Şimdi Ara

Samsung S4 mini 840 TL BİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
11.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu fiyata bile sıcak değil bence.

aynen lumia 520 al bundan bin kat iyidir.

Amazon' dan 180 liraya aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

s4 mini 500 lira bile etmez tavsiye etmem

Aynen öyle s3 mini kullanıyorum bence çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Dün Kartal'da esentepe civarında bimin önünden geçerken gördüm. Umursamadım ama bu fiyat nasıl sizce. Gerçi bimde taksit olayı yok ama en azından Samsung Türkiye garantilidir. Eğer sıcak fırsat değilse yöneticilerimiz silebilir.

Broşür, görsel vs varmıdır kampanya ile ilgili ben bulamadım?
  • Şöyle bir okudumda başlığı gene fanatikler bilinçsizce saldırmış başlığa. Şöyle bir inceleme yaparsak.

işlemci
    S3 - Samsung Exynos 4 - 1.4 GHz, ARM Cortex A9
    S4 Mini - Qualcomm Snapdragon 400 - 1.7 GHz, ARM Krait 300
    Discovery - MediaTek MT6589 - 1.2 GHz, ARM Cortex A7

Ram ve Gpu
    S3 - 1gb - 440 MHz, ARM Mali-400
    S4 Mini - 1.5gb - 400 MHz, Qualcomm Adreno 305
    Discovery- 1.gb - 286 MHz, PowerVR SGX54

Batarya, Ekran Boyutu ve Çözünürlük
    S3 - 2100 - 4.8" - 1280 x 720 (305 ppi)
    S4 Mini - 1900 - 4.3" - 960 x 540 (256 ppi)
    Discovery - 1800 - 4.7" - 1280 x 720 (312 ppi)

Şimdi senin S3 alacak paran yoksa yada o parayı neden veriyim Discovery varken diyorsan, Discovery alabilirsin. Discovery vs S3http://www.youtube.com/watch?v=mfo1GtFk29g
    Biraz daha para veriyim bunları hiç düşünmeyim diyorsanda S4 zaten

Sarjım daha uzun gitsin oyunları rahatça oynayım cebimede sığsın diyorsan S4 mini almak gerekir. O boyutlarda daha iyi telefon arıyorsan İphone 5s alabilirsin. Performans acısındanda S4 mini S3 le yaklasık olarak aynı performansı vermektedir bencmarkları inceliyebilirsiniz.

Discovery'nin tek artısı daha ucuz olması performans acısından onu üste çıkaracak bir donanıma sahip değil. Bu telefon sadece fiyat/performans ürünü olarak tercih edilebilir. O fiyata daha iyisini bulamassın olayı budur.

Fiyat olarak ucuz ama n11'den enpara ile daha ekonomik alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Dün Kartal'da esentepe civarında bimin önünden geçerken gördüm. Umursamadım ama bu fiyat nasıl sizce. Gerçi bimde taksit olayı yok ama en azından Samsung Türkiye garantilidir. Eğer sıcak fırsat değilse yöneticilerimiz silebilir.

Broşür, görsel vs varmıdır kampanya ile ilgili ben bulamadım?

Cevizlide oturuyorum bugün broşür atmışlar kapı önüne arkadaşın dediği gibi 849 tl olarak küçük broşür var. ss atmaya gerek yok ben garanti ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Taksitli olsa yanıyor derdim de bu haliyle bile cezbedici.

Bonus herşeye vade farksız 3 taksit yapıyor

bonus kart pek ogrenci isi degil hocam

• ceksat kullanıcısına yanıt
    Hocam bi tarif etsen gmd'yi nasıl 400'e getirebiliyoruz. (Encard var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

abi geç huwai muvai kawahi haseki telefonları ya.

ben aynen katılıyorum sana arkadaşım...

Bu telefonlardan uzak durun gidin çin telefonu alın daha iyi...
    Şu huwai miydi neydi konusuda vardı burda sıcak fırsatlarda arkadaşımda sazan gibi atladı aldı telefonu şimdi aldıgına binpişman
    Okadar uyardık alma dedik Arada sırada sakalımızda var ama dinleyen olmayınca böyle kafalarını duvarlara vuranlara müstehak
  • Piyasadaki fiyatlara göre sıcak fırsat sayılsa da telefonun kalitesine bakarak bu fiyat anca ederi olabilir. Diğer telefonlara kıyasla eski fiyatının oldukça pahalı olduğunu görebilirsiniz. Bu kadar parası olan Nexus 4 alarak daha iyi telefon almış olur ya da 600 lira civarına da discovery alırsanız s4 miniden daha iyi bir telefon almış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

dual core işlemci, düşük çözünürlükle s3 ün epey gerisinde bir icat.. bu paralara s3 rahat alınır..
    bencede pek sıcak değil.. ama piyasasından ucuz her şey sıcak kabul ediliyorsa bilemem.

s3'ün gerisinde mi? :)

Sen her dört çekirdekli işlemci, bütün iki çekirdekli işlemcileri döver diye mi düşünüyorsun?

