Şimdi Ara

Samsung Tab 3 Lite SM-T110 Chrome,Youtube vb. Güncel Gözüküp Güncellenmemesi Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Samsung Tab 3 Lite SM-T110 8GB ve 1GB ramlı Android 4.2.2 tablet var 2015 senesinde almıştım uzun zamandır kullanmıyordum şimdi ihtiyacım var tablet yavaş çalışıyor diye sıfırladım sıfırladıktan sonra farkettiğim şey şu oldu youtube,chrome gibi google uygulamalarını son sürüm yapamıyorum play storede güncel gözüküyor ama yeni sürümü android sürümüne uyumlu olmadığı için sanırım, mesela youtube girdiğimde youtube güncel değil ve size uygun güncelleme bulunmuyor yazıyor google ın kendisinde sorun yok çalışıyor arama yapıyorum mesela haberler yazıyorum 1 tane siteye tıklıyorum site düzgün çalışmıyor resimler gelmiyor tuşlar çalışmıyor ve 1-2 dk sonra hata verip kapanıyor ve arada altta chromun yeni sürümü var diyor güncelle yazıyor güncelleye tıklıyorum güncel gözüküyor play storede yine android sürümünden sanırım, ayrı olarak internetten bir siteden yükledim chromu ama apk dosyasını kurdurmuyor, bir de söylemeyi unutmuşum youtube uygulaması açılmıyor demiştim ya ayarlardan verileri sil diyorum açılıyor sonra 30 dk sonra veya kapatıp açınca tekrar sorun başlıyor arkadaşlar sizden istediğim ya bu sorunları çözebilecek bir çözüm veya dümdüz ben android sürümünü nasıl yükseltebilirim ÖNEMLİ NOT arkadaşlar tabletin modeli SM-T110 T-113 veya T116 değil! lütfen bunu unutmayın çözümlerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.