Şimdi Ara

SAMSUNG SM-T232 GALAXY TAB 4 7 0 Wifi+3G ++ Full Smart Phone (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
10.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar xda forum`dan okuduğuma göre Samsung tab 4 10 inch modeline Android 5 güncellemesini yayınlamış ve diğer tab 4`lerede en geç birkaç hafta içinde Android 5 gelecekmiş.

Acaba benzer bir şekilde Türkiye dışı başka bir ülke için çıkan Android 5 firmware`i bizim tabletlere kurabilecekmiyiz, işlem yine tar.md5 içindeki birkaç dosyayı değiştirmek kadar kolay olacakmı?

muttixp ne dersin? Hala bu tableti kullanıyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttixp

-------------------------------- Telefon özelliğini aktif etmek ---------------------------------------
    Rom yükleme konusunda biraz bilginiz olması gerekiyor.
    1. stock rom elinizin altında olsun; brick olması durumunda gerekecektir
    http://www.sammobile.com/firmwares/download/31455/T232JVU0ANE3_T232TUR0ANE3_TUR.zip/

2. (normalde başka rom Odin ile yüklenmez kabul etmez ) SM-T231 romun SM-T232 yükleme uyarlaması

3. Odin3 ( rom yükleme programı bunun kullanım videolara youtube de mevcut )

4. Team Win Recovery ( tavsiyem bunu yükleyip yedek almanız yararınıza olacaktır + Root )

T231 uyarlamış olduğum romu yukarda link paylaşımını yaptım ( T232 sadece Türkiye de satışta olmasından dolayı başka biryerde uyarlanmış halini bulamazsınız bu yüzden paylaşma gereği duydum.
    ben geçen hafta bu cihazdan aldım T232 vergisini vermiş olduğum imei kayıtlı bile yapılmış bir cihazın telefon özelliğinin kapatılması hem haksızlık hem saçma geldi bende ilk iş olarak bu düzenlemeleri yapıp aktif ettim ve kenti cihazımda
    kullanıyorum.

Uyarım Rom yükleme konusunda iyi araştırma yapmanız durumunda sorunlar çıkmaz çıkarsa çözümleri basittir. Ben sadece paylaştım aksi durumda sorumluluk kabul etmem sadece iyi araştırmanız durumunda sizlerin yararına olacaktır.

Üstad internette bu konu ile tek yardım sizin açtığınız başlık altında başka yerde yok, çok çok teşekkürler, mega dan indirdiğim rom dosyası rar hatası veriyor, dosyaları tekrar gözden geçicirirmisiniz.

• ertek_20 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba rar hatasını bende alıyorum, siz sorunu çözebildinizmi acaba?
  • Merhaba rom yukleme konusunda biraz deneyiminin olmasi gerekiyor demissin.hic yok adım adım anlata bilirmisin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru iptal.... almaktan vazgeçtim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 7 Ekim 2015; 12:55:41 >
  • arkadaşlar ben bu romu yükledim gayet güzel çalışıyor ancak tablet kendını arada sırada resetlıyor.. rom kaynaklı mı yoksa tablette mı sorun var.. bu romu yukleyenler hıc bole bısı ıle karsılastılar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgturkarslan3

arkadaşlar ben bu romu yükledim gayet güzel çalışıyor ancak tablet kendını arada sırada resetlıyor.. rom kaynaklı mı yoksa tablette mı sorun var.. bu romu yukleyenler hıc bole bısı ıle karsılastılar mı ?

dahili kulaklık varmı bu cihazda yoksa dıs hoperlorumu kullanıyorsunuz
  • ibonline İ kullanıcısına yanıt
    bluetooth kulaklık ıle daha cok kullanıyorum yada bazen dıs hoparloru kulanıyrum..
    cihaz sorunlu cıktı zaten geri iade verdim.. başka bişiler almayı düşünüyorum su anda :)
  • Bu işlemi ücreti karşılığında yapabilecek olan arkadaş var mı acaba kendim deneyip berbat etmek istemiyorum tableti.
  • Arkadaşlar linkler ölmüş güncel link için yardım edebilecek olan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.