Şimdi Ara

Samsung RV515 Harddisk Bölümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iş amaçlı win7'den xpye dönmek zorunda kaldım. windows xp' yi kurarken bilgisayarın recovery kısmı ve kendi c: d: yerel disklerin dışında bir de SYSTEM diye 100MB' lık bir bölüm gözüküyordu harddisk içinde. ben c: yi silip (formatlayıp) yeni bölüm oluştur diyince de bu SYSTEM olarak gözüken kısım kendiliğinden c: sürücüsü halini aldı ben de mecburen e: gibi başka bir isim vermek zorunda kaldım kurulumu yapacağım sürücüye. sorum şu bu 100MB' lık şuanki c: sürücüsü nedir? bilgisayarımdan içine girdiğimde tamamen boş olarak gözüküyor. ayrıca silme ya da biçimlendirme gibi bir işlem de yapamıyorum windows üzerinden. bu konuda bilginiz var mı?

Samsung RV515 Harddisk Bölümleri

• O 100MB lık bölüm windows7 nin Harddisk başında ayırdığı özel bölüm. XP böyle birşey yapmadığı için işe yaramıyor kurulum yaparken diski sıfırlayıp kendin bölümleme yap gider o kısım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

O 100MB lık bölüm windows7 nin Harddisk başında ayırdığı özel bölüm. XP böyle birşey yapmadığı için işe yaramıyor kurulum yaparken diski sıfırlayıp kendin bölümleme yap gider o kısım.

cevap için teşekkürler, evet öyle olduğunu öğrendim sonradan ben unutmuşum buraya tekrar yazmayı, yeniden formatlayıp xp kurulumu sırasında silince o kısmı c olarak tek parça şeklinde birleşti. sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.