Merhabalar; Ssiptv uygulamasını Samsung ue40ju6570 modelinde sorunsuz kullanıyordum fakat bir anda uygulamaya girdikten sonra naparsam yapıyım kanal listesi görünmüyor. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? |
Samsung ssiptv (9. sayfa)
-
-
Güncelleme yaptınız mı?quote:
Orijinalden alıntı: oguzz78Merhabalar;
Ssiptv uygulamasını Samsung ue40ju6570 modelinde sorunsuz kullanıyordum fakat bir anda uygulamaya girdikten sonra naparsam yapıyım kanal listesi görünmüyor. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
-
Otomatik yaptıysa farketmemiş olma ihtimalim var ancak ben güncellemesi. Silip tekrar yüklemede yaptım program açılıyor kod alabiliyorsun ssiptv min sitesinden listemide yüklüyorum ama kanal listesi görünmemeye başladı bi anda. Pcde ve mobilde izlerken sorun yaşamıyorum.
-
Başka bir uygulamada deneyin hocam , flixiptv, quzuiptv gibiquote:
Orijinalden alıntı: oguzz78Otomatik yaptıysa farketmemiş olma ihtimalim var ancak ben güncellemesi. Silip tekrar yüklemede yaptım program açılıyor kod alabiliyorsun ssiptv min sitesinden listemide yüklüyorum ama kanal listesi görünmemeye başladı bi anda. Pcde ve mobilde izlerken sorun yaşamıyorum.
-
Hocam diğer uygulamalar 1 hafta sonra ücret istiyor ve yabancı alt yapılı siteler olduğu için güvenemeyip ödeme yapmamıştım.
-
merhaba arkadaşlar sammy widget kullanarak program yüklemeye çalışıyıorum hata veriyor başka ıp leri girince kuruyor fakat ssıptv yi kuruyorum sonra forkl olayer için ayrı ıp girince ssıp tv siliniyor bu sorunu nasıl çözebilirim
-
samsung 46 es 7000 tv modelim bu arada
-
SS-iptv’yi tv’de USB üzerinden çalıştırdığınızda kaybolmaz. Devamlı USB takılı olduğu müddetçe kullanabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: ysfçınarkayamerhaba arkadaşlar sammy widget kullanarak program yüklemeye çalışıyıorum hata veriyor başka ıp leri girince kuruyor fakat ssıptv yi kuruyorum sonra forkl olayer için ayrı ıp girince ssıp tv siliniyor bu sorunu nasıl çözebilirim
-
Samsung 46F8000 televizyona bugün kendi mağazasından ottplayer kurdum ve bilgisayardan listeyi yükleyerek iptv kurulumunu tamamladım. -
Samsung f8000 tv ye seyirtürk veya kodi kurulabilir mi? Çok eskiden ip no girerek bu yapılabiliyordu -
Hayır, sadece kodi ve android cihazlara var, samsung tvlerde odi yok.
-
Ip adresinden ssiptv yüklediğimde smart ip tv siliniyor arkadaşlar ikisini de flash disk olmadan aynı anda yükleme ihtimalim var mı?
Samsung F8000 -
Mümkün değil ama flash diske atıp bir defa çalıştırdığınızda bazı tv lerde flash’ı çıkardığınızda yüklenmiş olarak kalıyor, deneyinizquote:
Orijinalden alıntı: ugur_Akd
Ip adresinden ssiptv yüklediğimde smart ip tv siliniyor arkadaşlar ikisini de flash disk olmadan aynı anda yükleme ihtimalim var mı?
Samsung F8000 -
Hocam merhaba,
Tv 55RU7440, internet ise superonline (zte modem). Dediğiniz gibi bütün tv playerlarda kanallar yükleniyor ama açılmıyor. Kablolu kablosuz hepsinde sonuc aynı. Diğer cihazlarda çalışıyor tek sıkıntı samsung tv de. Anladığım kadarıyla sorunu ip değişikliği ve dns ile çözdünüz ? Kullandığınız kodları iletebilir misiniz ? Ayrıca sonrasında otomatik yerine manuel yapmak gerekiyor sanırım ? -
Statik ip hizmeti aldım düzeldi bendd. -
Bu işlem nasıl yapılıyor peki :) ? -
hizmet alıdığın firmadan statik ip alman lazım. 12 tl aylık
-
arkadaşlar çözdüm 2 sasatlik bir zaman uğraştım tv ile wi-fi bağlantınızı yaptıktan sonra IP ayarlarına girin IP ayarları otomatik DNS ayarları manuel olarak "192.168.1.1" şeklinde yapın ve sorununuz çözülüyor. Şu an youtub'a giriş yapabildim
-
merhabalar uygulamanın d serisine yüklenemeyeceğini söylemişsiniz konu dışı belki ama d serisine tizen yüklenebilir mi acaba yada android
-
Merhaba deneyin hocam,quote:
Orijinalden alıntı: afakan55merhabalar uygulamanın d serisine yüklenemeyeceğini söylemişsiniz konu dışı belki ama d serisine tizen yüklenebilir mi acaba yada android
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X