Swa-9500s'ler sonunda elime ulaştı. Türkiye'de bulmam imkansız gibi bir şey. Güncel fiyatını ve getirme maliyetini ve ne zaman getirilebilineceğini arkadaşa soruyorum. İsteyen olursa bana ulaşabilir. SWA-9200s'ler 800 serisi ile uyumlu değil hocam, 9500 almanız gerekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 14 Ocak 2024; 12:56:1 > |
Samsung swa-9500s stok problemi. (2. sayfa)
-
-
Sonun da ben de @wizi_emre sayesinde tayland'dan hoparlörleri getirttim. Bu sound bar bu arka hoparlörler olmadan anlamsız bence evrim geçirdi resmen alet. Almak isteyen olursa bana yazabilir arkadaşın numarasını veririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar ,
@wizi_emre ve @cihangiralpakut için getirtmiştim . 1 adet daha elimde mevcut . ilgilenen olursa bana mesaj gönderebilir .
-
ürün satılmıştır , almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir .
-
Hocam merhabalar maliyeti ve gelme süresi ne kadar bilgi verebilir misiniz elimde Samsung HW-MS650 Sound+ Premium Soundbar var uyumlu mu tam emin değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin2626 -- 12 Şubat 2024; 0:38:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizin cihazınıza uyumlu değil maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam sağolun. 8500 veya 9000 serisi bulacağım o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özelden mesaj gönderdim
-
Ayın 25 inde türkiye de olacak, sıfır swa 9500 hoparlörlerimi sistem değiştireceğim için bana geliş fiyatı ile satmaya karar verdim.ilgilenenler p.m den bilgi alabilir.
-
Ürünün ayın 25 inde türkiyede olması yaklaşık 1 hafta geciktiği için hoparlörleri bana getiren @24mucahid
Hamza Başgöze ye geri sattım.almak isteyenler kendisi ile temasa geçebilir,ürünü satmadıysa alabilir, sattıysada yenisini sipariş verebilir.hamza arkadaşımız son derece güvenilir ve değerli bir insandır
cenap bey teşekkür ederim . sizde anlayışlı ve naif bir insansınız. sizin için elimden geleni yaptım . umarım yeni sisteminizle daha mutlu olursunuz :) ürün satıldı , eğer almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilirler . elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım .
-
Merhaba 9500s hoparlör mevcut mudur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ürün satıldı hocam. Eğer ilgilenirseniz bu ayın 20 sinde 1 takım tekrar gelmiş olacak.
Mevcutta 1 takım swa 9500s var . ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir. 0532-245-89-06
-
9500 için ne fiyat düşünüyorsunuz hocam?
fiyatı 11 bin tl ancak ürün satıldı. mevcutta ürün kalmadı . bir sonra ki sevkiyat tarihim şu anda belli değil . almak isteyen olursa benimle iletişime geçebilir .
-
Merhaba bende bu üründen uzun zamandır almak istiyorum, yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim
-
Ürünü sonunda temin ettim. @24mucahid sizden almak isterdim ama denk gelemedik yine de teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurmakolu1 -- 24 Nisan 2024; 22:28:19 > -
hayırlı olsun , iyi günlerde kullanınız . yoğun zamanıma denk geldi size geç dönüş yaptım kusura bakmayın tekrar :)
-
swa-9200 nasıl bulabilirim acaba
Cihazım Q600 C
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X