seri no : Z5IGBFBB701231 yaptım fabirka ayarlarına döndürdüm oldu fabrika ayarları için : + + dur - - dur dur yapıp FC ekranında başlata bas 5 rakamı çıkıyor birdaha başlata bas fabrika reset atıyor v9 içinde herhangi bir fix yazılımı attım makinaya herşey için teşekurler 2 gundur çözmeye çalışıyordum
hocam prgramı ındıremedım yardımcı olurmusunuz koyde ogretmenım acıl yapmamlazı
arkadaşlar bu scx 3200 hakkında son durum nedir,cipsiz dolumyapabilirmiyizsağlam yazılım vrsa ücreti ne ise veririm, bilgi vermek istiyen olursa sevinirim atolunay67@gmail.com
Arkadaşlar program yüklemeye gerek yok alın size gereken, Yazıcı üzerindeki tuşlarla yapılan işlem (aynen yazıldığı gibi) ++ DUR --DUR DUR (ekranı) FC (moduna getir) BAŞLAT BAŞLAT (ekranı) 05 yap BAŞLAT
Yazıcı kendini resetler ve açıldıktan sonra kullanıma hazır hayırlı olsun. NOT: Servis yetkilisinden alınan bilgi 3 yıldır kullanıyorum işlemi seri bir şekilde yapmanız şart kolay gelsin
yav arkadaş her şeyi anladım da bu verdiğin indirme linkine tıklayınca saçma sapan başka bir site çıkıyor :(((
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme