Şimdi Ara

SAMSUNG S2 İ777 AT&T ROOM YÜKLEME YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabBende galaxy s2 i777 var ben buna odinden room atıım jelly been romu fakat arama sırasında ses gitmiyor birde menü tusu calısımıyor bozduk mu telefonun acaba ben türkçe room bulamadım buyük ihtimal i9100 romu attım odan olacak ,bir kaç room denedim i777 fakat olmuyor Odinden hep FAİL hatası veriyor yükleme sırasında telefonu alalı 1 ay olmadı ne olur yardım edin telefon 1 haftadır felc.

• http://get.cm/?device=i777 burdan i777için en güncel room mu hafıza kartına yükle ve odin ile değilde uygun bie cwm yükledikten sonra onunla rom at(cwm yüklü ise tekrar yüklemene gerek yok). rom attıktansonra gapps yüklemene gerek olmıyacaktır sanırım bende play falan hepsi yüklü geldi.
    (reboot menu den nasıl room atılır uzun uzun anlatmıcam forumda bolcana anlatımı vardır.)

kullanıma başladıktan daha sonra yeni bir güncelleme yüklemek istersen rom atar gibi değilde şu şekilde yap;

ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına gir orada cyanogenmod güncellemeleri bölümü var.ona gir stabil yada nigtyl olarak istediğin romu arat.yükelemek istediğin sürümü tıklaman yeterli. otomatik olarak yeni rom yüklenir. falan filan...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.