Şimdi Ara

Samsung s6 mı note 4 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni telefon alacam ama g4 ile note4 arasında kaldım. Sizce hangisini aliyim.g4'ün batarya ve ısınma problemi olduğu söyleniyor.ikiside aşağı yukarı aynı fiyat. G4 ü kullanan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.(bu arada şu anda note2 kullaniyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

Arkadaşlar yeni telefon alacam ama g4 ile note4 arasında kaldım. Sizce hangisini aliyim.g4'ün batarya ve ısınma problemi olduğu söyleniyor.ikiside aşağı yukarı aynı fiyat. G4 ü kullanan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.(bu arada şu anda note2 kullaniyorum)

Valla ben android te kullanım kolaylığı olarak samsung u tek geçerim

• s6 al ben note4 ü satıp s6 aldım zaten 2 aya note 5 çıkacak elinde patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirartun

s6 al ben note4 ü satıp s6 aldım zaten 2 aya note 5 çıkacak elinde patlar

2 ay bekleyem o zaman fiyatlar düşer

• İki telefonuda uzun uzun inceleme fırsatı bulmuştum note serisini hiçbir telefona değişmem ama 4 bana gereksiz ve boş geldi olmamış yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diaval

İki telefonuda uzun uzun inceleme fırsatı bulmuştum note serisini hiçbir telefona değişmem ama 4 bana gereksiz ve boş geldi olmamış yani.

Hocam tercihim ikiside olmasın mı olsun cevabınızdan bunu anladım

• maeglin_palantir kullanıcısına yanıt
    dostum s6 da android 5 var note 4 de 4.4 var ama note 4 android 5 lollipop alacakmış almış bile olabilir tam emin değilim sonuç olarak o kısım eşit . ram bellek vb özellikler yine aynı aynı değilse bile çok yakın ama şöyle bi olay var iş bataryaya gelince orada duracaksın note 4 3200 mah batarya s6 ise 2550 mah bataryaya sahip note 4 eziyor ama şu da var s6 577 ppi note 4 515 ppi orda da s6 üstün ama bana sorarsan batarya çok önemli fakat ppi farkı çok gözüne çarpmaz ve s6 ya 2500 çok az uzun lafın kısası batarya farkı ile note 4 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.leo29

dostum s6 da android 5 var note 4 de 4.4 var ama note 4 android 5 lollipop alacakmış almış bile olabilir tam emin değilim sonuç olarak o kısım eşit . ram bellek vb özellikler yine aynı aynı değilse bile çok yakın ama şöyle bi olay var iş bataryaya gelince orada duracaksın note 4 3200 mah batarya s6 ise 2550 mah bataryaya sahip note 4 eziyor ama şu da var s6 577 ppi note 4 515 ppi orda da s6 üstün ama bana sorarsan batarya çok önemli fakat ppi farkı çok gözüne çarpmaz ve s6 ya 2500 çok az uzun lafın kısası batarya farkı ile note 4 diyorum

Exynoxe ve snapdragon farkı için ne diyon ?

• maeglin_palantir kullanıcısına yanıt
    ikiside exynos zaten tabi snapdragon tercih ederim ben ama bu özellikte 2 telefon için ikisinde de sorun çıkarmaz exynos rahat ol ayrıca note 4 ün avantajları boyutu büyük , micro sd girişi var (s6 da yok) , bi de kalemi var bunlar da güzel detaylar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.leo29

ikiside exynos zaten tabi snapdragon tercih ederim ben ama bu özellikte 2 telefon için ikisinde de sorun çıkarmaz exynos rahat ol ayrıca note 4 ün avantajları boyutu büyük , micro sd girişi var (s6 da yok) , bi de kalemi var bunlar da güzel detaylar yani

Eyvallah hocam teşekkürler yorumun için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.