Şimdi Ara

Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
4
Favori
77.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocioso

laptop un ekranından memnun olmayan arkadaşlar nasıl bir çözüm yolu düşünüyorlar burada paylaşırsak çok güzel olacak..

ben oyun oynamakla arası iyi olan birisi değilim fakat photoshop, vb programları kullanmam gerekiyor ve bu kalitede bir ekranla bu programlardan verim almam söz konusu değil..

ayrıca film izlemeyi seven birisi olarakta bu ekranda film izlemeye çalışmak gerçekten çok zor ve gereksiz..

ekranlarından şikayetçi arakadaşlar!!!...

kontrastının düşüklüğü gündüz veya akşam aydınlık ortamlarda anlaşılmıyor ve internette gezerken photoshop vs gibi grafik programları kullanırken hiç farkedilmiyor bile. fakat ışıkları kapatıpta sinema keyfi yapayım derseniz gözünüz karanlığa alışınca siyah noktaların siyah olmadığını görüyorsunuz. onun için ekranı aydınlık ortamlarda kullandığınız sürece hiçbir problem yok ;) filmleride ışıkları kapatmadan izleyin :)

ayrıca ekranın beyazları laptopların %80inden daha gerçek beyaz. bütün laptopların ekranında hafif bir sarımtırak görüntü var. bu laptopta beyazlar daha iyi.

bende 3dsmax, photoshop vs gibi yazılımları kullanıyorum. ama bunun yanı sıra oyunlarla da aram iyi :) oyunla işim yok diyorsan bence 1680x1050 gibi daha yüksek çözünürlüklü marka ve modellere yönel. bu çözünürlükte ve 16:9 ekran olması sebebiyle çalışma alanı epey daralıyor malesef.

• Dün sipariş ettim bu günt edarikte 1388 liraya soğutucu ile aldım / 8 taksit yapatım

KASMAYAN VE KULLANIŞLI Bİ SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATLI

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85950&ad=SAMSUNG-R522FS03TR-C2D-T8700-4GB-320GB-Tasinabilir-Bilgisayar

fiyat ınanılmaz arttı..ben 2.53ghz olanı alıcaktım ama bu fıyatta zor bıraz...stok durumu var gozukuyor..acaba bıraz beklesem mı dıe dusunuyorum.Belkı kampanya vs. yaparlar...dedıgın gıbı kdv olayını fln onlar oderler belkı...gercı suankı fıyat bıle yuzde 15 avea ındırımsız fıyat.yanı bıraz daha dusucek.Hayırlısı!

iLK GÜN İNMEYEBİLİR ama sonradan illaha bu fiyatlardan kurtuluruz kısa bir süre beklesen fena olmaz.

• netsiparisten 1315 8 taksit aldım tam 1 günde elime ulaştı. İlk izlenimlerim çok olumlu, endüstriyel tasarımı başarılı denilebilir, ekran renkleri, kontrast seviyeleri piyasadaki diğer laptoplarla aynı , sorun edecek bir durum gözlemlemedim. Hız için birşey diyemiyorum çünkü xp ya da win7 yükledikten sonra değerlendirmek istiyorum, ancak işlemci hızları, ekran kartı vs. nedeniyle 2-3 yıl rahatım diye düşünüyorum. Ses önem verdiğim bir konudur ancak ses ayarlarını denetim masasından yaptıktan sonra harika sonuç aldım. LCD üretimi yapan bir kurumda çalıştığım için ilgili mühendis arkadaşlara gösterdim paneli, beğendiler, diğer laptoplardan farkı yok dediler, sevindim problem görmemelerine zaten gözüm de alıştı :)

ancak Full HD çıkış verebilen bu cihazın lansmanında niçin bu özellik vurgulanmamış hiçanlamış değilim. HDMI dan birkaç farklı Full HD tv ye bağladım, sonuç mükemmel 1080p full hd film ve oyun keyfini yaşadım..En çok bu özelliğine sevindim. Hem laptobum hem PS3 üm oldu gibi bu durumda.. laptobu bağladığımda 42" tv de HDMI res : 1080p yazısını görünce gözlerime inanamadım. süper!!!

şu ana kadar memnunum, eski laptobumun kapağı bileaçılmadı 3 yılda inşallah bu da öyle olur.

sevgiler DH ahalisine

• EVEREST e göre max 8 GB RAM takabiliyoruz bu chipsetli anakarta, ayrıca DDR3 destekliyor. Doğruluğu nedir sizce? bu destekleri etkileyen başka bir durum var mıdır? yoksa everest doğru mudur?
  • Arkadaslar, bugun gold a gıttım..almak ıcın...2.53Ghz olanı...sıze fıyatları soyluyorum...ılk once sunu soylemek ısterım...avea ındırımı ıle bonusun %12 ındırımı aynı anda olmuyor ve avea ındırımını yaparsanız parayı pesın ıstıyorlar..

Bu acıklamadan sonra sayısal acıkmalamaya gelırsek

bonusa: 10 taksıt fıyatın uzerınden %12 bonus puan..220 mılyon bonus puan kazanılıyor...asıl fıyat 1833 olmus...bonus 10 taksıt fıyatıda 1833-220=1613

avea ındırımı: yuzde 15 ındırım fıyat 1559 a gelıyor..bugun dırek almak ıcın gıttım fakat bu fıyatlar benı bıraz daha dusundurmeye sevk ettı...acaba 2.0 alsam...cok zarar edermıyım performans bakımından...yanı 2.00 ıle 2.53 arasındakı fark, benım fıyat arasındakı verdıgım parayı karsılar mı?Moffaka arkadasımızın dedıgı gıbı belkı bıraz beklemem lazım...sırketler kdv ındırmı vs yaparlar belkı...
  • performansın sınırı yok arkadaşlar, ha bunu bekleyim, ha şudur ha budur derken yığınla model çıkıyor. birtane modele karar verin, şaşmadan gidin alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wishoctober

performansın sınırı yok arkadaşlar, ha bunu bekleyim, ha şudur ha budur derken yığınla model çıkıyor. birtane modele karar verin, şaşmadan gidin alın derim.

