Şimdi Ara

Samsung star Wifi sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yere yazdım sorunu bulamayınca başlık açmaya karar verdim, 2-3 gündür sansung star wifi kullanıyorum fakat sarjı internette herkesin dediği gibi ve burada dediğiniz gibi 4-5 gün falan gitmiyor tamamen dolu olduğu ve mesajlaşmak birde ara sıra wireless kullanmak dışında bişey yapmadığım halde en fazla 1-1,5 gün gidiyor. Nedendir acaba?
    Ayrıca ayar olarak da ekran ışığı sonuna kadar açık, tuş titreşimi kapalı. Sarja etki edebilicek başka ayar yok sanırım.

herkes sürekli kullandığım halde 4-5 gün gidiyor diyor.

Telefonu tercih etmemin en büyük nedeni buydu... :( 700 saate kadar bekleme süresi diyordu her yerde. :(

Sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morbid Love -- 12 Mart 2010; 21:49:01 >

• Ekran isigi yuzunden tabiki hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiaKaiser

Ekran isigi yuzunden tabiki hocam.
    Ekran ışığı olayını ben denemedim fakat Samsung star hakkında soru ve cevaplar konusu altında son mesajlarda görebilirsiniz frisby06 nickli üyede benimle aynı sorunu yaşıyor ve ekran ışığı 3de olduğu halde 1 günü zor çıkartıyormuş. Yani ekran ışığını 2 arttırmanın yada azaltmanın sarjda 3-4 gün farkettireceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morbid Love

Ekran ışığı olayını ben denemedim fakat Samsung star hakkında soru ve cevaplar konusu altında son mesajlarda görebilirsiniz frisby06 nickli üyede benimle aynı sorunu yaşıyor ve ekran ışığı 3de olduğu halde 1 günü zor çıkartıyormuş. Yani ekran ışığını 2 arttırmanın yada azaltmanın sarjda 3-4 gün farkettireceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Yok mu bilen ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide1905
    Yok mu bilen ya?

Insanlarin onerilerine o olamaz,su boyle olmaz sanirim tarzi cevaplar yazarsaniz doaldir.
    Olabilecek farkli nedenlerde var.Verdiginiz cevap dolayisiyla soylemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiaKaiser

quote:

Yok mu bilen ya?

Insanlarin onerilerine o olamaz,su boyle olmaz sanirim tarzi cevaplar yazarsaniz doaldir.
    Olabilecek farkli nedenlerde var.Verdiginiz cevap dolayisiyla soylemiyorum.

Alıntıları Göster
    Yanlış anladınız sanırım, ben ukalalık olsun yada yanlış biliyorsunuz anlamında söylemedim yani olabilir tabi ki ama benim sorunumun ondan kaynaklanmadığını söyledim.
    Peki teşekkürler yinede ilginiz için...

• quote:

Yanlış anladınız sanırım, ben ukalalık olsun yada yanlış biliyorsunuz anlamında söylemedim yani olabilir tabi ki ama benim sorunumun ondan kaynaklanmadığını söyledim.
    Peki teşekkürler yinede ilginiz için...

Alıntıları Göster
    Şarja etki eden unsunlar:
    Görüşme yaptıgınız süre...
    Ekranın ışıgı...
    Tuş sesi ve tuş titreşimi...
    Bekleme konumunda ekran ışıgının otomatik kapanma süresi...
    Wireless ile internette dolaşma süreniz(ekran ışıgı srekli açık oldugu için şarj fazla gidiyor).
    Telefonun temasının açık renk olması(beyaz ençok şarj tüketen renk siyahta enaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 15 Mart 2010; 9:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Ekranın ışıgı...
    Wireless ile internette dolaşma süreniz(ekran ışıgı srekli açık oldugu için şarj fazla gidiyor).
    Telefonun temasının açık renk olması(beyaz ençok şarj tüketen renk siyahta enaz)

Öncelikle çok teşekkürler.
    Görüşme pek yapmıyorum.
    Ekran parlaklığı son seviyede o yüzden olabilir haklısınız ama sanırım 1 günde bitmesini sağlamaz.
    Tuş sesi ve titreşimide kapalı tutuyorum harcamasın diye.
    İnternette de pek dolaşmıyorum.
    Tema rengini değiştirmeyi bulamadım 2 seçenek var tema olarak sanırım sadece.

Tekrar çok teşekkürler. Bana göre normal günde 100-150 mesaj almak ve atmak ama sanırım telefona göre biraz fazla o yüzden bitiyor 1 günde.

• quote:

quote:

Ekranın ışıgı...

Öncelikle çok teşekkürler.
    Görüşme pek yapmıyorum.
    Ekran parlaklığı son seviyede o yüzden olabilir haklısınız ama sanırım 1 günde bitmesini sağlamaz.
    Tuş sesi ve titreşimide kapalı tutuyorum harcamasın diye.
    İnternette de pek dolaşmıyorum.
    Tema rengini değiştirmeyi bulamadım 2 seçenek var tema olarak sanırım sadece.

Tekrar çok teşekkürler. Bana göre normal günde 100-150 mesaj almak ve atmak ama sanırım telefona göre biraz fazla o yüzden bitiyor 1 günde.

Bitmemesi lazım...

Bendede lindy var fazla görüşme yapanlara 2-3 gün gidiyor sarjı
    Ben 5-10 dk görüşme yapıyorum günlük sonun dışında 100-150 cıvarı mesaj gelip gidiyor + akşamları wifi ile nette dolaşıyorum 15 dk falan(her akşam) ortalam 5 ile 7 gün arasında degişiyor sarj süresi(bazen geçe kapatıyorum telefonu, 1 ile 7 arası)...

Ekran ışıgını biraz kıs bire öyle dene nekadar gidicek diye, çok sık mesaj geldigi için ve yazdıgın için ekran ışıgı genelde açık oluyor cünkü ve bekleme süresinde ekran ışıgınında en kısa sürede kapancak şekild ayarla...

• quote:

Bitmemesi lazım...

Ben 5-10 dk görüşme yapıyorum günlük sonun dışında 100-150 cıvarı mesaj gelip gidiyor + akşamları wifi ile nette dolaşıyorum 15 dk falan(her akşam) ortalam 5 ile 7 gün arasında degişiyor sarj süresi(bazen geçe kapatıyorum telefonu, 1 ile 7 arası)...

Ekran ışıgını biraz kıs bire öyle dene nekadar gidicek diye, çok sık mesaj geldigi için ve yazdıgın için ekran ışıgı genelde açık oluyor cünkü ve bekleme süresinde ekran ışıgınında en kısa sürede kapancak şekild ayarla...

Bende sizinle aynı şekilde kullanıyorum ve batarya güçleri arasında pek fark yok sanırım. Hatta lindy'nin bekleme süresi 300 saat olarak belirtilmiş star'ın 700 saat. Fakat anormal bir şekilde 1 gün zor gidiyor.

Haklısınız öyle deneyim birde, çok teşekkürler.

• quote:

quote:

Bitmemesi lazım...

Bende sizinle aynı şekilde kullanıyorum ve batarya güçleri arasında pek fark yok sanırım. Hatta lindy'nin bekleme süresi 300 saat olarak belirtilmiş star'ın 700 saat. Fakat anormal bir şekilde 1 gün zor gidiyor.

Haklısınız öyle deneyim birde, çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    5-6 kez şarjı, tamamen bitip telefon kendi kapandıktan sonra ve telefon kapalı şekilde yapın. Batarya kendine gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathemus
    5-6 kez şarjı, tamamen bitip telefon kendi kapandıktan sonra ve telefon kapalı şekilde yapın. Batarya kendine gelecektir.

peki deneyecegim onuda, cok tesekkurler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mathemus

peki deneyecegim onuda, cok tesekkurler.

Alıntıları Göster
    Sorun çözülmeyince aldığım yeri aradım belki bataryadan kaynaklanıyordur diyip bataryayı değiştirmeyi kabul ettiler, yine olmazsa servise göndereceğim.
  • quote:

Sorun çözülmeyince aldığım yeri aradım belki bataryadan kaynaklanıyordur diyip bataryayı değiştirmeyi kabul ettiler, yine olmazsa servise göndereceğim.

