Şimdi Ara

Samsung SC8870 - Samsung SC8690 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung kırmızı SC8850 modelini electroworld/bimeksten 294 liraya aldım , gerçekten makineyi sonuna kadar tavsiye ederim. Kolay temizlenmesi ve koldan ayarlanması cihazın dış görünüşü gerçekten çok güzel.

2 önemsiz eksiği var,

1-) Koldan güç ayarında gösterge yok makinenin sesinden vs. anlamaya çalışıyorsunuz hangi ayarda olduğunu

2-) koltuk vs çekmek için verilen çok amaçlı küçük süpürge ucu çok ses çıkarıyor ve kullanışsız, aslında 3 farklı işi bir arada yapsın diye ergonomik bir tasarım yapılmış ama onun biraz daha geliştirilmesi lazım.

Ben almayı düşünen arkadaşlara sonuna kadar tavsiye ederim, özellikle bimeks'te bu süpürgede hepa 13 filtre olduğunu bile bilmeden kötüleyip size 600 liralık rowenta satmaya çalışan garip satıcılar var, gerçekten oda düşündürücü.

• arkadaşlar bende bu samsung süpürgelerden birini almayı düşünüyorum ama,
    mesela çok tavsiye edilen eski bi model var Samsung SC-8581 diye,
    onun filtresi yıkanabiliyomuş, bu 8850-8870 in yıkanamıyor mu acaba?

bi de pil diye bişey var, bi de kumandanın pili mi var uğraşılacak?
    annemin 10 yıllık Arçelik süpürgesinde koldan kumanda pilsiz o yüzden şaşırdım

ayrıca bilen bir arkadaş 8830-8850-8870 in farkı ney, arada aman aman bi fark yok
    ama gereksiz yere de fazla vermek istemem, sizce hangisini tercih etmeliyim?

teşekkürler
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    8830 ile 8850 arasında baya bir fark var, koldan düğme hepa 13 filtre gibi. ama 8850 ile 8870 arasında extra süpürge ucu farkı dışında fark yok.

Koldan kumada da pil kullanılıyor ama kaliteli pil takarsanız çok çok uzun gider diye düşünüyorum. @Cengaver1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucantilki

8830 ile 8850 arasında baya bir fark var, koldan düğme hepa 13 filtre gibi. ama 8850 ile 8870 arasında extra süpürge ucu farkı dışında fark yok.

Koldan kumada da pil kullanılıyor ama kaliteli pil takarsanız çok çok uzun gider diye düşünüyorum. @Cengaver1

Bilgi için teşekkürler sn.ucantilki
  • selam. bizde bugün aldık SC8830 modelini fakat bu modelde kızıl ötesi kontrol yok. isteğe bağlıyor diyor. acaba süpürge hortumundan kızıl ötesi güç ayarlı aparatı ayrıca satıyorlar mıdır ?
  • samsung süpürgeler f/p olarak başarılıdır.
  • 8690 gelmiş arkadaşlar fiyatı da kelepir ihtiyacı olan kaçırmasın.
    8690
  • 6 aydır SC8870 i kullanıyorum. daha önce bosch elektrikli süpür gem vardı. iyi ve kötü taraflarını yazayım. iyi tarafı; çekişi harika, torbasız olması da kolaylık saglıyor. kötü tarafları; a) emiş gücü sadece 3 kademe. ilk ikisi çok güclü üçüncü sü ise çok güçsüz. yani istediğin kararda çalıştıramıyorsun. emişi güçlü oldugu için seni çok yoruyor ve ben bir erkeğim kadınlar bunla nasıl çalışacak bilemiyorum. b) teleskobik boru da ayar düğmeleri ve açıp kapama düğmesi tuttugumuz kabzanın hemen altında. istemesende yanlışlıkla basıp duruyorsun süpürürken. buda verimli çalıştırmıyor insanı. c) teleskobik boru çok ağır, önceki süpürgem çok daha hafifti rahat çalışıyordum. d) ses düzeyi yüksek
  • Arkadaşlar 8690 almak üzereyim çok iyi fiyata buldum sadece kullanan arkadaşın bir yorumunu bekliyorum
    http://www.n11.com/samsung-sc8690-2000-watt-elektrikli-supurge-360w-emis-gucu-P19418910
  • www.burdanelervar.com üzerinden yapacağınız alışverişler için geçerli aldığınız miktara göre geçerli 10tl,25tl ve 50 tl ' lik indirim kodlarım mevcuttur yararlanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
  • Arkadaşlar 22tl indirimle 297TL 9 taksit alacak olan kaçırmasın 3 arkadaşım da aldı, bunun muadili süpürgeler 500tlden aşağı değil.http://www.n11.com/samsung-sc8690-2000-watt-elektrikli-supurge-360w-emis-gucu-P19418910
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.