Slm arkadaşlar yazın evleniyorum artık beyaz eşyaları almaya başlıyorum. Oturacağımız evin mutfak dolapları gardrop tipi buzdolabına göre yapılmış yani 92 x 190 cm boşluk bırakılmış. Nişanlımla siyah olan ürünleri çok beğeniyoruz. Ama siyah gardrop tipi buzdolapları oldukça pahalı aşağıdaki samsung hem çok hoşumuza gitti hemde diğer markalara göre fiyati çok uygun. Bu dolabı kullana varsa yorum ve görüşlerine ihtiyacım var bide genel olarak bilen arkadaşlar samsung buzdolabı nasıldır ????
Öncelikle tebrik ederim, umarım en kısa zamanda tamamına erdirir uzun yıllar mutlu mesut yaşarsınız...
Bu buzdolabını forumumuzda araştırdığınız göreceksiniz ki "Gardırop Tipi Buzdolaplarının" klasik kullanışsızlık unsurlarının hepsini barındırıyor. Bunlar raflarının çok olmasına rağmen bir tencere bile sığdırılamaması.
Yine hep eleştirdğimiz orta sütun kullanma mantığı ile 531 (lt) hacim gibi genişliğine göre az hacme sahip olması...
Su pınarının sürekli temizlenmemesi halinde hijyen ve koku/tad problemi yaratmasıyla kullanışsız olmasının yanında buzdolabının genel hacminden çok yer alması...
Birde fiyatının düşük olmasının sebebi olarak Samsung buzdolaplarının giriş seviyesi dediğimiz modellerinden olması ve talep yetersizliğinden dolayı 2008 yılından beri pek tercih edilmemesini söyleyebiliriz.
Bir başka konu bizim bir generasyon üstümüz diyebileceğimiz yeni evlenen kişilerin, moda yüzünden SİYAH BEYAZ temalarla evlerini doldurup şimdi evin çok karartıcı olduğu için şikayet etmesinin hatırlatılmasıdır. Bayanlar ne kadar şıklık istesede annemizden, kardeşimizden arkadaşlarımızdan duyduğumuz gerekli olan Mutfağın geniş ve ferah olması, değilse bile bu hissi uyandırmasıdır... Bu anlamda siyaha dikkatli yaklaşmanızı tavsiye ederim.
Siyah seri konusunda çok kararlıyız derseniz benim bilgim, deneyimim okuduklarım yetersiz.
Ama gardrop tipi buzdolabı konusunda;
Öncelikle;
Sharp SJ-F75PS modelini kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim. Forumumuzda en çok tavsiye edilen modellerdendir.
Boyut: 183 x 89 x 77 cm
Bütçe probleminiz yoksa Bosch Siemens XXL serisini inceleyin LG üretimi ve çok iyi buzdolaplarıdır.
Renk konusunda size yakın ve bu genişlik, kalite ve kullanışlıkta değerlendirilmesi gereken diğer modeller White Westinghouse 5200SARE ve Electrolux Ophir serisi ENB52 modelleridir. Bunlar aynı ürünler ve 34db gürültü seviyesi ile forumumuzda en sessiz buzdolapları olarak tavsiye edilirler. Tüketimleride yine çok düşüktür.
Zor bir süreç, ama gezip tek tek incelemeden uğraşmadan olmuyor.
Kolay gelsin...
T-una arkadaşım yorumların ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Öncelikle su pınarından vazgeçebiliriz ikimizde çalışıyoruz sürekli temizliğini yapamayabiliriz. Tavsiyen üzerine samsungdan vazgeçtim. Siyah konusuna gelince mutfağımız çok büyük herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Burada siyah bosch varhttp://www.cimri.com/bosch-kan-58a50ne-gardirop-tipi-buzdolabi ama bundada su pınarı var. Önerdiğin Sharp SJ-F75PS çok güzel bir dolaba benziyor ama fiyatı beyaz eşya için ayırdığım bütcemi biraz aşıyor.http://www.cimri.com/white-westinghouse-hte5200sare-sale-buzdolabi#pdetail buda oldukça güze bi dolaba benziyor ayrıntılı inceleyeceğim. Dediğin gibi zorlu bir süreç ve çok acele edip sonradan pişman olmak istemiyorum. Uzun yıllar kullanacağımız ürünler olacağı için araştırmalara devam ediyorum. Forumdaki arkadaşlarda önerileriyle yardımcı olursa çok sevinirim.
bu akşam allahın izniyle önerdiğiniz white westinghouse hte5200sare-sale modelinin, frigidaire muadili olan FBM5100 modelini alıyorum. cumartesi teslim olur. sizlere deneyimlerimi aktarıyor olacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme