Şimdi Ara

Samsung S6 Edge Sony Xperia Z5 Premium Samsung Note 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung S6 Edge Sony Xperia Z5 Premium Samsung Note 5 Arkadaşlar bu telefonlardan birini düşünüyorum almayı alan kullanan yada al diyebileceğiniz biri varmı . Bide Z5 Premium Nezaman Ve Nekadar Fiyatla Çıkacağı Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim

• Yüksek çözünürlük istiyorsan z5p al yoksa note 5.Z5p'nin fiyatı 2500
  • o sevıyelerde z5p bakın cunku touchwızh arayuzu sıkıntı malesef samsungda

41.dakıkadan ıtıbaren

• ByJok B kullanıcısına yanıt
    Samsung S6 Edge al
  • 3 ü de güzel telefon note5 e s6 edge plus da 4gb ram haricinde z5 premiumdan daha üstün bir tarafları yok 3gb ram de gayet yeterli z5p ekranı 4k kamera 4k ayrıca su geçirmeme özelliği var güncelleme konusunda da sony bir adım önde samsung eski telefonlarına desteğini çabuk çekiyor. Ayrıca söylemeyi unutmuşum z5p sd kart takılabiliyor diğerlerinde öyle bir özellik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 7 Aralık 2015; 3:48:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar bende z5p nin fiyatı 3000 lira olarak gördüm de kesin bir bilgi varmıdır nezaman çıkacağına ve fiyatına dair
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByJok

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar bende z5p nin fiyatı 3000 lira olarak gördüm de kesin bir bilgi varmıdır nezaman çıkacağına ve fiyatına dair

Çıktı,2500 tl
  • bulamadımda vatan bilgisayar teknosada felan görmüyorum büyük mağazalarda
  • Ekran avantajı nedeniyle note5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByJok

bulamadımda vatan bilgisayar teknosada felan görmüyorum büyük mağazalarda

http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z5-Premium-Cep-Telefonu?search=xperia%20Z5%20pre&utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=teklifli&v=1.18.4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.