Olabilir, sıfırda olsa arızalı çıkma riski var...
  • ben cumartesi aldım telefonu en beğendiğim özelliklerinden biride şarjı oldu aslına bakarsan aldığım gün pili takıp yarım saat falan şarj ettim yani tam şarj olmamıştı daha sonra yine pcden bişeyler atarken falan şarj oldu en sonunda salı akşamı tam anlamıyla şarj ettim pilde tamamıyla bitmişti bu gün perşembe ve 1 çizgi indi kullandığım uygulamalar işe giderken müzik yaklaşık gidiş geliş 40 45 dakika işyerinde arasıra internet yani kısacası bence sarj olayı iyi senin cihazda bi sorun olabilir dostum bu arada bi arkadaşın dediği gibi dokunmatikteki titreşim ve ses kapalı ve ekran ışığı 2 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansss

ben cumartesi aldım telefonu en beğendiğim özelliklerinden biride şarjı oldu aslına bakarsan aldığım gün pili takıp yarım saat falan şarj ettim yani tam şarj olmamıştı daha sonra yine pcden bişeyler atarken falan şarj oldu en sonunda salı akşamı tam anlamıyla şarj ettim pilde tamamıyla bitmişti bu gün perşembe ve 1 çizgi indi kullandığım uygulamalar işe giderken müzik yaklaşık gidiş geliş 40 45 dakika işyerinde arasıra internet yani kısacası bence sarj olayı iyi senin cihazda bi sorun olabilir dostum bu arada bi arkadaşın dediği gibi dokunmatikteki titreşim ve ses kapalı ve ekran ışığı 2 de

Peki sms kullanıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morbid Love -- 18 Mart 2010; 23:48:08 >
  • bırkac aydır kullanıyorum ve şarjım 4 gunden once bitmedi..işyeri sahıbıyım ve telefonum nerdeyse hiç susmaz.. ama sanırım sureklı acık wifi veya bluetooth etkılıyor olabılır.. titreşimim surekli açık haldedir.. şarjı en ıyı telefonlardan bırı bu bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozantasyagan

bırkac aydır kullanıyorum ve şarjım 4 gunden once bitmedi..işyeri sahıbıyım ve telefonum nerdeyse hiç susmaz.. ama sanırım sureklı acık wifi veya bluetooth etkılıyor olabılır.. titreşimim surekli açık haldedir.. şarjı en ıyı telefonlardan bırı bu bence..

Çok teşekkürler cevabınız için. Her şeyi denedim fakat yinede çözemedim, telpaya göndermiştim hiç birşey yapmadan geri verdiler sorun yok diye. Bu sefer samsung'un önerisiyle kadıköyde samsung electronics mi ne öyle bir yere verdim bakalım ne olacak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozantasyagan

bırkac aydır kullanıyorum ve şarjım 4 gunden once bitmedi..işyeri sahıbıyım ve telefonum nerdeyse hiç susmaz.. ama sanırım sureklı acık wifi veya bluetooth etkılıyor olabılır.. titreşimim surekli açık haldedir.. şarjı en ıyı telefonlardan bırı bu bence..

Çok teşekkürler cevabınız için. Her şeyi denedim fakat yinede çözemedim, telpaya göndermiştim hiç birşey yapmadan geri verdiler sorun yok diye. Bu sefer samsung'un önerisiyle kadıköyde samsung electronics mi ne öyle bir yere verdim bakalım ne olacak...

Alıntıları Göster
    Öncelikle İyi günler

Aynı telefondan bendede var ve sorunu buldum çok uzn arastırmalar sonucu sonunda muradıma erdimBakın Benim telefonumun şarjı en fazla 1 gün gidiyordu ben hallettim simdi 1 haftayı geçiyo.Bakın anlatıcam aynen uygulayın sonucu sizde göreceksiniz. Öncelikle ; menüye girin ayarlara girin aşağıya inin şebeke ayarları var, ordan şebeke moduna girin.Sizinkinin modu büyük ihtimal otomatiktedir onu GSM 900/1800 ayarına getirin böylece daha az şarj zarfetmiş olacak Saygılar...' efLatUnN '

• quote:

Orijinalden alıntı: uxe

Öncelikle İyi günler

Aynı telefondan bendede var ve sorunu buldum çok uzn arastırmalar sonucu sonunda muradıma erdimBakın Benim telefonumun şarjı en fazla 1 gün gidiyordu ben hallettim simdi 1 haftayı geçiyo.Bakın anlatıcam aynen uygulayın sonucu sizde göreceksiniz. Öncelikle ; menüye girin ayarlara girin aşağıya inin şebeke ayarları var, ordan şebeke moduna girin.Sizinkinin modu büyük ihtimal otomatiktedir onu GSM 900/1800 ayarına getirin böylece daha az şarj zarfetmiş olacak Saygılar...' efLatUnN '

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 13 haziranda aldım ve telefonumu sadec 4 kere şarj ettim tuş titreşimim 1 de açık ekranım en kısıkta full netteyim ve sürekli oyun oynuorum ve inanın sadece 4 kere şarj ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.