Şimdi Ara

SAMSUNG SYNCMASTER 940NW 19' hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=986&productId=bd49821

Bu monitörü almayı düşünüyorumda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. özellikleri nasıl sizce ? oyun için almıyorum. ama film çok izlerim. o yüzden film performansı öenmli. bütçem en fazla 250 $ . başta 17 inçlik monitörlere bakıyodum ama baktımki bu fiyat aralığında 19 inçlerde var. hepsiburada da indirim varmış 10 günlük. görüşlerinize göre karar vercem. bu arada bu fiyat aralığında 17 inç tavsiyelerine de açığım.

bir de NEOVO H-W19 19" 3ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR var bu nasıl sizce ?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 20 Kasım 2007; 21:33:26 >

• up
  • yok mu bilen arkadaşlar . indirimin bitmesine 4 gün kaldı. bi yorum lütfen
  • Bende alcam yarın inşallah. Aman stokları elleşmeyin Teknik özelliklere bakarsak ürün güzel... Ama oyun için iyi değil onu söyleyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIYPWZQP -- 27 Ocak 2008; 10:08:15 >
  • Aynı serinin 740N olanı var bende. Özellikleri yakın buna. Benimki 17" ve normal wide değil. Bence görüntüsü çok iyi bunların. Oyun, film, masaüstü, metin gibi kullanım seçeneklerine özel renk tonları var vs. Benim için çok güzel monitör. Ayrıca bence Samsung'un tüm lcdleri gerçekten çok kaliteli görüntü veriyor.MagicColor diye bir seçenek var renkleri çok parlaklaştırıyor fakat hiç kullanmadım nedense o da bana fazla parlak geliyor Son olarak 2 yıldır kullanıyorum. Hiçbir problemi olmadı şimdiye kadar. Sadece çok uzun kullandığımda(10 saat kadar) çok az da olsa ghosting yapıyor. Onu da dert etmiyorum.
    Alırsan pişman olmayacağını tahmin ediyorum. Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

Aynı serinin 740N olanı var bende. Özellikleri yakın buna. Benimki 17" ve normal wide değil. Bence görüntüsü çok iyi bunların. Oyun, film, masaüstü, metin gibi kullanım seçeneklerine özel renk tonları var vs. Benim için çok güzel monitör. Ayrıca bence Samsung'un tüm lcdleri gerçekten çok kaliteli görüntü veriyor.MagicColor diye bir seçenek var renkleri çok parlaklaştırıyor fakat hiç kullanmadım nedense o da bana fazla parlak geliyor Son olarak 2 yıldır kullanıyorum. Hiçbir problemi olmadı şimdiye kadar. Sadece çok uzun kullandığımda(10 saat kadar) çok az da olsa ghosting yapıyor. Onu da dert etmiyorum.
    Alırsan pişman olmayacağını tahmin ediyorum. Saygılar..

Ya rica etsem bu donanımhaber penceresi açıkken sağdaki sarı yerler falan görünürken monitörün tam karşıdan bir resmini atar mısınız? Özellikleri yakın demişsiniz cafede kullandım geçen rahatsız edici renkleri vardı o yüzden... Teşekkürler şimdiden...

•  SAMSUNG SYNCMASTER 940NW 19' hakkında görüşleriniz

Makinem elverdiği kadar çektim. Bunlardan az daha parlak olarak düşünün görüntüyü. Ben de internet cafeye gittiğimde bu monitör vardı orda da. Ama benim monitörden daha parlaktı. Onlarda magiccolor seçeneği açık oluyor genellikle. Resimde de gördüğünüz gibi magiccolor fazla parlak yapıyor o yüzden ben kullanmıyorum Yani normalde sağdaki görüntüdeki renklerde kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harimole -- 27 Ocak 2008; 14:56:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oo sağ olasın. Magic color kapalıyken daha güzel görünüyor alayım şu monitörden bu gün veya yarın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.