haklısın...bunu alayım derken yenısı cıkıyor...ama 1.500 tl verıyorsun...az para degıl...insan dogal olarak bıraz daha uzun vaadelı kullanmak ıstıyor...ust yazılarda var bununla ılgılı konusmalar zaten..teknolojı sureklı gelısıyor...bunu aldım dıycem 1 haftaya kalmaz tuh buda cıkmıs dıycem...bakalım, ınsallah bıraz daha ındırırlerde, istedıgım 2.53 Ghz olanı alırım...yoksa 2.00 olanı alıcam...

Bu arada bugun gold da ekrana daha ıyı bakma fırsatı buldum.ekranda herhangı bır sorun goremedım...resımı degıstırdım, nette dolastım, youtube dan flv. syrettım...tam ekran yaptım vs. ama bıt turlu kotu yanını bulamadım bılgısıyarın!

• Bu konudaki arkadaşlardan aşağıdakiler hakkında fikirlerini beklemekteyim; XS08TR modeli için netleşmeyen özellikleri buldum kendi bilgisayarımda , lütfen deneyen olursa paylaşsın.

+ Cihazın HDMI çıkışı FullHD , ben .mkv filmlerde ve diğer uygulamalarda 1080p çıkış ile çalıştım, görüntü mükemmel diyebilirim.

+ RAM 8 GB a kadar yükseltilebiliyor.

+ Anakart DDR3 destekliyor.

+ HDMI dan alınan ses çok kaliteli.

bu topiği sıcak tutalım, çok fazla kişi sahip bu cihaza.
  • ya bence XS08TR adında tekrar bir kulüp açalım..
    bu model pc alanlar isimleri yayınlansın
    kim hangi ay-gün olarak olarak + fiyatını da belirtecek sekilde kulüp kuralım
  • bence yeni başlık açarsak konuyu kitler mod.lar daha önce açılan bikaç başlığı kitlemişler, çünkü 08tr ile ilgili çok fazla konu oldu.
    tüm başlıklar için topic altından gideceğiz mecburen. ancak konuyu açan arkadaş ismi değiştirip TEK BAŞLIK gibi birşey eklerse iyi olur.

Bu arada alır almaz 3dmark yaptım hiçbirşey değiştirmeden 6872 puan aldı. Biraz kötü bi değer, arttırmanın yollarına bakacağım.
  • 3D Mark 06 Skorunu dün akşam alacaktım birkaç işim wardı alamadım, bugun alacam hayırlısıyla...
  • Bence yenı baslıga gerek yok, zaten bu model ıle ılgılenen bu konuda.ayrıca dedıgınız gıbı bu konuda cok baslık var..bunu alıcamda ne dersınız?bunun osu var busu yok napıyım gıbı...bence devam buna
  • Win XP SP3 Hersey Default Coz. 1280*768

Samsung R522-XS08TR inceLeme (Resimlerle)
  • merhaba arkadaşlar. bende yaklaşık 10 gün önce bu modelden aldım. bilgisayar normal bi internet sayfasında kasmaya başladı. bugün fifa 2010 yükledim onda da kasma yapıyo. sizce sorun ne olabilir??
  • Arkadaşlar hangi program ile O.c. yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknkzl

merhaba arkadaşlar. bende yaklaşık 10 gün önce bu modelden aldım. bilgisayar normal bi internet sayfasında kasmaya başladı. bugün fifa 2010 yükledim onda da kasma yapıyo. sizce sorun ne olabilir??

Bu benim için daha almadan kötü bir haber oldu,Soruna gelince işletim sistemini degistirdın mı?En iyi sonucu win7 de veriyor dıyorlar.belkı alakasız bır nokta, bilmiyorum.hanı ekran kartını dogru yuklememıs olabılırsın.10. gün odlguna gore goturup gosterebılırısın aldıgın yere!
  • ben alete bugün xp kurdurdumm fakat bilgisayarım özelliklere tıkladığımda ram 2.96 gösteriyor..nedeni ne olabilir acaba? laptopu verdiğim adam mı söktü diye bile düsündüm paranoya yaptım bayağı..lütfen yardım..
  • acronis true image programıyla yedek alanınız oldu mu _?
    mesela bilgisayarın kendi image dosyasını bu program sayesinde onun imajını tekrardan alsak
    sonra bu imageden pc ye yukleme yapsak (yani acronis true image programıyla oldığımız vistanın imajı) tekrar eski haline dönebilir mi pc?
    F4 tuşu tekrar aktifleşir mi hiç deniyeniz oldu mu acaba ?

bu sorumun cevabını hiçbiryeden alamadım :(((

benım en cok korkum vista'yı silersem bir daha vista yukleyememem bi şekilde elimde tam destek vista yedeği olması lazım :(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstlas

ben alete bugün xp kurdurdumm fakat bilgisayarım özelliklere tıkladığımda ram 2.96 gösteriyor..nedeni ne olabilir acaba? laptopu verdiğim adam mı söktü diye bile düsündüm paranoya yaptım bayağı..lütfen yardım..

Yanlişim varsa arkadaslar uyarsın lutfen.

sorununda muhtemelen ekran kartının kullandıgı ram mı, gostergede harıc tutmus...bıos ayarlarında ekran kartının kullanacagı ram ı ayarlıyabılıyorsun dıe bılıyorum.umarım yanlıs bılgı vermıyorumdur!
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.