Şimdi Ara

Samsung SWA-8500S Arıyorum (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
24
Favori
49.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

q800b ile 9500s uyumludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 29 Haziran 2023; 11:30:33 >
  • Merhaba arkadaşlar,

HW-T650 soundbar ile kullanmak için SWA-8500S arıyorum. İkinci el veya sıfır stokta gören varsa bana yönlendirebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Hw-b650 soundbar ile swa-5000 wireless adaptör uyumlumudur sizce? Arada bayağı yıl farkı var ama uyum sağlar derseniz almak istiyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swa8500 arıyorum bende arkadaşlar satan olursa ulaşabilir mi acaba

• tayaydin kullanıcısına yanıt

tüm forumdaşlara 2024 ü unutturacak bir yıl olsun 2025 diliyorum.

üçyıl gibi bir zaman olmuş.bugünforum eski konuları tararken gördüm.

ben yaklaşık dört yıldır Q800t ile 8500S arka operlörleri kullanıyorum. Dolby arka sesler gayet doyurucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamoste1 -- 27 Aralık 2024; 22:51:8 >
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2014'ü unutalı çok oldu; yazım yanlışı, 2024 yazmak istediniz heralde 😀... İyi dilekleriniz için teşekkürler...

4-5 ay oldu ben hw-q990d'ye geçtim. Takip edenler bilir; Samsung'un 2024 üst segment soundbarıdır. Emektar q70r+swa8500s'e Ankara'dan talip çıktı, gönderdim.

Üst segment q990 serisi bambaşka bir dünya, tüm dostlara nasip olmasını dilerim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ediyorum uyarı için 70 yaş bu kadar oluyor maalesef... 2024 olacak,düzeltmeye çalışacağım. yeni ses sisteminizi güle güle kullanın. teknik detaylara sizler kadar hakim değilim. daha doğrusu yoruldum eskisi gibi ciddiye almıyorum...Q800t eski model ancak 3+2+1 galiba? buda 5+1 mı oluyor. arka 2 operlörde eklenince 7+1 galiba? 65 Q sertisi samsung Quled tv derçekten amazon prime ve netflix te arka sesler çok harika oluyor.

Hocam q990d 11.1.4 kanaldır. Öndekilere ilaveten arka kolonların üstünde de yukarı ateşlemeli atmos hoparlörleri koymuşlar. Bunun arka kitleri swa-8500s'in nerdeyse üç-dört katı boyda.

Amazon Prime, Netflix, Disney+ içeriklerindeki sesler kayıplı sesler. Ses sistemleri kendini asıl kayıpsız seslerde belli ediyor. Onlarıda harici oynatıcı ile ya Blu-Ray Diski veya Remux şeklindeki riplemelerden alabiliyorsunuz. Yani daldıkça derinleşiyor bu iş. Soundbar sayfasında takılıyor, bildiklerimi paylaşıyor, bilmediklerimi öğreniyorum.
    Siz pratik yoldan devam edin hocam 😉... Sağlıklı, mutlu seneler dilerim...

q990d 11.1.4 kanal kesinlikle çok farlı olmalı. çünkü fiyatıda 11 kat fazla. güle güle kullanın. aancak ihtiyarıda tahrik ettiğinin farkındamısın? şimdi kalkıp 45.000 tl cıvarı masrafa sokacaksınız...

güzel anlarda ve günlerde kullanın...

şimdi aklıma geldi, dolby seslerde amazon netflix ten daha başarılı galiba?

Hocam stok olmayınca öyle abartılı fiyata çıkıyor. Stok varken 34-35 bin civarı oluyor. Samsung Shop'tan alınırsa %5 HOSGELDIN5 indirimi oluyor, artı 4 taksit yapıyorlar. 4-5 ay önce para kart ile 2.500₺ para iadesi, HOSGELDIN10 indirimi falan derken 30 binin altına almıştım. Birde Samsung Shop uygulamasındaki tipografik hata sebebi ile para iadesini iki defa aldım. Asıl tahrik eden Samsung yani hocam. Kur ayarlaması yapıp yurtdışından uygun fiyata bizde satılıyor, birde böyle cazip indirim ve taksitler olunca fırsatlar doğuyor.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159432947

Performans yönü ile tabiki fark var, özellikle arkada gerçekten hoparlörler olduğunu hissediyorsunuz. Ama daha öncede yazdığım gibi asıl gücünü harici oynatıcı ile kayıpsız seslerde gösteriyor. Netflix, Amazon Prime, Disney+ için (cazip bir fiyata denk getirmezseniz) gerek yok derim...

• Ghiscar kullanıcısına yanıt

güle güle kulanın 37.000 tl fiyat vardı?

sabah karar veremedim,az önce baktım satılmış.

genel fiyat 43 000 tl cıvarı.

günayın,

sizin cihac "D" modeli ,ayrıba B ve C modelleri var aralarında ki fark nedir acaba?

dün hep burada da bana özel diye ,hepsiburada kredisi ile 12 ay vade 42.000 tl teklif vardı.Önce kararsız kaldım.sonra geri dönünce stok bitmiş.

