Şimdi Ara

SAMSUNG SES YÜKSELTMEK D500/D900/E250/U700 VE TÜM MODELLER İÇİN. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
5
Favori
905.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: atorce

arkadaştada d500 var *#8999* yaptıktan sonra rakamlar ----- bu şekilde çıkıyor ne yapabiliriz?

evet öyle çıkacak zaten menüye öyle giriyor yukardaki ayarları yap menü zaten bu şekilde açılıyor sorun yok yani *#8999* ----

Black_Wolf14 Tarih 9 Ocak 2007; 19:24:29
    Abi normal mp3 dinliyoz ya kulaklıksız olarak dinlerken de yükseltemez miyiz sorun mu çıkartıyor?Çünkü neredeyse kulaklıkltan çıkan sesle normal çıkan ses aynı

mp3 lerin çalarken sesini yükseltmekte istersen mp3gain programını kulalanara sesini yükseltebilirsin ayarlarla çalan dışarı verilen ses değişmiyor

Ok sağol peki bu program sesi yükseltirken bir kalite kaybı yaratıyor mu?

çok fazla kayıp yapmaz bende çok başarılı

• ben dediğiniz kodu yazınca ingilizce bir meü cıkıyo ve ıss falan yazmıyo daha acık bir anlatım yaparsanız sevinirim tel D900
  • buldum sagolun arkadaşlar kulaklık sesi mükemmel oldu
  • baba d820 için de oluyo bu ses arttırma ben yaptım walla mükemmel oldu
  • e 250 için hoparlör var mı yada çıkacakmı haberi olan var mı :S ben genelde kalabalık ortamlardayım müzik dinlemek e 250 de tam bir çebelleşme sonucu oluyo :S 6600 ın bile sesi daha yüksek çıkıyo e 250 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: SubSero

e 250 için hoparlör var mı yada çıkacakmı haberi olan var mı :S ben genelde kalabalık ortamlardayım müzik dinlemek e 250 de tam bir çebelleşme sonucu oluyo :S 6600 ın bile sesi daha yüksek çıkıyo e 250 de

ilk sayfada nasıl artırıldığı var e 250 için onu bir dene seviye yükselecektir
  • 15 e getirdim ama hala 6600 önde sesi 20 yaparsam patlarmı onu düşünüyorum sabahtan beri :D
  • quote:

15 e getirdim ama hala 6600 önde sesi 20 yaparsam patlarmı onu düşünüyorum sabahtan beri :D

başka artırma bence
  • bu 15 lerle değilde başka yeri arttırdım ve süper sesi var şu anda :D hatta şöle diyim nokia nın eski mp3 telefonu bilinen 6630 a rakip tek başına
  • quote:

bu 15 lerle değilde başka yeri arttırdım ve süper sesi var şu anda :D hatta şöle diyim nokia nın eski mp3 telefonu bilinen 6630 a rakip tek başına

yapabildiğine sevindim arkadaşım yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • saolasın ^_~ java ile ilgili problemi var yanlız *-*
  • yaaaaa arkadaslar bıraakın nası ıkı katına çıktı ben de yaptım aynı sallamıyorsunuz dimimiiiiiiiiiiii
  • peki versiyon ayrımı yapıormu ayarlar..yani her versiyonda çalışırmı..yada her versiyonda o kodları girdikten sonra ayar menüsü çıkar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ELcordobes

peki faruk bişey sorucam bende d900 varda bu kulaklık sesini artırma yöntemi zil sesini arttırmada etkilimi yani yapılabilirmi çünkü bazen kalabalıkta hiç duyulmuyor sesi

hayır arkadaşım onun için mp3 lerin sesini yükselterek yapabilirsin onun için program istiyorsan gogle den mp3gain diye arat çok güzel basit bir program ve çok etkili

*#8999*8378#
    girip donanım testi>ses ayarları nda ıss normalde, hoparlör çıkış ve hoparlör yalnızca çıkıştaki Rx vol. e girdiğimizdeki sayıları azalttıkça zil sesi ve medya playerin sesinin arttığını göreceksiniz ben yaptım arttı

• farukk bu 15 ler bozuyo işi cızırdı çok gelio kötü oluo sen diyosun benim ki güzel bunun ortqasını kullanıyosan onu yazsana 13 mü artık neyse hepsin in değerleri ne o yazılanlar tamam yükseltiyo da sewmedim çok kötü çıkıo ses...

bide subsero sen naaptın da yükseldi ???
  • yahu beyler bı RX VOLUME muhabbetini ayarlayabilen var mı bi arkadaş onu da ayarlayıp koymuştu taş gibi ses veriyor diyodu
  • 15 fazla gelirse 14 yap arkadaşım sorun olmaz
  • ya faruk dostum bende e 250 var hoparlor den mp3 sesi fazla cıkmıyo ne yapmam lazım yardımcı olur musun
  • arkadaslar ben e 250 de cektigim videoları bilgisayarda izleyemiyorum hangi programı indirmem lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnasl

arkadaslar ben e 250 de cektigim videoları bilgisayarda izleyemiyorum hangi programı indirmem lazım

MP3 SESİNİ YÜKSELTMEK İLK SAYFADA MEVCUT E 250 İÇİN

VİDEOLARI SEYRETMEK İÇİNWWW.TELPA.COM ADRESİNDE ÜRÜNLERDEN D 500 SEÇ YÜKLME SEÇENEĞİNİ SEÇ ORDA VİDEO İZLEME PROGRAMI MEVCUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Mart 2007; 13:25:17 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.