Şimdi Ara

samsung recovery solution yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,ben R580 kullanıcısıyım Recovery solution ile sıkıntım ise şu:hafta başında bilgisayarıma recovery solution ile tam geri yükleme yapmak istedim ama bundan önce recovery'deki mevcut yansımayı dışarı alıp yedeklemek istedim ama işlem aşağı yukarı %40-45 e geldiğinde yansıma verme işlemi başarısız oldu deyip hata verdi,bir kaç kere denedim hep aynı hatayı verdi,bende tam geri yüklemeyi çalıştırdım oda aynı şekilde %40-45 civarına gelince hata verip kilitlendi recovery solution'i kapatıp bilgisayarı baştan başlattığımda ise ''BOOTMGR is missing'' yazan siyah ekranla karşılaştım C sürücüsü bomboştu hiç bir şey kalmamıştı kurtarma CD sini çalıştıracak windowsa ait hiç bir şey yoktu,daha format vs. hiç bir şey yapmadan USB boot yapıp C sürücüsüne orjinal home basic yükledim ve bu şekilde kullanıyorum,Bilgisayarımı ilk aldığımda home basic yüklüydü orjinal key'ide bende mevcut geçen yıl garanti geçerli iken servise yolladığımda home premium yükleyip göndermişlerdi ama şu an premiumun key'i elimde olmadığı için basic yüklemek zorunda kaldım,yardımcı olmanızı rica ettiğim konu ise; recovery kısmı 30 Gb şeklinde hala duruyor format falan atmadım yada müdahale etmedim,değiştirmedim ama sanırım bozuk bunu recovery solution daki yansımayı dışarı alma seçeneği dışında dışarı alıp onarmamızın imkanı varmı ? yada en azından home premiumun key'ini buradan öğrenebilirmiyiz,şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanaleleman

Arkadaşlar merhaba,ben R580 kullanıcısıyım Recovery solution ile sıkıntım ise şu:hafta başında bilgisayarıma recovery solution ile tam geri yükleme yapmak istedim ama bundan önce recovery'deki mevcut yansımayı dışarı alıp yedeklemek istedim ama işlem aşağı yukarı %40-45 e geldiğinde yansıma verme işlemi başarısız oldu deyip hata verdi,bir kaç kere denedim hep aynı hatayı verdi,bende tam geri yüklemeyi çalıştırdım oda aynı şekilde %40-45 civarına gelince hata verip kilitlendi recovery solution'i kapatıp bilgisayarı baştan başlattığımda ise ''BOOTMGR is missing'' yazan siyah ekranla karşılaştım C sürücüsü bomboştu hiç bir şey kalmamıştı kurtarma CD sini çalıştıracak windowsa ait hiç bir şey yoktu,daha format vs. hiç bir şey yapmadan USB boot yapıp C sürücüsüne orjinal home basic yükledim ve bu şekilde kullanıyorum,Bilgisayarımı ilk aldığımda home basic yüklüydü orjinal key'ide bende mevcut geçen yıl garanti geçerli iken servise yolladığımda home premium yükleyip göndermişlerdi ama şu an premiumun key'i elimde olmadığı için basic yüklemek zorunda kaldım,yardımcı olmanızı rica ettiğim konu ise; recovery kısmı 30 Gb şeklinde hala duruyor format falan atmadım yada müdahale etmedim,değiştirmedim ama sanırım bozuk bunu recovery solution daki yansımayı dışarı alma seçeneği dışında dışarı alıp onarmamızın imkanı varmı ? yada en azından home premiumun key'ini buradan öğrenebilirmiyiz,şimdiden teşekkür ederim.

onarma imkanı yok diye biliyorum. dolayısıyla home pre key i ni de göremezsiniz.

bundan sonraki yedekleme ve geri alma işlemleri için acronis true image i tavsiye ederim, hem kolay hem problemsiz hem hızlı profesyonel çözüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.