Şimdi Ara

SAMSUNG SCX 4623 F MODELİ İÇİN TONERİ DOLDURDUM AMA CHİP RESETLENMEDİĞİNDEN TONER BOŞ GÖSTERİYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
32.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim, bu ürünü alıcam, yardımlarınız için sağolun. Tam da aradığım bir üründü.
  • merhaba arkadaşım chip resetlenmiyor toner doldurduğun zaman yazıcıyada yazılım atman gerekiyor.vereceğim link sana yardımcı olacaktır.kendi başına iş yapma iş uzmanlarfına bırak fiyatlar türkiyenin çok altında tavsiye ederim.
    http://www.tonerdolummerkezi.net/toner_dolumu_kartus_dolumu_ankara/toner_dolumu_kartus_dolumu_toner_dolumu_kartus_dolumu_ANKARA.asp
  • Ulan ne paragöz olmuşsunuz be. Samsung firmasına ortak mı edecekler anlamıyorum. Altı üstü bir programın linkini vereceksiniz. Yok özelden mail atayım yok şu sitede çok ucuz. Site yöneticilerine sesleniyorum. Parayla program satmak isteyenleri engelleyin.
  • arkadaşlar bu işlem cihazın garantisini öldürür mü ilerde servise gittiğinde benimki daha 5 aylık cihaz ve bu programı atmam gerek çünkü toner kartuşu uyumlu değil uyarısı alıyorum. toner doldurttum ve tonerin çipi de değişti ama bir de makinaya program atmak gerekiyormuş
  • Samsung SCX 4623F 99,00,01 /Samsung SCX 4623FN 99 Versyon olan yazıcılar seri numarasına göre resetlenebiliyor.Her defasında yazıcının seri numarasına göre yazılım almanız gerekiyor.Bu programla her defasında seri numarasına göre yazılım alma derdiniz bitiyor ve yazıcılarınızı seri numarası farketmeden sınırsız resetliyorsunuz.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/samsung-scx-4623f-99-00-01-versyon-resetleme-47828567
  • Elinde v99 olan varsa bende rica etsem bi zahmet
    Çok teşekkürler mkazak82@yahoo.com
  • butun samsung ve xerox yazıcı reset yazılımları serı numarasına gore hazırlanır .. ayrıca genarator de temın edılır..lutfen mesaj atın ırtıbata gecın.. 0554 479 10 96
  • Bende bir tane samsung 4623f yazıcı aldım on numara bır yazıcı. varsa Reset yazılımınız banada gonderebılır mısınız krmcskn89@hotmail.com şimdiden teşekkürler .
  • Bu dunyada para ıstemedende iş yapacaklar varmış teşekkürler. Sorunum hal oldu
  • slm arkadaşlar kolay gelsin.

Bizde samsung scx-4623f v99

s/n=Z2W5BFFB601030L

yardımcı olursanız çok mutlu olacam.

Allah sizlerden razı olsun inş.
  • ARKADAŞIM BANA DA LAZIM GÖNDERİRSEN SEVİNİRİM.
    PROF_3535@HOTMAIL.COM
  • arkadaşlar bende samsung scx 4623 f yazıcı var toner dolu olduğu halde boş görünüyo ne yapmam lazım mail atarsanız sevinirim. halilzengin09@hotmail.com
  • selam

arkadaşlar, bende bu SAMSUNG SCX 4623F LAZER YAZICI almak istiyorum, incelerken burayı buldum, toner değişiminden sonraki chip sıfırlama işlemleri için bu program ücretlimidir ?

yoksa ücretsizde yapabiliyormuyuz ?

bilgi verirseniz sevinirim.

saygılar
  • merhaba arkadaşım sana tabiki yardımcı olabiliriz eğer verceğim adresi incelersen sorunun kökten hallolmuş olur.
    SAMSUNG-ML-1610

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacter -- 15 Mayıs 2012; 10:28:16 >
  • İTHAL MUADİL TONER 4623 ithal muadil toner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacter -- 15 Mayıs 2012; 10:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muharrem GUL

KARDEŞ ÖNCE ALTTAKİ LİNKTEN YAZILIMI İNDİR. NASIL YAPILACAĞI VİDEODA GÖSTERİYOR. DAHA SONRA TONERİN ÖN TARAFINDA BULUNAN CHIP İ YUVASINDAN ÇIKART VE SORUNSUZCA KULLAN.

http://hotfile.com/dl/78673143/dc6d289/4623f.rar.html

video:

http://www.youtube.com/watch?v=8LAzIpe_Pqo

link silinmiş, programı verebilirmisin sana zahmet.,

saygılar

• merhaba sana tek önerim verceğim adrese girip yardımcı olmalarını istemen yazıcıyı satmana ve toneri doldurmana gerek yok bile bir teşekkürü çok görmezsin sanırım.

SAMSUNG-SCX4623
  • toneri doldurmadan mı yazıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOKA

selam

arkadaşlar, bende bu SAMSUNG SCX 4623F LAZER YAZICI almak istiyorum, incelerken burayı buldum, toner değişiminden sonraki chip sıfırlama işlemleri için bu program ücretlimidir ?

yoksa ücretsizde yapabiliyormuyuz ?

bilgi verirseniz sevinirim.

saygılar

Kardeşim ben bu makinayı 400 liraya buldum o yuzden dırek aldım sonra chıplı oldugunu ogrendım buraya yazdım maıl adresımı bır kardesımızde bana chıp kırmayı ogrettı ve programı attı . normalde o program 1 kere yuklenıyor 40 tlye ama bulabılırsen bedavaya da yaptırırsın. sonra toner bozulana kadar 20 lıraya dolum yaparsın o amanda 1200 sayfa cıktı alırsın
  • herkeze merhaba

samsung 96 vs.ve 98 versıyon 99 versıyondan sonra 00 versıyonlarını piyasaya cıkarmıstır

urun ucretli atılmaktadır,

ılk toner baslangıc toneridir 500 sayfa alırsınız

7 8 dolum'dan sonra toneri yenılemeniz gerekmektedir

toner orjınal fiyatı 168

muadil fiyatı :140

samsung 4623lazer yazıcıda en cok gorunen arızalar,fotokopi cekerken siyah cıkması 100 tl

merdanelerde kağıt sıkısması merdane değişim 90-tırnak kırılması 40 tl

cihaz teknısyen notu : %60

kycera profesyonel ve ucuz baskı maliyetlerinde bir numara
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.