Başka bir sitede D modeli (2024 serisi) 37 hin civarına vardı. Hepsine bakmak lazım.

d olan 2024 modeli; a 2021 olmak üzere; b, c, d diye gidiyor. c ile d arasında çok fark yok; b ile var, a ile daha fazla var. q950a diye geçen modelde en büyük eleştiri ekranın üstte olması, ayrıca kumaş kaplamalıdır.

Model yenileyenlerin b ve c modelleri ikinci elden uygun fiyatlı ise alınabilir.

Ayrıca rakip LG s95tr'de 9.1.5 kanallı, performans olarak q990d'nin altındadır ama daha uygun fiyatı ile alternatif bir seçim olabilir.

bilgi için teşekür ediyorum.

tv samsung olunca LG ile uyum sorunu olamaz mı?

ben smart things ile Q800t ayarlarını ve güncellemesini yapıyorum,samsung telefon ile. LG olunca bu sistem uyumu olur mu?

Soundbarlar öyle çok komplike cihazlar değil. TV kumandası ile ses artırıp kısma; TV ile açılıp kapanması gibi temel işlevleri HDMI-CEC özelliği yapıyor zaten, o da her TV'de mevcut nerdeyse. Harici detaylı ayarlar içinde SmartThings gibi LG'nin de bir telefon uygulaması vardır, o da onunla yapılır. Ben LG OLED TV ile Samsung hw-q990d soundbar kullanıyorum mesela sorun olmuyor.

Markalar çok önemli olmayan bazı özel işlevler ekliyorlar onların kullanımı için aynı marka TV şartı koşuyorlar. Maksatları kendi ürünlerini aldırmak. Mesela soundbarın sesine ilaveten TV'ninde sesinide katan özellik Samsung'da Q-Symphony, LG'de WOW Orchestra diye geçiyor. Bu özelliğin çalışması için her marka kendi TV'sini şart koşuyor. Kullanıcılar bu özelliğin sese çok katkısı olmadığını söylüyor, hatta bazı kullanıcılar olumsuz bulup bu özelliği kapattığını söylüyor. Yine güncel soundbarlar kendi üst model TV'leri ile kablosuz bağlantı yapma özelliği vaadediyor ama bilinen bir gerçek var ki HDMI kablolu bağlantı her seçenekten daha iyi ses iletir...

ben uygun fiyata C modeli buldum. şimdi satın alıyorum. benim tv Quled samsung.

bilgi paylaşırız.

Maşallah hocam, sizde çok hızlı çıktınınız...

Ben 3-4 senedir araştırıyorum, ürün kovalıyorum. Siz şak diye karar verdiniz, pat diye alıverdiniz 😀...

Bundan gayrı deneyim ve paylaşımlarınızla Soundbar [ANA KONU] sayfasına bekleriz sizi:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/83289199

• tavsiye ve konuya hakimiyetiniz beni ikna etti. ilk denemede "sıtok sınırlı " diye ödemem kabul edilmedi. yaklaşık bir saat sonra tekrar sepetteki ürünü seçerek denedim. vade farksız 3 taksit ,toplam 34.202 tl ye satın aldım.

şuan kullandığım Q800t ve 8500 arka hoperlör kurulumu biraz karışık. bu daha kolay olur umarım.internet bağlantısı vs sizi rahatsız ederim.

q800t birkaç 2.0 ve 2.1 hdmı kablomu bozduktan sonra optical kablo ve bluetooth ile bağlantı yapıyorum. genelde 4. hdmı ARC de kullandım?

Hocam 34 bine d mi yoksa c mi aldınız; onu net anlayamadım... Nitekim q990d 38 bin şu adreste, sizde sanırım q990c'yi aynı mağazadan sipariş verdiniz. İptal edip bunu alabilirsiniz. Daha güncel model, HDMI IN versiyonları 2.1'dir. Ses kalite farkı olduğu da söyleniyor. 4 bin farka değer mi, değer:

Q990D ile Q990C karşılaştırması:
    rtings.com
    Samsung HW-Q990D vs Samsung HW-Q990C Side-by-Side Soundbar Comparison
    https://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/samsung-hw-q990d-vs-samsung-hw-q990c/49714/37889

Samsung HW-Q990d satış ilanı:
    m.n11.com
    Samsung HW-Q990D/TK Q990D Q Series Kablosuz Dolby Atmos 11.1.4 Soundbar Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/samsung-hw-q990dtk-q990d-q-series-kablosuz-dolby-atmos-1114-soundbar-53594018?magaza=smartman

Optik değil hocam, bluetooth zaten tavsiye etmiyoruz. Yeni gelecek soundbarın yanında HDMI kablosu olacaktır, TV'nin ARC HDMI'ına bağlayıp kullanırsınız.

Yeni aldığınız üründe arka kitler dahili olduğu için onları ayrıca tanıtmak için uğraşmazsınız. Kurulumu tamamladığınızda bir aksilik olmazsa onlar otomatik olarak devreye girecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 29 Aralık 2024; 19:18:15 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.