Bu buzdolaplarını yerinde görüp inceleyen varmıdır? Varsa görüşlerini burada belirtirse herkes için faydalı bir başlık olabilir. Buzdolabı alma arefesindeyim bosch/siemens/profilo grubundan 70 cm eninde diye bir buzdolabı almayı planlarken bu modelleri görmem iyi oldu, malum samsung'un eski serisinde en ince buzdolabı 72,5 cm'di. Benim gibi mutfak dolapçısının insafına kalıp 70 cm yer bırakılanlar için bu buzdolaplar umarım yararlı bir tercih olur.
ben dolabı samsung shop da gördüm.Smart frezer denilen dondurucuyuda soğutucuya çevirme özelliği güzel fakat diğer samsung dolaplarda(mesela RT63EBPN) olan antibakteriyel iç kaplama, hava perdesi ve Coolever zone bölmeleri yok.
Açıkçası kayra serisi RT63EBPN serisinden daha yeni bir dolap olmasından ötürü daha fazla özellik olmasını beklerdim ama bazı özellikler yeni seride yok.
Bende 70 cm lik bir dolap arıyorum ve su an kayra'ya alternatif olarak sharp ın 70cm lık dolabıda değerlendirilebilir.
Ben şahsen Bosch ve Siemens'in buzdolaplarını beğenmeyip Samsung'u önerirken Samsung'un bu markaları birebir baz alarak resmen taklidini ürettiğini gördüm.
Bu serinin eski önerdiğimiz Samsung'larla kalite bazında hiç alakası yok bence. Zaten Çin üretimi Samsung'lar her zaman kötü izlenim bırakıyor. Kore imalatı olanlarla arasında dikkat çekici farklar var.
Bu buzdolabını almaktansa Grundig, Profilo veya Bosch almak daha mantıklı.
70cm sınırında en iyi alternatifler bence de Sharp ve Bosh'un yeni çıkardığı low frost kombi tipi modeli.
bende candoğan62'ın samsung yeni seri buzdolabı olan kayra serisin hakkındaki düşüncelerine katılıyorum.Bu yeni dolaplar samsungun çindeki fabrikasında üretiliyor. 70 cm lık dolaplar için Sharp SJPT-59R-HS güzel bir alternatif olabilir. candoğan62 sizin bosch'nin önerdiğiniz low frost modelinin kodu nedir.