Şimdi Ara

SAMSUNG R522-XS08TR Klavye Sorunu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de denedim şimdi okuyunca. f7 ve f8den sert basınca dediğiniz ses geliyor. fakat çokta sert basmayınca gelmiyor. bataryadan gelen ses gibi kronik ve zararsız bir sorun diye düşünüyorum. ben de alalı üç dört gün oldu fakat servisin size vereceği cevapta benim gibi olur sanıyorum. olmazsa ben de rahatsız edeceğim baya servisi. : )
  • http://www.hizlial.com/MusteriHizmetleri/Icerik.aspx?NodeID=15130

burayı okumanızı oneririm 8 iş gununde ayıplı malda olsa kargo onlardan olacak sekilde iade alıyolarmıs ama ne kadar dogru bilmem hiç alısveris yapmadım ve su andada bu urunun fiyatı 1188tl ama canta yok sanırım ordan alanda yok acaba nasıl bi yer ama forumda okudgumuz bayagı sorunlu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 28 Temmuz 2009; 13:48:24 >
  • ben dell 1520 aldığımda da herkeste hdd çınlama sorunu vardı ama herkeste. bitek bende yoktu. şimdide r522 de bende dvd olsun ses olsun klavye olsun bi sorun yok ama benim dışımdakilerde oluyor. yezukubtuk'ta da varmış o sorun. benim şansım mı bu ne :)
  • yeze bey o adaptör sesi benden gelmiyor sırf o olay için kitabı okudum ve sizde bence bir bakın beyler..Bataryadan ses gelince bilmemne filan diyordu...Şimdi kutuladım aleti bakamam.

Bende tuşa sert basmadığın halde geliyor ses ve baya baya yüksek ve diğer tuşlardan farklı geliyor.Klavye esnemeside var...Buda kronik derse o servis,nasıl servis şüpe ederim....

O adaptör işini bi okuyun arkadaşlar başınıza kalmasın.

Stab :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansevimli -- 28 Temmuz 2009; 13:51:45 >
  • ses bende de farklı f7 ve f8 için. aynen videodaki gibi.
    adaptör sorunu bende de yok stab. ama bir çok arkadaş var diyordu. (belki de xs04tr için geçerlidir.)
    umarım çözülür sorunun can.
  • adaptöre kulağımı dayadım ses yok. makine den de herhangibir ses gelmiyor fan sesi bile gelmiyor oyundayken bile sadece üflüyor elimi koyduğumda farkedebiliyorum ses yok yani. dvd ise normal okuyor bir sorun yok.
  • Bendede DVD baya hızlı ve normaldi...Sadece ilk CD yi takınca uzay yolu sesleri yapıyor :D O sorun değil ama eminim.

Adaptör bendede ses yapmıyor yaw...birtek o tuşlar.

yezukubtuk ,bende F6 F7 F8 F9 ve 5-6-7-8-9 rakamları o sesi yapıyor.
  • bu arada bu kadar kocaman bi laptopta neden numerik klavye olmaz ki
  • Geçmiş olsun hocam inş. En kısa sürede sorununuzu çözerler.
    Bende eksenden almaya niyetlendim bi ara hatta 2 tane almayı düşünüyordum.
    Gittim bizim burdaki bilgisayarcıdan aldım, bugün sipariş verdik yarın elimde olur inş.
    1190 TL 'ye taksitle.
    Umarım sorun çıkmaz.
  • Çok iyi fiyata almışsın.Hayırlı olsun kardeşim,ayrıca saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ci021

Geçmiş olsun hocam inş. En kısa sürede sorununuzu çözerler.
    Gittim bizim burdaki bilgisayarcıdan aldım, bugün sipariş verdik yarın elimde olur inş.
    1190 TL 'ye taksitle.
    Umarım sorun çıkmaz.

sizin ne güzel bilgisayarcılarınız varmıs bizimkilere diyom bak böyle böyle internette su fiyata adam ustune 50-100tl koymadan vermiyo neymiş o da kazancakmıs kazansında ama bu kadarda degil yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Orijinalden alıntı: Ci021

Geçmiş olsun hocam inş. En kısa sürede sorununuzu çözerler.
    1190 TL 'ye taksitle.
    Umarım sorun çıkmaz.

sizin ne güzel bilgisayarcılarınız varmıs bizimkilere diyom bak böyle böyle internette su fiyata adam ustune 50-100tl koymadan vermiyo neymiş o da kazancakmıs kazansında ama bu kadarda degil yahu.

E tabi bana özel fiyat diyebilirim :) Ama almak isteyen arkadaşlar olursa elimden geldiğimce yardımcı olurum...

• nerde peki istanbulda mı dukkan :D ben tekirdagdayım istanbula gelebilirm zaten istanbuldan alıcaz bu gidişle burda pahalı yada internetten sipariş vercez işte bakalım hafta sonuna dogru
  • bizim kadar hassas bir millet varmı tuşların çıkardığı sese kadar :) bende kıllandım baktım benimkine bişey anlayamadım ki farklı bile olsa ses piyano değil ki bu :) çok merak ettim arkadaş kaydedicem demiş mutlaka dinleyeceğim ben yazarken 6 farklı parmak kullanıorum şimdi yazarken dikkat ettim el alışkanlığı olarak sol işaret parmağımla sağ orta parmak ile sol baş parmak farklı ses cıkarıyor :P
  • quote:

nerde peki istanbulda mı dukkan :D ben tekirdagdayım istanbula gelebilirm zaten istanbuldan alıcaz bu gidişle burda pahalı yada internetten sipariş vercez işte bakalım hafta sonuna dogru

maxelll,

ben çorludayım, dün "sistem bilişim teknolojilerinden" 3 tane sipariş verdik. Biri bana, biri arkadaşa, birisini de mağaza sahibi rafa koymak için aldı. Yani bi tane fazladan var. Tek çekim 1200 TL den alıyorum. Çanta hediyeli.

Eğer çorluya gelirsen oradan da alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkumsel

quote:

nerde peki istanbulda mı dukkan :D ben tekirdagdayım istanbula gelebilirm zaten istanbuldan alıcaz bu gidişle burda pahalı yada internetten sipariş vercez işte bakalım hafta sonuna dogru

maxelll,

ben çorludayım, dün "sistem bilişim teknolojilerinden" 3 tane sipariş verdik. Biri bana, biri arkadaşa, birisini de mağaza sahibi rafa koymak için aldı. Yani bi tane fazladan var. Tek çekim 1200 TL den alıyorum. Çanta hediyeli.

Eğer çorluya gelirsen oradan da alabilirsin.

eyvallah hocam millet almadan gitmek lazım r522 xs04tr için onceden gidip onlarla konusmustum zaten ilgilenmişlerdi o zamanda tanıyorum firmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 29 Temmuz 2009; 16:38:45 >

• beyler, ben bu samsung r522 xs08tr ye usb klavye taktıum üşengeçliğimden, çıkardıktan sonra harf takımına basınca sanki FN tuşuna basılıymış gibi tepki veriyor. yani u=4 vb.gözüküyor.

FN tuşuna basılı tutup U ve boyle çift fonksiyonlu tuşlara bastığım zaman esKİ normal haline geri dönüyor napacam ki ben şimdi??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.