Şimdi Ara

Samsung SSD 840 EVO 250 GB Crystal Benchmark Sonuçlarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Bunlarda benim test sonuçlarım. Yorum alabilirmiyim arkadaşlar.?
     Samsung SSD 840 EVO 250 GB Crystal Benchmark Sonuçlarım

Hangi ayarları kullanıyorsunuz merak ettim..Sizinkinin yanında benim ki hdd gibi kalıyor.

rapid ayarı mı ne varmış öyle biliyorum.

• Ayar derken, tam olarak neyı kastettiğinızı anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayar derken, tam olarak neyı kastettiğinızı anlayamadım

yok raid yapmadım ama Rapid mode diye bir zamazingo var sistem RAM ini kullanarak performansı arttırıyor onu aktif ettim.

recepky özel mesaj at nasıl yapmış bilmiyorum yorumunu okumamışsın sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspirin_00

quote:

Ayar derken, tam olarak neyı kastettiğinızı anlayamadım

yok raid yapmadım ama Rapid mode diye bir zamazingo var sistem RAM ini kullanarak performansı arttırıyor onu aktif ettim.

recepky özel mesaj at nasıl yapmış bilmiyorum yorumunu okumamışsın sanırım.

Başka sitelerde pek de tavsiye edilmiyor bu rapid denilen mod, o yüzden ben cesaret edemedim.
  • diğer arkadaş o değerlere nasıl geldi diye sorunca rapid len gelinmiş evet elektirik gitmelerinde ki geçici bellek gibi çalışıyor çöker sorunlu çalışır vsss neden olur. notebook kullanıcıları bataryalı olarak elektrikte kullanabilirler elektirik gitse bile batarya yedekleme görevi görür. Masaüstünde ise güç kaynağı şart 256 gb ssd onca para veren güç kaynağına rahat para verebilirler ki rapid benim hoşuma gitti
  • recepky kullanıcısına yanıt
    Bu olay hissedilecek kadar fark sağlıyor mu çok fazla? Yoksa sadece rakamlarda mı üstünlük oluyor?
  • şimdi bir deneme yapacağım rapid mode ile alakalı, yorumumu yazarım
  • rapid mode aktif ediliğinde ufak tefek dosyaların açılışında herhangi bir hız artışı hissetmedim oyun yok olsaydı oyun yükleme hızlarına bakabilirdim
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    hocam sonuçlar gayet iyi görünüyor benim sonuçlarda bu şekilde demekki samsung belli bir stadarta oturtmuş ssd olayınıama asıl önemli olan bilgisayardaki akıcı performansın yakalanması dosya açılışları felan özellikle büyük word ve excel rapor dosyalarının ve 3B çizim ve analiz programlarının açılışında ferahlama varsa olay tamamdır
  • sonuçlar şahane, Samsung birçok ürünlerde olduğu gibi SSD'lerin de ustası oldu.
    şahsen ben SSD alacak olsam Samsung'dan şaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 24 Aralık 2013; 8:24:51 >
  • Sonuçlarınız çok düşük çıkmış benim sonuçlar şu şekilde...

Os optimizationı maximum performance sectiniz mi ?

bu arada aygıt ön belleği yazmayıda aktif hale getirin asıl sonuçları o zaman göreceksiniz

Özür dilerim çipset ve işlemcye dikkat etmemişim ama sanki daha yüksek skor verebilir gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 23 Aralık 2013; 19:04:55 >

• Rapidi açtıktan sonra kapatmanın bir sakıncası var mı? Artık bende rapid denemesi yapmak istiyorum.
  • http://www.harddrivebenchmark.net/hdd.php?hdd=APPLE+SSD+SM0512F
    Bendeki bu Disk

Sonuçları
    PC de programlar açıkken böyle oluyor Idle halde 800 gördüğüm oldu.

• Selamlar

Ben de yurtdışından Samsung 840 Evo 250GB aldım, fakat kutudan sadece harddisk cıktı, hiçbir kablo yok. Mevcut harddiskimi clone layıp sdd üzerinden kullanmak istiyorum işletim sistemini.
    Resimdeki kablo ne kablosudur. SataIII kablosuna benzemiyo.http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/aplus/detail-page/samsung-MZ-7TE250LW-1-l.jpg
    Bir de güç için ayrı bir kablo daha mi gerekli

Kabloları nereden alacagıma dair bilginiz varsa yardım lutfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brom -- 8 Şubat 2014; 18:17:28 >
  • resimde görünen kablo ile SSD'yi USB üzerinde harici disk olarak kullanabiliyorsunuz, eğer SSD masaüstüne takılacaksa gereksiz bir kablo.
    ihtiyacınız olan sadece bir SATA3 data kablosu, güç kablosu PSU'dan geliyor zaten.

bu arada nereden ve kaça aldınız SSD'yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 8 Şubat 2014; 19:38:59 >
  • Samsung firması SSD'lerinde iki farklı kutu içeriği sunuyor. Biri masaüstü, diğer de taşınabilirler içindir.

Satın almış olduğunuz da ikincisidir.

Sahafiec hocamın da ifâde ettiği gibi SATA verî kablosu anakartınız ile gelmekte, yâni kutu içeriğini kontrol edebilirsiniz.

SATA güç kablosu da PSU'da mevcuddur.
  • Cevaplarınız için teşekkürler
    250GB diski 155 dolara aldım amazondan, arkadas dönerken getirdi.
    Biryerlere, 840Evo larda disk klonlama, yani mevcut setup ımı dırek sdd klonlayıp hıc formatla ugrasmadan devam etmek icin oradakı kablonun olması gerektıgını okumustum da o yuzden takıldım kabloya :)
  • @brom
    çok iyi fiyata almışsın hocam, iyi günlerde kullan.

bu arada bu da benim ATTO testi, SSD Samsung Magician ile maximum güvenirlikte ayarlı va RADİD açık değil.

ayrıca yeni firmware sürümü çıkmış, ilgilenenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 16 Şubat 2014; 21:52:06 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.