Şimdi Ara

Samsung R560'cılar Kulübü -- Paylaşımlar, Puanlar --- OC skorları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.646
Cevap
4
Favori
212.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an itibarı ile SAMSUNG R560-AS02 almış bulunmaktayım. Sonunda...
    Fotoğraflar ve incelemeler koyacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yucel0635

Şu an itibarı ile SAMSUNG R560-AS02 almış bulunmaktayım. Sonunda...

hayırlısı olsun beklentilerini karşılar umarım
  • Teşekkürler
  • quote:

Teşekkürler

Kardeş hayırlı olsun bizde bekliyoruz incelemelerini çünkü almayı düşündüğümüz bir laptop...
  • quote:

Şu an itibarı ile SAMSUNG R560-AS02 almış bulunmaktayım. Sonunda...

• Benide ekleyin listeye :) 1 haftadan beri kullanıyorum çokta memnunum.
  • Tasarım süper. Ses yok. Sıcaklık yok. İlk izlennimlerim böyle. Vistaya alışmaya çalışıyorum. Acayip geldi Bu arada ses kalitesi denildiği gibi hiçte kötü değilmiş. Gayet iyi. Gümbür gümbür. Tabi abartmayayım ama başarılı. Bunu belirteyim, önceden
    Kullanıcılar listesine benide ekleyin lütfen
  • Slmlar arkadaşlar öncelikle Samsung R560-AS02TR alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun cause_of_death arkadaşımızın tavsiyesiyle bu modele baktım,samsung tavsiye başlığı ve bu bölümdeki tüm yazıları okudum diğer markaların modellerine oranla daha az şikayet duydum belki de ürünün yeni olmasından kaynaklanıyor.. Toshiba bölümünde belirttiğim isteklerimin çoğunu karşılıyor ancak yine sizlere danışmak istedim...bi elektronik eşya alırken özellikle bu pdf,pc tarzı cihazlar olduğunda çok ince elerim ve uzun süreli kullanırım.Ekran kartı ve işlemci bnm için önemli bu konularda fazla bilgim yok ancak bunlar haricindeki parçaların kalitesi nasıl anakart vs. bunların yanısıra servis ağı da çok önemli çünkü acer'ın bi modeline yöneldiğimde forumda sorunlar tesğit ettim yine hp'nin modellerine baktığımda yine forumda servis ve arıza konusundan muzdarip baya arkadaş gördüm o yüzden bunlardan vazgeçtim..toshiba düşünüyordum fakat samsungdaki özelliklere sahip olan modellerde fiyat biraz kasıyor..Bi kaç güne notebook almayı düşünüyordum ancak bu modeli ve yazdıklarınızı gördükten sonra samsung da ilgimi çekti yakın zamanda alan arkadaşların da fazla olması nedeniyle tavsiye ve görüşler zamanla değişebilir o yüzden biraz beklemekte karar kıldım...

• arkadaşlar vaio fw11m ile r560 arasında kaldım vaionun ekran boyutu (16.4'') blurayli oluşu ve tasarımında aklım kaldı. Cad-gis kullanıyorum ve oyun oynuyorum. tavsiyeniz nedir? tekslip yada havaleyle alıcam. ayrıca en önemliside bu cihazı en ucuz nerden kapatabilirim? akakçeden aratıyorum çıkan ucuz siteler çok güvenilir gelmedi bana..
  • Oyun oynuyorsan sony ile zor. 64bit bir ekran kartı bir kere.
    Samsungun ekran kartı, ramleri (DDR3), işlemcisi daha üstün. Sessiz, ısınma yok. Tasarımı ise hiç aşağı kalmaz. Blu-ray ise şimdilik gereksiz. Ben aldım ve memnunum. Bence sırf sony diye ve ekran 16.4" diye vermeye değmez o parayı Samsung daha uygun fiyatlı ama daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 27 Eylül 2008; 16:02:00 >
  • 3dmark puanıda bi an önce gelirse çok iyi olur 1-2 gün içinde laptop alıcam hala karar veremedim
  • Arkadaşlar artık aranıza katıldım bende bir samsung r560 sahibiyim yakın zamanda 3dmark vs. testleri yapacaım oyun denemeleri için sabırsızlanıyorum ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan258

Arkadaşlar artık aranıza katıldım bende bir samsung r560 sahibiyim yakın zamanda 3dmark vs. testleri yapacaım oyun denemeleri için sabırsızlanıyorum ;)

Hoşgeldin
  • Hoşbulduk 1-2 sorum olacak makinayı ilk şarja taktım ne kadar kalması gerekiyor şarjda..Bide Hdmi çıkışlı bi aletim yok maalesef bu çıkışı normal tv çıkışı olarak nasıl çevirebiliriz acaba?
  • - Bana vatandan alırken pili bitir sonra 12 saat şarjda tut demişlerdi öyle yaptım.
    - Sanırım HD veye full HD televizyonlardan başka tv lere bağlayamıyoruz
  • Pardon ayrıca tv çıkışı varmış şimdi gördüm :) Peki bu tv çıkışını hangi kabloyla bizim scart girişli tv'ye bağlayabiliriz?
  • O Kadarını bilemeyeceğim. kusura bakma dostum
  • Tamam saol yinede bilgiler için biran önce şarj olsada keyfini çıkarsam yaw :)
  • Kolay gelsin İlk defa vista kullancaksan hele çok hoşuna gidecek. Ancak alışmak biraz sıkıntılı oluyor
  • Evet ya biraz zor olacak alışmak ama bakalım olmazsa xp yüklerim ama performansın fazla farkedeceğini zannetmiyorum bu makinada işletm sistemi deişince..Ha bide bi soru daha makinaya yüklü gelen 175.xx nvidia sürücüsünü güncelleyip yeni çıkan 178.13 sürücüsünü yükleyeceğim ama acaba modlu driverlardan falan bu kartla en iyi performansı veren driver hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan258 -- 27 Eylül 2008; 21:37:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.