Şimdi Ara

Samsung S3 Mini 759 TL Ve Samsung S3 1279 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Demage

s3 mini beyaz varsa gideri var beyler.

759 - 75.9 = 683,1 iyi fiyat.

neden - 76

world e yüzde on puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar satıcının yorumlarına bakarsanız bi yorumda satıcının refurbished ürün sattığı yazılmış.alan ve alacak olan arkadaşlar dikkat etsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsnyksr -- 7 Şubat 2013; 3:59:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Arkadaşlar satıcının yorumlarına bakarsanız bi yorumda satıcının refurbished ürün sattığı yazılmış.alan ve alacak olan arkadaşlar dikkat etsin..

s3 mini satan satıcı mı yoksa s3 satan satıcı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenicihan

Satışlar sürüyor en son en ucuz GG'de 765 TL S3 Mini için verilen fiyattı.
    759 TL X 188 (satılan cihaz sayısı S3 mini) = 13.662 TL
    1279TL X133 (S3 satılan cihaz sayısı) = 170.107
    170.107+13.662 = 183.769 TL
    Maşallah :)

Bu hesaba pek akıl erdiremedim ama dün satılan 200 beyaz + 135 mavi s3 mini 254.265 TL yapar. Bi günde sadece bi telefonun satışından 250 milyar, kar marjını %1 tutsan bile çok iyi paralar dönüyo...
  • milletin kazandıgı parayı hesaplama sonrada çok para kazanıyorlar deme huyu bizde var sanırım bir tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nundina1st

quote:

Arkadaşlar satıcının yorumlarına bakarsanız bi yorumda satıcının refurbished ürün sattığı yazılmış.alan ve alacak olan arkadaşlar dikkat etsin..

Aynı satıcı hocam.

• quote:

quote:

quote:

Aynı satıcı hocam.

yok hocam dünkü s3 mini satan kişi farklıydı s3 satan kişi farklıydı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı satıcı hocam.

yok hocam dünkü s3 mini satan kişi farklıydı s3 satan kişi farklıydı

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama genede dikkat etmekte fayda var.

• paralel ithalat zaten o fiyata bulunuyor akakçe den bakınca
    sıcak olmuyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

paralel ithalat zaten o fiyata bulunuyor akakçe den bakınca
    sıcak olmuyor sanki

akakçede gördüğün ilk fiyat peşin fiyat oluyor dostum,taksitli bakınca fiyatlar uçuyor,çok iyi oranları yok bu tarz firmaların,birde 100 TL world puan alıyorsun ve 12 taksit var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.grange

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

paralel ithalat zaten o fiyata bulunuyor akakçe den bakınca
    sıcak olmuyor sanki

akakçede gördüğün ilk fiyat peşin fiyat oluyor dostum,taksitli bakınca fiyatlar uçuyor,çok iyi oranları yok bu tarz firmaların,birde 100 TL world puan alıyorsun ve 12 taksit var.

world puan işi sıcak oluyor o zaman. doğrudur hocam

biz de başarı garantili s3 bakıyoruz ama en uygun 1500 lira.o da genpa garantili diyor. gerçi genpa başarı pek farketmez herhalde.

• arkadaşlar bende 1279 liralık s3ten aldım ama şu anda ürün kapanmıştır yazıyor herhangi bir sıkıntı çıkarmı acaba ?
  • Arkadaşlar s3 cihazı elime geçti , kayıtı btk tarafından siteye aktarılmamış daha , şuan hiç bir problemi yok..
  • quote:

Arkadaşlar s3 cihazı elime geçti , kayıtı btk tarafından siteye aktarılmamış daha , şuan hiç bir problemi yok..

merhaba hayırlı olsun benim s3 de geldi kargocu getirdi.hemen btk dan kontrol ettim imei kayıt bulunamadı çıktı.Cihazı teslim aldım ama açmadım satıcıya soru sordunuz mu ben sordum yanıt gelmedi henüz.herhangi bir sorun olmasın sonra.Ayrıca telefonun dış poşeti çok zayıf elde sarılmış gibi normal s3lerde yada başka telefonlarda da mı bu şekilde acaba? İphone almıştım onun jeletini daha sert ve parlaktı onla karşılaştıma yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 8 Şubat 2013; 17:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

Arkadaşlar s3 cihazı elime geçti , kayıtı btk tarafından siteye aktarılmamış daha , şuan hiç bir problemi yok..

merhaba hayırlı olsun benim s3 de geldi kargocu getirdi.hemen btk dan kontrol ettim imei kayıt bulunamadı çıktı.Cihazı teslim aldım ama açmadım satıcıya soru sordunuz mu ben sordum yanıt gelmedi henüz.herhangi bir sorun olmasın sonra.Ayrıca telefonun dış poşeti çok zayıf elde sarılmış gibi normal s3lerde yada başka telefonlarda da mı bu şekilde acaba? İphone almıştım onun jeletini daha sert ve parlaktı onla karşılaştıma yapabildim.

ben telefonla konuştum cihazların hepsi kayıtlı daha gümrükden yeni geçtiler kayıtları yapıldı , fakat siteye daha yansımamış durumda dediler , 3-4 gün içinde kayıt sitedede gözükür , gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz dediler

• 3-4 gun gectikten sonra zaten paraniz site tarafindan onaylanir ve para saticiya gecer. dua edinde kayitta problem cikmasin. yoksa iade icin is isten gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urunhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-mavi-cep-telefonu-77408094 bu urunu alan arkadaslardan yorum alalım da bı kazaya kurban gıtmeyelım talepte cok 206 adet satıldı 1 gunde cok ılgınc
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.