Şimdi Ara

SAMSUNG S5 PİSMANLIK MIDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bundan tam iki ay once is yerinde calisan bi abiden s5 aldim ikinci el. Abiyi gayet iyi tanirim guvenirim o yuzden aldim yoksa ikinci el cihaz almam. Telefonun dis kasasi tertemizdi sifir hasar vardi 10 ay garantisim kutusu sarj kulaklagi herseyi tam ve duzgundu. Her neyse benden 1100 lira istedi bende baktim internetten normal fiyat diye aldim. Kamerasida sahane bi telefondu zaten. Taki evde on kamerasini acana kadar. Telefonu aldigim gun ben babama verdim ihtiyaci oldugu icin ve yarin geri alicam bu arada da telefonu aksamlari evde inceleme firsatim oldu ve ev icinde aksamlari on kamerasi bildigin REZALET. Yani bi amiral gemisinin boyle on kamerasi olmasi bildigin rezillik. Evde bir tane iphone 5c var kuzenimin iphone 6 si ile karsilastirdim yemin ederim arada cok ufacik bi fark var ki buda detayli inceleyince belli oluyo. Yani demek istedigim bi markanin ard arda cikmis iki telefonu arasinda bu kadar fark olmasi kullaniciyi buyuk husrana ugratiyor. Her neyse buraya apple övüp samsungu kotulemeye gelmedim ama bu fark onemli bence. Simdi geldim asil meseleye dedigim gibi babamdan telefonu yarin alacagim fakat bu gun is yerine bi kiz elinde samsung note 4 ile geldi yolda gelirken alip gelmis, cidden cok kaliteli bi telefondu kamerasi cok iyiydi. Ben yarin s5 i aldigimda telefonculari gezsem 200 300 tl uzerine koyup ikinci el temiz bir note 4 alabilirmiyim. Yada note 3 nasildir s5ten note 3e gecmeye degermi. Bu arada samsung s5 genel ozellikleri acisindan gayet iyi aslinda gerci uzun sureli kullanmadim ama kamerasinin boyle olmasi insanin canini cok sikiyor ozelliklede cok kullanilan birsey oldugu halde kotu olmasi telefondan sogutuyor. Hem samsung s5 bu arkadasim s6 modelinin bi dusugu ya nasil bu kadar fark olabilirki valla cildiricam ya neyse tavsiyelerinizi bekliyorum

• Sorun büyütelecek bir sorun değil kamera tatmin etmemişse daha iyi kameralı bir cihaz alacaksın.s5 pişmanlık felan değildir ama senin bir telefonu test etmeden alman pişmanlıktır.
  • Haklisin test etmemek pismanliktir. Aslinda telefonun ozellikleri kendisi gayet iyi arka kamerasida iyi ama on kamerasinin kotu olmasi nedense beni cok sinirlendiriyo. Bilmiyorum belki kullandiktan sonra alisacagim bilemiyorum. Ama su konuda fikriniz merak ediyorum, ayni serinin ikk telefonunun on kamerasi arasinda bu kadar buyuk fark olmasi normal mi sizce? S5 ile s6 arasinda ? Birde ikinci sorunuma cevap verieseniz sevinirim. S5 uzerine 200 300 tl koyarak temiz bir note 4 alabilirmiyim yada note 3 mu dusunmeliyim.
  • Ayrica incelemeden almamdaki sebep samsunga olan guvenimdi, ara bi model olsaydi en incesine kadar incelerdim, ama model s5 sonucta s6 nin bi alt modeli. He ben yine bir kac sorunla karsilasabilecegimi dusunmustum ama bun hic on kamera olacagini dusunmemistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilguc54

Haklisin test etmemek pismanliktir. Aslinda telefonun ozellikleri kendisi gayet iyi arka kamerasida iyi ama on kamerasinin kotu olmasi nedense beni cok sinirlendiriyo. Bilmiyorum belki kullandiktan sonra alisacagim bilemiyorum. Ama su konuda fikriniz merak ediyorum, ayni serinin ikk telefonunun on kamerasi arasinda bu kadar buyuk fark olmasi normal mi sizce? S5 ile s6 arasinda ? Birde ikinci sorunuma cevap verieseniz sevinirim. S5 uzerine 200 300 tl koyarak temiz bir note 4 alabilirmiyim yada note 3 mu dusunmeliyim.
    İki model arasinda fark olmasi normaldir pazarlama taktigi açısından.Yani keşke deneyip alsaydiniz.O farklar olmasa insanlar neden s6 alsın öyle degilmi illaki farklar olmasi gerekiyor.İkinci el hakkinda bir fikrim yok.Ama forumun ikinci el bolumunde az cok fiyatlar hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz.

