< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (678. sayfa)
-
-
nisan sürümünde batarya çok çabuk bitiyor.
-
s21 Serisi için ONEUİ 6.1 Korede verildi. Yapay zeka özelliklerinden yalnızca circle search verilmiş.
sammobileBREAKING: Galaxy S21 series getting the One UI 6.1 update with Galaxy AI!https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s21-one-ui-6-1-update/ -
Hocam kendi type c kablosu ile mi takıyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nisan sürümündeyken sürüm düşürebilir miyiz? Hangi sürümlere düşürebiliriz?
-
hocam yüklerseniz bilgilendirme geçer misiniz?
-
Hocam videolar ya saçma sapan upuzun görünüyor ya da muhtemelen fazla yakınlaştırıyor ve yazıların bir kısmı okunmuyor reels videolarında.
-
Anladım hocam, o son güncelleme ile sanki düzeldi ya, bende de oluyordu evet hatırladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elbette ama henüz avrupaya verilmedi. ben bügün gelir diye bekliyorum bakalım.
-
Üstadım çok teşekkür ederim dediğiniz yöntem işe yaradı ve sorun çözüldü.
-
Birçok kablo denedim kendi orijinal kablosu da dahil ama sorun kablo kaynaklı değilmiş sürücüleri doğru yöntemle kurdum sorun çözüldü ilgi için teşekkürler
-
-
performansı nasıl? bug vs. var mı?
-
Yeni yükledim performans ve pil için erken ama herhangi bir bug ile karşılaşmadım.
Başka güncelleme gelen oldumu acaba?Kademeli mi geliyor güncelleme?Bana gelmedi henüz.
Cihaz nedir? TR sürümü değil galiba
-
Hocam %85 için telefon yetkili serviste de olsa açılacak. Benim de garanti sonu geliyor yavaş yavaş ama batarya sağlığı %85 civarıdır diye tahmin ediyorum. Cihazı açtırmaya değer mi emin değilim. Kapanırken illa ki biraz orijinalliği gidebilir su sızdırmazlığı vs.
-
Ankara mi hocam lokasyon
s21 ultra, csc isviçre ve ilk güncellemeler isviçreye geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X