Şimdi Ara

Samsung RT60KZRSL kullanıcı deneyimleri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Samsung RT60KZRSL buzdolabını almayı düşünüyorum.
    Fiyat performans olarak çok mantıklı geldi bana.

Aşağıdaki nedenlerden dolayı bu buzdolabını seçtim.
    1. İç hacmi çok büyük 380 litre soğutucu 100 litre dondurucu olmak üzere toplam 480 litre. Ayrıca soğutucuya dondurucudan daha fazla yer verilmiş. Bu işime geliyor. Bu hacimdeki diğer buzdolapları çok daha pahalı.
    2. Enine geniş bir buzdolabı yerine uzun ve derin bir buzdolabı arıyordum. Zira kiracıyım ve her geçtiğim eve sokabilmek istiyorum. Bu anlamdada tam istediğim gibi.
    3. Eşim estetik olarak güzel göründüğü için Inox istiyor. Bu açıdanda uygun.
    4. Led göstergeli, iç sıcaklığı gösteriyor falan. Çok zaruri biri ihtiyaç değil ama yinede bir artı bence.
    5. Kapının yönü değiştirilebiliyor. Her buzdolabında yok bu. Kiracı olduğum için buda bana mantıklı geliyor.
    6. 3 +4 = 7 yıl garantili. Ayrıca motoru 10 yıl garantili. Bu garantiyi birtek LG veriyor.
    7. No Frost
    8. Tabi hepsinden önce fiyatı son derece uygun. 1800 TL. Bu fonksiyonel özelliklere sahip diğer buzdolapları çok çok daha pahalı. Üstüne üstlük bütün bu özelliklerin aynı anda olduğu pek buzdolabı yok. Büyük olsun diye enine geniş oluyor, inox olmuyor vs.

Bunun dışında gördüğüm kadarıyla şöyle eksi yönleride var.
    1. Çok sesliymiş 44 desibel. Gördüğüm en sesli ürün.
    2. Teşhir ürününe bakarken rafları, çekmeceleri falan çok kalitesiz geldi. Zor açılıp kapanıyor.

Sorularım
    1. Şu ses olayı çok kafama takıldı. Kullanan arkadaşlardan ses konusunda bilgi verebilecek olan varmıdır? 44 desibel çok rahatsız ediyormu? Katlanılır gibimi?
    2. Samsung'dan buzdolabı almak mantıklımı? Muhtemelen Bosh, Siemens falan daha iyidir ama aradaki fiyat farkıda az değil. Değermi sizce?
    3. Kullanan arkadaşlar genel olarak yaşadıkları sıkıntıları falan yazarsa çok sevinirim.
    4. Benzer özelliklere sahip, bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka ürün varmı?

Acil cevaplar dönülürse çok sevinirim. Zira hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum.

Samsung RT60KZRSL kullanıcı deneyimleri ve yorumlarınızı bekliyorum.

• Satin aldinizmi urunu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migale M kullanıcısına yanıt
    Valla satın aldımda sonra nişanı attım.
    Kullanmak nasip olmadı anlayacağın.
  • hayırlısı olsun diyelim :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.