Şimdi Ara

SAMSUNG SM-T210 GALAXY TAB 3 7.0 kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung tab 3 tabletim interette gezinirken video izlerken bazen oyunlarda kasıyor ne yapmam lazım?

• Android sürümünü güncelle belki kasma sorunları giderilmiştir
  • 4.1.2 güncel sürümü var. Donuyor oda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gece elimdeydi tab ve kasma hic yok. 7 sekme varken arkada muzik caliyor ve arkaplanda anime indiriyordum. alttaki programlari hic kapatmadan clash'a filan giriyorum. kasma varsa sizde sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remi tüketen kullanılmayan gereksiz sistem ugulamalarını devredışı bırak farkı hisedeceksin ben öyle kullanıyorum baya fark etti
  • Tableti Kingo AndroRoot ile rootlayın. Rootladıktan sonra gerekli programları kurun, gereksiz uygulamaları silin =Sıfır kasma Sıfır donma. Garanti dışına çıkıyor endişesi niye oluyor anlamıyorum. Fabrika ayarlarına dönünce Garanti zaten yerine geliyor..
  • Rootlarken yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum yanlış yaparsam bir şey olur mu?
  • samsungun yüklediği bütün gereksiz uygulamaları, ayarlar uygulamalara girip ordan tek rek durdurmaya zorla biraz hızlandırabilisin tableti.
  • Olmaz bişe birşne yaptır

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa3535

Samsung tab 3 tabletim interette gezinirken video izlerken bazen oyunlarda kasıyor ne yapmam lazım?

Aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ve bazı uygulamaları durup dururken durduruyor ne yapabilirim acaba

• Tabletim kasiyo oyunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.