Şimdi Ara

Samsung RT38FAJEDWW ve RT38FAJEDSA modellerinin farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• renk harici hiç bir fark yok.garantili olarak o paraya alabileceğin en iyi dolap bana göre.
  • Konuyu hortlatıyorum ama ikisi arasında fark yok denilmiş beyaz olanı almayı düşünüyorum dolağip iyimidir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizgari

Konuyu hortlatıyorum ama ikisi arasında fark yok denilmiş beyaz olanı almayı düşünüyorum dolağip iyimidir sizce?

Bu bütçeye alınabilecek en iyi buzdolabı

• Rizgari kullanıcısına yanıt
    Aldım kullanıyorum hiç bir sorunum yok gayet memnunum. hacmi vs. size uygunsa öneririm.
  • em17ah kullanıcısına yanıt
    Gri olanını mı kullanıyosunuz hocam? Buzluğu nasıl dondurmayı falan katı yapabiliyormu?

• Bu dolap en ucuz hangi sitede su an bilen var mi beyazı dostlar

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Teknosada 2 gün önce 1200 ama şuan 1300 olmuş yine 130 tl de hediye çeki veriyor

• Rizgari kullanıcısına yanıt
    evet gri olanı kullanıyorum ama renk haricinde bi fark yok galiba diğerinden. buzluğu da çok iyi ayarı var ona göre katı olma durumunu ayarlayabiliyorsunuz. ilk aldığımda yaz olduğu için ayarı biraz düşük kalmış dondurma vs. tam katı olmuyordu. arttırınca katı yapmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: em17ah

evet gri olanı kullanıyorum ama renk haricinde bi fark yok galiba diğerinden. buzluğu da çok iyi ayarı var ona göre katı olma durumunu ayarlayabiliyorsunuz. ilk aldığımda yaz olduğu için ayarı biraz düşük kalmış dondurma vs. tam katı olmuyordu. arttırınca katı yapmaya başladı.

Vestel nf 480 x aldk hocam samsung biraz küçük geldi :)

• Arkadaşlar bu dolabı samsung kendimi yapıyor yoksa çinde yaptırdığı fason mallardanmı buda .
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Tayvan herhalde.

Ben de bu modeli ciddi ciddi düşünüyorum. Birde 45rt5000 modeli de var. Bu fiyata oldukca teknolojik ve genis.

Ne dersiniz alınır mi yoksa bosch,electrolux falan mi bakayim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 26 Ekim 2015; 15:13:21 >
  • Bende bilmiyorum ki tecrbeli arkadaşlar yol gösterse iyi olur ...ben bulaşığı ariston çamaşırıda lg almayı düşünüyorum ..dolabıda bu yada profilo .

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Camasir makinesini aeg tercih ettim. Fena degil. Sadece tamburda ses yapiyir sıkmaya gecerken. Bu da kronik sorunmus zaten. Calismada sorunu yok.

Yazlikta samsung çamaşır makinesi tercih ettim. Hei hatasi veriyor. Samsungun servisine kimse dusmesin, bu hatanin kaynagini bulamadilar, sorun makinede degil,bendeymis. Program dugmesine tam basamiyormusum

Dolabi da electrolux ve samsung dusunuyorum. Tv lg aldim, sorunsuzca kullaniyorum. Ama buzdolabinda bomboş lg 1500 lira. Electrolux 1300 lira, uzerine hediye ceki veriyor bimeks.

Sikayet varda samsungun sokayet sayisi 300un altinda. Electroluxin ki de 200 civarinda. Samsungun electrolux e nazaran daha fazla sattigini goz onune alinirsak, musteri memnuniyeti acisindan samsung one geciyor. Ama servislik olursaniz belayi buldunuz demektir.

Fiyati ve camasir makinesinden kaynakli memnuniyetim nedeniyle electrolux dusunmeye basladim. Bugun is cikisi bimekse gidip iki markayi da inceleyecegim.

• Siz siz olun Samsung buzdolabından uzak durun

http://forum.donanimhaber.com/m_111791388/tm.htm

RT38FAJEDSA model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.