Şimdi Ara

Samsung S7233 Görüşleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir zamandır telefon almak için araştırıyorum benim için olmazsa olmaz led flaş ekran çözünürlüğü ve dokunmatik ekranının efektif olarak kullanılabilir olması. Sizce samsung'un bu modeli ile ilgili kullanan veya inceleyenler ürünün artılarını ve eksilerini belirtirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdidden

http://www.samsungmobile.com.tr/cep-telefonu/samsung-wave-723

• ben e bu telefonu eğendim. 525 alıcaktım teknosada ancak bunun specleri daha iyi gibi arada da ufak bir fark var.bence tercih edilebilir.
  • Ben kafaya koydum bunu alacam fiyatıda fena değil özellikle fotoğraf ve led flaş özellikleri baya ilgi çekici ayrıca mobil tv desteği ile tv cebinizde diye bir ibarede var.
    http://www.telpa.com/?samsung=S7233
    aslına bakarsanız uzun yolda da tv izlenebilir gibi 16 gb da hafıza desteği var.İncelemek istiyorum ancak bir türlü Erzincanda bu telefonun olduğu bir nokta bulamadım
  • Yazmayı unuttum şunu soracaktım ekran çözünürlüğü qvga yazıyor biraz araştırdım vga çözünürlükten daha düşükmüş acaba bu kullanımda kendini aşırı derecede belli edermi biraz düüşük geldi bana, 240x400 mü öyle bişey
  • ben aldım... gayette memnunum... gerci benim bir cep telefonundan beklentilerim öyle cok fazla degil... onun icin referans olarak almayın :)) kullanan arkadaslar varsa birsey sormak istiyorum... saolsun bir arkadasım benim telefonumdan facebook'a girdi... simdi kendim giremiyorum... her seferinde onun ki acılıyor ve farklı kullanıcı nereden giris yapıyor bulamıyorum... kullanan ve bulan biri varsa yardımcı olabilir mi acaba??
  • Kardeş kaça aldın ayıptır sorması aslına bakarsan s8500 da acayip hoşuma gitti ama onun fiyatı çok fazla düşsede onu alsam keşke
  • arkadaslar benim de dikkatimi cekti ancak heryerde görüntülü görüşme var yazıyor ama önde kamera görem,yorum fotograflar alan arkadaslara ricam acaba gercekten varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 50uh635v Kullanıcıları
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatan bilgisayardan 596 ya aldım... fiyatına göre gayet uygun bir telefon gibi geldi bana..
  • Bu telefonu bu akşam alıcam yalnız bir sorum var mesaj yazması kolaymı yani ben çok mesajlasırım rahat ve hızlı mesaj atabilrimiyim
  • telefon bu sayfada sürekli övülüyor ama inceleme sayfasında kronik arızası var diye yerden yere vuruluyor=) tam işte almak istediğim telefon diyip de bunları yaşıyorum yaa offf offf=(
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavol

telefon bu sayfada sürekli övülüyor ama inceleme sayfasında kronik arızası var diye yerden yere vuruluyor=) tam işte almak istediğim telefon diyip de bunları yaşıyorum yaa offf offf=(

Wave'den önceki telefonum.1 hafta kullandım pek tavsiye etmem
    İşletim sistemi öldü gibi birşey(güncelleme açısından)
    Aynı fiyata Galaxy Gio çok daha iyi bir tercih olur
    Biraz daha verip HTC Wildfire'de güzel bir tercihtir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.