• Şu anda gülüyorum. Çünkü note 4ten s5 duosa geçmeyi planlıyorum.

Selfie falan umrumda değil. Arka kamera çeksin yeter.
  • ali bey amca kullanıcısına yanıt
    Hocam gel takas edelim o zaman telefonlarida bende guleyim :)
  • Bu arada on kamera ayarlarinda bi sorun olabilirmi ? Ayarlarla oynasam kalite duzelirmi bilen biri yardimci olabilirmi
  • quote:

Bu arada on kamera ayarlarinda bi sorun olabilirmi ? Ayarlarla oynasam kalite duzelirmi bilen biri yardimci olabilirmi
    pişmanlıktır hocam 1 hafta dayanamadım telefona direk apple'a geçtim rehbere girmek 7sn kamerası çöp
  • BerkCck kullanıcısına yanıt
    O kadar abartilmasada on kameradan bende sikintiliyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCck

pişmanlıktır hocam 1 hafta dayanamadım telefona direk apple'a geçtim rehbere girmek 7sn kamerası çöp

Profil resmi mesaj uyumu...
  • yesilguc54 Y kullanıcısına yanıt
    hocam ön kamera bildiğin vga yağlı boya yaparmışsın gibi gibi çekiyor telefon rehbere girmek 7sn hocam kronometre açıp ölçtük arkadaşlarla ki bunu ilk gün yaptı touchwiz arayüzünün 2-3 ay sonraki halini düşünemiyorum
  • Ben daha felefonu kullanmadim ama suan elime aldigimda gayet akici ve guzel amcak on kamerada sana tamamen katiliyorum, hatta teknosaya falan gidip ordaki s5 le karsilastirmayi dusunuyorum. Belki arizali urundur diye.
  • quote:

Ben daha felefonu kullanmadim ama suan elime aldigimda gayet akici ve guzel amcak on kamerada sana tamamen katiliyorum, hatta teknosaya falan gidip ordaki s5 le karsilastirmayi dusunuyorum. Belki arizali urundur diye.

hocam 2.günü bekleyin :D böyle kalp hızınızı falan ölçüyosunuz arkadaş içinde şekil falan oluyoda yalan o sallıyo herhalde :D
  • Ayrica akilli telefon deneyimim yok ama evde samsung tab4 7'' var, acamadigi ust duzey oyunlar ve asiri yuklendigindeki hafif kasmalar ile sarji bitmek uzereykenki kasmalar disinda gayet iyi isimide goruyor. Tabi birde kamerasi var her neyse bu s5in kamerasi biyle olmamaliydi arkadas ya....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkCck

quote:

Ben daha felefonu kullanmadim ama suan elime aldigimda gayet akici ve guzel amcak on kamerada sana tamamen katiliyorum, hatta teknosaya falan gidip ordaki s5 le karsilastirmayi dusunuyorum. Belki arizali urundur diye.

hocam 2.günü bekleyin :D böyle kalp hızınızı falan ölçüyosunuz arkadaş içinde şekil falan oluyoda yalan o sallıyo herhalde :D

Alıntıları Göster
    hocam fanlıktan değilde ayfona geçince anlıyorsunuz bence ayfona geçin he illa android alıcam diyorsanız sony xperia serisini öneririmxperia z3 kullandım 6-7 ay kasmıyor telefon halen kamerasını anlatmaya gerek yok flashı sanki zorunluluktan takmışlar gibi kendine hayrı yok dediğim gibi

Dur ya o kadar da hevesimi kaybettirme :D ama dedigim gibi samsung tabletten memnundum. S5 ide adina guvenerek aldim ama boyle birsey olmasi tum guvenimi kaybettirdi. Satis politikasi bence cok yanlis, bu konuda iphoneyi takdir ediyorum
    2 3 gunlugunede olsa bi iphone 5c deneyimim oldu ve cidden cok kolay alistim ve kaliteyi hissettim ilk kez kullanmama ragmen. Ikisi tam olarak bilmiyorum ama ayni seviye sayilabilirler galiba kamera farki bu kadar olmamaliydi...
  • yesilguc54 Y kullanıcısına yanıt
    hocam elinize aldığınızda kaliteyi baştan hissediyosunuz bence ayfon alın
  • Samsung s5 pişmanlıktır diye birşey yok. Sen ilk önce bir cihaz alırken o cihazdan beklentin ne ona karar ver bodoslama gidip telefon almak sonrada şurası şöyle burası böyle demenin bir mantığı yok. Ayrıca samsunga güvenip aldım demek ne demek onuda anlamış değilim? Bişey alırken markadan ziyade teknoloji altyapısına bakarak telefon almanı öneririm.
    Arkadaşında dediği gibi iphone al sen o daha uzun ömürlü olur senin için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.