Düşünüyorsan eğer yanlış düşünüyorsun çünkü s4 mininin işlemcisi s3'ün işlemcisini tokatlar, antutu skorlarından araştırabilirsin.

Hele bir de bu telefonu discovery ile kıyaslayanlar var ya onlara daha çok gülüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu fiyata bile sıcak değil bence.

aynen lumia 520 al bundan bin kat iyidir.

Amazon' dan 180 liraya aldım

Şu TuVNeRa'nın reklamı nerede bitecek ya? Her konuda "Lumia 520'yi 180 liraya aldım", Bimeks'ten 1386 liraya iPad 4 128 GB alıp "1750'ye sattım müşterisi hazır" diyorsun Sıcak Fırsatlar'ın "değişilmez" elemanı. Hadi iPad neyse de, o Lumia geldi mi gelecek mi belli değil, ki geçmez gümrükten büyük ihtimalle. TuVNeRa'nın aldım dediklerinin % kaçı doğru merak ediyorum

• Discovery nasıl 400 küsür ???
  • aL-Pi kullanıcısına yanıt
    400 liraya nerede satılıyor ?
  • GM Discovery tamam iyi de fiyatına göre S4 mini den de iyi değil, o kadar abartmayın. S4 Mini RAM,işlemci ve ses bakımından daha iyi. S3 Mini deseniz neyse de, GM Discovery, S4 Mini den daha iyi demek ezbere konuşmaktan başka bir şey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Buna bu parayı verene kadar Huawei Ascent Mate alırım. Quad Core 1,5 Ghz 4 çekirdekli işlemci, 2 GB Ram, 6,1" 720 x 1280 IPS LCD Geniş Ekran vs. Hızlıal'da 899 TL'den satıştaydı bir ara.

bi baskasi da o parayi verene kadar bilgisayar alir .. urunler ayni segmentte mi bir kere?

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-Ascend-Mate-vs-Samsung-I9190-Galaxy-S4-mini

Her iki modelin kiyaslandigi link yukarida. Gorebildigim tek kayda deger arti, Samsung'un ekrani daha kaliteli. Yoksa S4, Ascent Mate'in sinifinda bir telefon kesinlikle degil. Bu donanim ve fiyatla olmasi da mumkun degil. Bu anlamda tespitinize katiliyorum.

• garantisi yoktur bozulunca nereye vercen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

abi geç huwai muvai kawahi haseki telefonları ya.

Keske karalamadan once markayi arastirsaydiniz. Cok degil, biraz olsun arastirsaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz. Baslikta her onune gelen GMD demis. General Mobile o telefonun ureticisi bile degil. Uzerine markasini basip satiyor. Begenmediginiz Huawei Çin Hukumeti tarafindan da desteklenen buyuk bir akilli telefon URETICISIDIR. Biri de cikip yazmis falanca arkadas aldi da magdur oldu. Goren duyan da sanacak her Samsung kullanicisi halinden olesiye memnun. GMD Discovery diye bir telefon cikti, Samsung'un butun giris ve orta sinif telefonlari bir anda cop oldu. Samsung parayi bastirana donanimi yeterli telefon ureten bir firma. Bir zamanlar Nokia'nin yaptigini simdi Samsung yapiyor. Piyasayi model coplugune donduruyor. Meraklisi alsin. Bana gore sicak firsat degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Power Engineer

garantisi yoktur bozulunca nereye vercen?

Media Markt'in sitesinde Huawei'nin 2 yil uretici garantili oldugu yaziyor. Diger bulabildigim kisisel satis ilanlarinda urunun KVK garantisinde oldugu belirtilmis. Hizlial'da inceledigim baska Huawei modelleri de 2 yil KVK garantisindeydi. Buyuk ihtimal Ascent Mate de ayni kosullara sahiptir garanti konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

dual core işlemci, düşük çözünürlükle s3 ün epey gerisinde bir icat.. bu paralara s3 rahat alınır..
    bencede pek sıcak değil.. ama piyasasından ucuz her şey sıcak kabul ediliyorsa bilemem.

s3'ün gerisinde mi? :)

Sen her dört çekirdekli işlemci, bütün iki çekirdekli işlemcileri döver diye mi düşünüyorsun?

Düşünüyorsan eğer yanlış düşünüyorsun çünkü s4 mininin işlemcisi s3'ün işlemcisini tokatlar, antutu skorlarından araştırabilirsin.

Hele bir de bu telefonu discovery ile kıyaslayanlar var ya onlara daha çok gülüyorum :)

frekansı çok yüksek ondan tokatlıyordur.. ama frekansın fazlalığı ekstra ısı gereksiz pil tüketimi olarak etki eder.. normalde hiç ısınmıyor diyenler olabilir biraz oyun oynsınlar öyle konusalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prens

GMD varken hala bakmayın şuna yaw.

+∞

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.