Şimdi Ara

Samsung R522 XS04TR mi Yoksa R522 XS08TR mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben Hepsiburaada.com'da gördüm. Avea hattınız varsa %5 indirim yapıyor. 1298 TL'ye ücretsiz kargo ile taksitli alabiliyorsunuz.
  • Pardon biraz daha açayım;
    XS08 için söylediğim fiyat geçerli. Bende Bonus var. Diğer kartlarda taksit seçenekleri biraz daha zayıf galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demetem

Pardon biraz daha açayım;
    XS08 için söylediğim fiyat geçerli. Bende Bonus var. Diğer kartlarda taksit seçenekleri biraz daha zayıf galiba...

hmmm... siteyi inceliyorum. Siz peki memnunmusunuz?
  • diğerlerindeki taşıma çantası yada notebook soğutucu gibi ürünlerle daha avantajlı konumda gözüküyorlar. Yine de teşekkürler...
  • Bu işlemci tam olmuş bence işte.
  • P serisi diyorsunuz anladığım kadarıyla... Umarım istenilen verimi verir.
  • Bende oyun için laptop almayı düşünüyorum.

XS04TR ve XS08TR arasında kalmamın nedeni; bazı arkadaşların XS04TR'nin XS08TR'ye oranla oyunlarda daha iyi performans gösterdiğini söylemesi.

Acaba XS08TR alan arkadaşlar, oyun performansı hakkında bilgi verebilir mi?
  • Oyun için alacaksanız ve oc yapmayı düşünmüyorsanız xs04tr . Ama ben oc yaparım ya da pil süresi benim için daha önemli diyorsanız xs08tr.
  • Merhaba;

Elimde acil satılık bir adet sıfır XS08TR var. Nakit 1.150 TL. İlgilenen olursa etem.ucar@gmail.com
  • arkadaşlar size bu karşılaştırma hakkında bir soru soracağım ( umarım eski konuyu hortlatmıyorumdur :D)

ergunserin verdiği teknosadaki laptopun r522 xs08tr den tek farkı işlemcinin 2.20 ghz t6600 olması gibi ..(yanlışım varsa düzeltin)

oc yapmam daima uzak durmuşumdur , 5-10 dk pil ömrü önemli değil 1 saat oyun oynatsa yeter bana ,ısıda pek sorun değil eğer aşırı olursa bir altına takılan havalandırmadan alırım ve laptopu oyun içiin kullanacağım bu yüzdenhttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986445&CS_Category=_SBA_63_1662_444_6199&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63 bu linkteki NP-R 520- FS02TR modelini kendime uygun gördüm. sizin düşüncenizi bekliyorum.işlemci dışında bir fark yoktur umarım

edit:
    ayrıca NP-R 520- FS02TR modeli home premium işletim sistemi ile gelecekmiş yani win7 olanağı var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 5 Ağustos 2009; 20:46:08 >

• xs08tr
  • 1190 TL'ye aldım ben eksenbilgisayar.com dan.düşünmeden atladım valla.bayadır okuyordum konuları iyi ki de almışım.1 gr.ses yok makinada ve oyunlarda da sorun çıkartmıyor.godfather 2 oynuyorum çatışmalar vb süper.ekran parlak daha ne olsun.çantasıda orijinal samsung geldi.2-3 günde 50 tane stok bitti dedim keramet vardır bu işte.kesinlikle öneririm.
  • Arkadaşlar sx04tr'yi nette değil de bir mağazada gören var mı? Gold, bimeks, teknosa'ya gelmediğin söylediler diğer mağazalarda rastlayan var mı Media Markt, ElektroWorld gibi..?
  • arkadaşlar kesinlikle p serisi dururken t yi almanın bir manası yok bu arada neyse vista home basic 32 bit sorunu aştıktan sonra (1 gb ) ram yiyordu boşuna 64 bite geçtim pek bir fark varmı derseniz yok neyse kesinlikle bulabilrseniz alın ama bunun bir üst modeli çıkmış ve pahalı iimiş tek farkı hdd 500 gb ve işlemcisi 2.53 galiba bunun için yeniden para vermeye değermi bilmem oyunlara gelince evimde denediğim oyunlar ve çalıştırdıkları
    godfather 2
    farcry2
    resident evil 5,4
    pes 10,9
    crysis
    godfather
    fm 09;08
    mediwal
    empire total war
    fifa 09
    coh
    call of duty 4,5
    civilation 4
    gta 4
    metin 2
    knight
    farcry
    mafia 1
    assasin scread
    transformers 1,2
    fear
    mass effet
    daha yazmayacağım kadar çok oyun gayet iyi bir bilgisayar windows 7 64 bit geçip rami maksimum 2 4 gb kingston yapıp daha iyi performans almayı hedefliyorum..........

• bunların hepsini full detayda oynadım allah bundan daha iyilerini nasip etsin diyerek dexter geri dönüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.