Şimdi Ara

SAMSUNG SATA2 RAİD!!!!! SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar epox ENDA3J MOBOMDA RAİD O YAPTIM 32K İLE ...WİNDOWS AÇILMADAN ÖNCE BİOS POST TAMAMLIYO ..XP LOGOSU ÇOK GEÇ GÖZÜKÜYO ...NEDEN ACABA....ÇOK GEÇ AÇILIYO

Bİ DE BU RAİD AYARLARINDA 16K....32K....64K DEĞERLERİ NE Yİ İFADE EDİYO HANGİSİNİ SEÇMEK GEREKLİ...

TEŞEKKÜRLER

• arkadaşlar yok mu raidden anlıyan yaaa
  • var tabıkı sımdı sen biosu yenıledın mı update et bıosu bı seycık kalmaz kolay gele
  • bios en son sürümüne tarafımdan yenilendi ...ama nafile
  • Valla kardeş bu samsung sata2lerde bir terslik var ya,hayırlısı..Benim aldığım samsung sata2 disk arızalandı.Neyseki Mavibilgisayar yenisi ile değiştirdi...Arızalı olan elimdeyken tanıtacağım diye göbeğim çatlamıştı..Meğersem arıza yapmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StranGe_PassenGer -- 12 Şubat 2006 13:11:43 >
  • Strip size'ı optimal yapmanı öneririm,bu şekilde o kendisine en uygun değeri secicektir.Strip size değeri küçüldükce küçük parca transferi hızlanıcak ama büyük parcalarda yavaşlıcak,büyüdükce de diğerinin tam tersi olucaktır {En azıdnan Ben Böyle Biliyorum}
  • arkadaşlar yahu ....bi yorum yapın ya...enda3 j mobo ....samsung sata2 (sata 1 olarak)...2*80 raid 0...optimal(64 k)...bios güncelledim....sistemde hiç bi hata yok ...windows gayet güzel çalışıyo .ama restart yaptıktan sonra bios postu aşamasını geçiyo...xp logosu yani yükleme çubuğu çıkmadan önce yaklaşık yarım dakika bekliyo ekran karanlık bi şekilde ardından windows yüklemesi başlıyo...!!!

windows açıldıktan sonnra sistemde hiç bi sorun yok...ama bu bekleyiş beni rahatsız ediyo ...yok mu bunun bi çaresi yahu!!!
  • raid 0 yapıpta bu tür bi sorunla karşılaşan yok mu acaba
  • bende sansung kullanıorum epox analartımda..
    walla bir sorun yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.