Dostlar bir tablet bilgisayara ihtiyacım var. 11 inç ve üzeri ekran boyutlarına sahip mükemmel bir kalem ihtiyacım var cunki not tutucam defter gibi kullanabilmem lazım. Onun haricinde oyun vs oynamiyorum ilgi alanım değil. Burda karşımıza şöyle bir problem cikiyorki Samsung alsam android kullanicam ve Android'de notability gibi good notes 5 gibi profesyonel uygulamalar malesef yok. iPad alsam 7500 lira 11 inçlik modeline vericem üstüne 1200 lira da kalemine vericem 8700 ediyor. 1000 lirada kılıfına felan versem yuvarla 10 bine patlıyor bize. Buda ödemek istediğim bir rakam değil. Samsung s7 alırsam 5700 lira fiyatı var ve kalem için ayrıca ödeme yapmak zorunda değilim. Bir kılıf alır geçerim. Lakin böyle bir durumdada malesef play store da işime yarayacak not tutma uygulaması bulamadım. Bir ders bir eğitim gibi düşünün grafik eklemem resim eklemem yazı boyutlari ile oynayabilmem tasarımla oynayabilmem lazım bu notların içinde. Lakin notabilitynin android tarafındaki muadilini malesef bulamadım. 5700 lira işimi gormeydcek bir tablete vermektense bekleyip 10 bin verip iPad alırım mecbur ama eğer android tarafinda varsa bu ihtiyacımı giderecek uygulamalar boşa 4300 lira ödemek istemiyorum sizin öneriniz nedir ? |
Bildirim