı bekliyorum,kampanyalar bitmeden stoklar erimeden almam lazım ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedaynayt
    Samsungların ucuz olması,ekran kartının daha performanslı olmasının yanında Asus'ların da üretim ve servis kalitesi,işlemcisinin daha iyi olması da bir etken gibi duruyor.

ben mi yanlış anladım
    tavsiye başlıklarını gezersen bu meseleler konuşuldu samsung daha avantajlı gibi şu ara fiyat olarak bi sorun çıkaracagını düşünmem..dedigim gibi diger başlıkları gezer ve tavsiye başlıgına yazarsan konu kalabalıgı da olmamış olur kolay gelsin
  • Tavsiye başlığı kilitli olduğu için buraya yazma ihtiyacı hissettim zaten.Neyse Samsung kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
  • bak kardeşim sen bu paraya 350 tl de cebinden ekle eğer oluyorsa tabi ve asus n51vf266dv al ister at koştur ister 3dmax yap istersen tasarım bu ürün gayet iyi 6mb cachenin hatırı sayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fandosram

bak kardeşim sen bu paraya 350 tl de cebinden ekle eğer oluyorsa tabi ve asus n51vf266dv al ister at koştur ister 3dmax yap istersen tasarım bu ürün gayet iyi 6mb cachenin hatırı sayılır

aynen katılıyorum.
  • Paran yeterse n51 i al. Ama samsung r522 de işini görür. T6600 p7350 den daha iyi . Yani çok da kötü bir işlemci değil. Samsungların servis kalitesi hakkında pek bir bilgim yok ama asusun servislerinden daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne karar verdin acaba bende dusunuyorumda su sıralar samsung r522 xs08tr uygun gibi ama işte samsung olması insanı dusunduruyo sonrası için yani kalte servis acısından ...
  • Açıkçası f/p oranı yüksek bir alet peşindeyim,çünkü masaüstü pc de toplamam gerekiyor aynı zamanda.Daha karar veremedim ama samsung bulamazsam asus almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.