Şimdi Ara

Samsung Smart TV den ses sistemine HDMI ile ses aktarım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Samsung 55JU6570 smart TV var.4-5 ay önce mevcut HT_TX35 model nolu samsung ses sistemine HDMI kablo ile çok rahat sesi iletebiliyordum.Uzun süre kullanmadım ses sistemini.En son denememde TV de hoparlör seçiminde, ses sistemine bağlı HDMI ı seçtiğimde,ses sistemi açılıyor(power) ekrarnında digital in yazıyor fakat sesi kendisine bağlı hoparlörlere iletmiyor.Kablo değiştirip çok denedim başaramadım.Sonunda elimde olan optik kabloyla birlikte denedim.O zaman sesi iletti ama 5+1 iletmedi.Arka hoparlörlere ses gitmedi.Zaten 5+1 ses vereceği zaman ekranındada digital in ve MATRIX yazıyordu.HDMI ı TV nin ARC çıkışından vererek deniyorum.Yine olmuyor.Yani HDMI kablo çalışıyor ama sesi iletmiyor.Ses sistemi çalışmasa optik kabloyla da veya direkt ses sistemine usb ile flash bellekten müzik çaldım sesi verdi(tabii yine 3+1 ses )..Bu konuda yardıma ihtiyacım var.Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
    Saygılar

• o tv yi çoktan değiştirdim.tizen işletim sistemli tv aldığım için laptop görüntü aktarımı yapmıyorum.Ama bunda da başka sorunlar oluyor.her yeni teknoloji yeni sorun.tşk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.