Merhaba arkadaslar, Bir süredir plazma ya da lcd tv almayı düşünüyordum ama bu forumu görmem sayesinde fikrim tamamen değişti ve en azından neyin ne olduğu konusunda bir fikrim oluştu. amdepox ve rancor gibi fikrimin değişmesine sebep olacak yararlı bilgiler veren arkadaslara tşk ederim. Gönül ister ki SP56L7HX olsun olacaksa ama hem fiyatı hemde lamba işi beni düşündürüyor. Ayrıca ev kullanımı için uygun değil diyenlerde var, sonuçta sadece dvd izlemek ya da oyun oynamak için almayacağım ben daha çok televizyon izlemek amaçlı alacağım. lamba içinde 200 usd diyende var 400 usd diyende var. İleride daha da ucuzlar diyende var giderek pahalı olacak diyende var. Bu yüzden de bu lambalar nerden temin edilir, ilk aldığımızda yedek olarak temin edebilirmiyiz, gelecekte ne olur, lamba peşinde koşup durup stress altınamı gireriz diye düşünmüyor değilim. Vestel hakkında fazla övgü duymasam da VESTEL ZETA DMP 100 hz. P.I.P Virtual Dolby ile Samsung Slimfit WS32Z308P arasında tereddütte kaldım. Amdepox arkadasın yazdıklarını takip ettiğim kadarıyla 720p nin altını almayın diyordu önemle, samsung slimfit in özelliği 480i/480p/576/1080i sinyal uyumluluğu nu destekliyor. gene forumda 720p>1080i gibi tanımlarada denk gelmiştim. Bu konuda hemen hemen hiç fikrim yok, 720 p nin altında almayın denirken acaba sadece dlp yada plazma ve lcd lermi kastediliyordu yoksa crt lerde buna dahil mi bilmiyorum. Vestel 1700 Samsungta slimfitte 2200 civarında. Merak ettiğim konularda bilgisi olan arkadaslar beni bilgilendirirse çok sevinirim. aklımın bir köşesinde de hala SP56L7HX duruyor fiyatı pahalı olsada. herkese bilinçli ve kazançlı alışverişler diliyorum.