Şimdi Ara

Samsung SM-T700 Şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung SM-T700 model tabletim bugün elime geçti, ekran vs gayet iyi oyunlarda bi problem yaşamadım fakat cihazı açtığımda %5 şarjdaydı daha sonra şarja taktım ve açık olduğu halde biraz kurcaladım %25 lere geldi şarjı daha sonra şarj etsin diye kapattım cihazı ve yaklaşık 3-4 saat geçmesine karşın cihaz %57 deydi şarj göstergesi, sorun mu var diyerekten açtığımda %100 olduğunu gördüm yani kapalı iken %57 gösteriyordu cihazı açtığımda %100 oluverdi. Bir anlam veremedim. İlk şarjı kapalı konumda 7-8 saat şarj mı etmek gerekiyordu anlamadım.

Ne yapmam lazım varmı bilen eden ?

• Bu Tab S modelimi ? Eğer öyle ise çoğu kişi bu durumdan müzdarip ....
    Hiç %100 darj ettiniz mi total de sarj suresi ne kadar ? kaç saat yani
  • Evet Tab S modeli, %100 şarj ettim kapalı halde iken, kapalı iken %100 gösteriyor tableti açıyorum bakıyorum 99, acıkken %3 diyor kapatıyorum %22 sonra açıyorum birden %10 lara düşüyor falan iyice sapıttı, daha 2 günlük cihaz fabrika ayarlarına falan çektim yine aynı, yani şarjı gidiyor yine 12 saate yakın çok kurcalamaz etmezsem ama böyle yazılımsal sorunlar var.
  • Pro modelinin batarya performansı S serilerine gore daha iyi.. işlemcileri aynı sadece ram'i 2 gb..
    Benim tab S - 10,5 modeli vardı, bataryası ancak 6,5 - 7 saat civarı dayanıyordu, satıp tab pro 10,1 modeli aldım. Ekran kullanım süresi 8,5 - 9 saat civarı ve stabilite olarak da çok memnunum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende aynı durumdan müzdariptim servise verin ve batarya değişimi isteyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.