Şimdi Ara

Samsung s4,Sony Z,Htc One size hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el garantili telefon almak istiyorum.Bütçe 900 950 maximum.
    Ben Samsung S4 , Sony Z , Htc One arasında kaldım.
    Sizce Hangisini Almalıyım?Nedenleri Nedir?
    Sizin Başka Bir Öneriniz Var mı?

Kullanma amaçlarım İnternete çok giriyorum,Whatsapp , Facebook olsun ,Chrome çok kullanıyordum eski telefonumda o kasma yapıyordu 2-3 sekmeden sonra kasmıcak ısınma sorunu çok olmayacak , Kamerası iyi olmasını istiyorum , Ekran kalitesi iyi olsun vs bu kadar aklıma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfer6 -- 13 Temmuz 2014; 17:46:03 >

• Bir sene önce aynı üçlemde kalıp xperia z yi seçmiştim şuana kadar da pişman olmadım sizede tavsiye ederim hocam chrome de 10 tane sekme de açsan kasma olmaz için rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Htc One alırdım tasarımı ve malzeme kalitesi yüzünden.
  • Htc güncellemelerde iyi olmadığı için çekiniyorum.
    Samsung S4 güncelleme filan herşey tamam kasa kalitesi ve 2.ellerde çoğunda soyulmalar var kenarlarda onlar sıkıntı oluyor.
    Sony Z de günçelleştirmesi Samsung kadar iyi olmaz diye düşünüyorum.
    Bu yüzden çok kararsız kaldım.
    Kullanıcıları yorum yazarsa sıkıntılarını çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfer6 -- 13 Temmuz 2014; 21:04:01 >
  • xperıa Z
  • Xperia Z kadar kullanisli bi telefon gormedim . Hem su gecirmez hem kamerasi harika . Bak simdi s4de 10 tane ozellik var temazssiz kontrrol vb bircok sey. Ama hicbirini kullanmiyosun. Bosuna o ozelliklere para verioruz. Htc kasalari sikintili onlarda s4 gibi soyuluyor. Ama dersen muzik en iyi hangisi diye htc tabi. Ama kalite ve saglamlik sony der gecerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 ü ele zaten kendin demissin soyulma var diye.Soyulmalardan dolayi kozmetik ve göz zevki icin ideal bir urun degil.
    Xperia z ve htc one arasinda da kalirsan su sekilde diyim.

Xperia z seni kamera konusunda yari yolda birakmaz. Ama su gecirmeme ozelliginden dolayi ekrandaki sony stickeri kaliteyi dusuruyor ve ekran tft oldugu icin gorus acisi sıkıntıli.

Htc ise ses konusunda ve ekran ıps oldugu icin gayet yeterli. Ama ultrapixel gibi kamerada da sıkıntı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asdfer6 A kullanıcısına yanıt
    bu üçü arasından xperia z ama bence ikici el temiz lg g2 düşün.
  • Kesinlikle HTC One...
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu100

bu üçü arasından xperia z ama bence ikici el temiz lg g2 düşün.

+1 bencede..
  • Evet dediklerinizde haklısınız.Temiz Lg G2 istediğim fiyata bulamadım.
    Sony Z'nin ekranı çok mu kötü?
    S4 de takılı kalmamın tek sebebi adamlar hep güncelleme çıkartıyor bu yüzden daha çok beni çekiyor.
    Sony Z ekranının parlaklığı felan iyiyse Sony Z düşünüyüm o zaman.
  • neden?
  • Sony Z 'de de olacak sanırsam zamanla bir de ekranı ok kötü mü z'nin parlaklığı
  • Tamam en iyisi gidip incelemek olacak yoksa başka türlü içim rahat etmeyecek.
    Ama Sony Z'yi kenara yazdım
  • Şimdi sony z nin ekranı tft öyle ips kadarcanlı bir ekran beklemeyin. Su geçirmezliği iyi ancak zamanla yapıştırma silikon bozulup arka kapak açıklığı oluşabilir ona da güvenmeyin. S4 cihazları alanların yarıdan fazlasında aşırı ısınma proximitysensör arızaları çıkıyor çoğu farketmeden kullanıyor. Htc ise eski model özellikleri düşük sadece sense arayüzü diğerlerinden daha hızlı. Bu üçü sıralaması bence Z, One, S4. Bana kalsa hiçbiri Lg G2 32 gb ya da nexus5 alırdım.

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında benim istediğim de Lg G2 fakat fiyatı daha yukarı çıkartamam G2 diğerlerine göre daha pahalı 2.el olarak.
    Sony Z çok tavsiye edildi.Biraz kafama yatmaya başladı Sony Z.
    Kullanıcıları kötü yönlerini söylerse daha iyi olur benim içi.Mesela çabuk ısınıyor mu şarjı diğerlerine göre daha çabuk mu bitiyor?Bahsettiğin sorun hepsinde olabiliyor mu?Son güncellemesi iyi mi bir sorunu var mı?
  • http://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-36GB_127248.html

G2 32 gb 1229 tl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.